Closed now

Amica Alvari

Rating 4.5 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (5)

Otaniemen 2. paras opiskelija-ravintola. 8€ en välttämättä ruoasta maksaisi, mutta 2.6€:lla et pääkaupunkiseudulta parempaa diiliä löydä. Tavallista parempi salaattipöytä, hyvät leivät, välillä kotikaljaa, pääasiassa hyvät pääruoat.

Bonusta sijainnista, miinusta salaattilautasen poistumisesta ja tavallista pidemmistä jonoista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 3€ Added: 23.08.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Paras opiskelijaruokakokemukseni olen hankkinut täältä näin. Tarjolla oli hyvää ruokaa ja erinomainen salaattipöytä, jossa oli banaanilastuja, pähkinöitä sun muuta ja sai ottaa asioita mielen mukaan! Ei jättänyt kylmäksi! Asiakaspalvelu hyvää, ei voi kauhean korkealle nostaa opiskelijaruokailupaikkojen standardeja!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.03.2013 View previous reviews (2)
Rating: 0

Rakastan Alvaria, koska:

1. Proteiinia kuten lihaa saa ottaa oman mielensä mukaan (toisin kuin esim Sodexoissa, joissa proteiini säännöstellään) -- erittäin hyvä hinta-laatu suhde, jos lihaksesi tarvitsevat protskua esim lenkin jälkeen!

2. Mukavasti mukaan otettavaa kuten myslipatukoita, kahvia, leivonnaisia, tuoretta leipää, karkkia -- ja suunnilleen samaan hintaan kuin esim Alepassa (mutta laadukkaampaa) -- säästyy aikaa, kun ei tarvitse tuhlata aikaa ruokakaupoissa vaan voi ostaa asiat mukaan Alvarista

3. Jälkiruuat: noin 1EUR:n hintainen jälkiruoka ei ole paha -- itse en ainakaan pystyisi tekemään tuohon hintaan kaupasta ostettaessa yhtään mitään, mukava tentin jälkeen ostaa vähän parempaa.

4. Saalaatit monipuolisia: jyviä (proteiinia jne), vihanneksia, hedelmiä, --, ei olla kyllä säästelty vaan laitettu parasta.

5. Melko mukava asiakaspalvelu -- suomalaiset asiakaspalvelijat ovat niuhoittajia mutta ulkomaalaiset ovat ok, vältän itse myyjiä, jotka vaativat opiskelijakortiia joka päivä.


Yksi Suomen parhaista opiskelijaravintoista (pois lukien lääkisläisten opiskelijaravintolat, joissa olen saanut laadukkampaa ruokaa esim kisahallin vieressä).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 27.01.2013
Rating: 0

Aika peruslounasravintola, mutta sentään tarjolla on tuoretta leipää. Otaniemestä löytyy kyllä parempiakin paikkoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 06.08.2011
Rating: 0

Tämä on tasaisen hyvää laatua tarjoava opiskelijoiden ja henkilökunnan lounasravintola

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.12.2009
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Otakaari 2, 02150 Espoo - Route
(09) 451 2016
http://www.amica.fi/alvari

Options