Opens at 08:00

Sodexo HTC Keilaniemi

Rating 1.3 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Melko masentavaa linjastoruokaa kauniiden maisemien äärellä. Paikka on toimistotalon ruokalaksi viehättävä, kiitos ikkunasta aukeavien upeiden merinäkymien. Ruualle vain hädintuskin pystyy antamaan edes 2/5-arvosanaa: eipä tässä juuri yritystä ole, jos kyllä nyt jotakuinkin syötävää sentään. Listan perusteella vaikuttaa lupaavalta, mutta ei... Sodexo, herätys! Hinnat alas tai (mieluiten) tasoa vähän ylös - tällä meiningillä hintalaatusuhde on hävettävän huono.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 04.09.2013
Rating: 0

I'm really not a picky eater, but out of three visits in here on two of them I've seriously considered asking for a refund. Aubergine so stringy you literally couldn't cut it with a table knife, pasta = spaghetti in thin slime that tastes like pasta boiling water, etc. The locale and the view are nice.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.03.2013 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ruoka on mautonta, salaattipöydän tomaatit kovia ja raakoja. Kokonaisuutena "ruoka" on erittäin vastenmielistä. Plussaa saa tuoreesta leivästä. Toivottavasti vaihtuu pian. Menkää naapuriin esimerkiksi Ravintola Keilarantaan, entisiin Sija Linen tiloihin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.03.2013
Rating: 1

Horrible.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 13.09.2011
Rating: -3

The ingredients' quality is very low, obviously they are only interested in making profit. For example meatloaf with too much bread, tasteless cheap fish, poor variation of salad. And the desserts are a disaster!!!
:-b
Go to the sushi or Silja for a better taste...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 30.08.2011
Rating: -2

Tyydyttävää työmaa/toimistoruokaa ylihintaan. Jos jotain positiivista on sanottava niin ruokala on viihtyisä ja avara, näköala on laajalahdelle ja kesällä voi syödä terassilla. Hinta-laatu ajaa muualle syömään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 18.01.2010
Rating: -1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Keilaranta 17, 02150 Espoo - Route
050 598 2320
http://www.sodexo.fi/htckeilaniemi/

Options