Opens at 10:00

Big Mama's Pizzeria

pizza ravintola
Rating 3.9 / 5

Reviews (13)

Vaihtelua täytteissä tarjoava viihtyisä pieni pitsakebabbila. Lounas on hyvin edullinen laatuun nähden. Lounasajan ulkopuolella pitsan hinta taas pompsahtaa helposti kipukynnyksen tuolle puolen (yli kymmenen euron). Toisaalta pitsa vaikutti hyvin laadukkaalta ja täytteitä oli jopa sommiteltu lätyn päälle. Tarjolla on myös erikoisempia makuelämyksiä jotka osiltaan selittää korkeita hintoja (mm. savuporoa, anatolian makkaraa sekä 8 täytteen yllätyspitsa). Ravintola on erittäin pienestä koostaan huolimatta viihtyisä ja tarjolla olivat mm. päivän lehdet. Palvelu oli ystävällistä ja tyyppi kassalla jopa kysyi haluanko pitsaani valkosipulia, koska kyseisessä lätyssä sitä on kuulemma ennen ollut. Myös oreganon haluamista kysyttiin. Tosi jees, saatan eksyä toistekkin!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 17.03.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Maukasta, ystävällinen ja nopea palvelu

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 06.10.2014
Rating: 0

Olemme Kirkkonummelta asti hakeneet täältä pizzat. Laatu ollut huippua, mutta pari viikkoa sitten pizzasta löytyi korkin palanen, laitoin asiasta palautetta ravintolaan, johon ei koskaan reagoitu. Taisi olla viimeinen tilaamamme pizza tästä paikasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.05.2014
Rating: 0

Peruspizzeriaa viihtyisämpi sisustus. Rullakebabin syöneenä sanoisin, että parempaa keskitasoa. Ei mitään erikoista, eikä todellakaan lähellekkään Espoon paras.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 06.04.2014
Rating: 0

Edellisen kerran makumuistot veivät meidät uudestaan, ja tälläkin kertaa lapset söivät kokonaan puolikkaansa ( tätä ei muualla tapahdu ). Sabatoni oli hyvän makuinen ja palvelu oli kiireestä huolimatta hyvä. Oma suosikkini, tosin lukemani arvostelun perusteella emme tule tilaamaan kinkkupizzoja, monet pizzapaikat olemme jättäneet kertakäynnin arvoisiksi sen halvimman kinkkusuikaleen tähden.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 07.10.2013
Rating: 0

Suuret ennakko-odotukset Espoon parhaaksi rankattua paikkaa kohtaan. Peruspizzeria. siisteys ja kebabin laatu plussaa. annoksen pienuus(iskender), puuttuva salaattipöytä ja kahvi lounasaikaan iso miinus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 26.09.2013
Rating: 0

Erittäin kohtelias henkilökunta,ruoka loistavaa ja paikkat siistissä kunnossa. Suosittelen käykää syömässä tai ottakaa mukaan

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 27.05.2013
Rating: 0

Miksi kinkku ei ole kinkkua vaan pizzasuikaletta! Ei saa myydä suikaletta kinkkuna!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 28.03.2013
Rating: 0

Pitkästä aikaa käväisin hakemassa pitsan täältä ja täytyy sanoa että oli todella positiviinen yllätys. Sattuiko sitten sopivat täytteet kohdalle (Fantasia 4) vai mitä mutta joka tapauksessa yksi parhaista pitsoista koskaan ja missään. Tänne uudestaan ja pian.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 05.12.2012
Rating: 1

Eteläisen Espoon paras pizzeria. Listalta löytyy paljon mielikuvituksellisia, 'tavallisesta' pizzeriamenusta poikkeavia vaihtoehtoja. Paikka on aikoinaan vastaanottanut jonkun kebab-palkinnon. Mielestäni kebabin taso on niiltä ajoilta hieman laskenut, mutta on silti edelleen kärkiluokkaa. Paikka on itsessään pieni, ja palvelu vaihtelee kassahenkilön mukaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 09.02.2012
Rating: 1

Community

Images

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Espoonlahdenkatu 1, 02320 Espoo - Route
09 802 6040
http://www.bigmamas.fi