Serving lunch

La Torrefazione

coffee shop, lunch
Rating 4.4 / 5

La Torrefazione is a third wave coffee shop chain; by knowing our supply chain we can guarantee the quality and taste of our coffees.

All of our baristas have a barista exam, meaning that they both know how to make coffee as well as the story behind each of our coffees. To us, a great cup of coffee is a piece of art and all the steps on the beans way to the cup are important to ensure the perfect coffee experience.


Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (2)

Olen syönyt täällä kerran viikossa viimeiset 7 viikkoa lounasta. En ole pettynyt kertaakaan.Ruoka-aineet tuoreita ja maukkaita, palvelua hyvää, ympäristö mukava. Henk.koht erityisesti mieltä ylentään se, että täällä on AINA vegaaninen pääruokavaihtoehto (noh - kerran oli vuohenjuusto yhdellä viikolla, mutta unohdetaan se) . Ravintolan erikoisuus on se, että koko viikon on sama menuu. Varsin loogista, koska harvoin tulee samassa paikassa päivittäin ihmisen syötyä. All and all, loistava mesta, olen vuosia vastaavaa omppuun odottanyt, ennen ei ole yhtään kelvollista raflaa ollut. =)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 26.10.2016
Rating: 0

Täällä kaksi kertaa erinomaista lounasta käynyt syömässä. Hinta hieman kalliihko, toisaalta annoksen saa itselleen valmistettuna ja salaattipöytä niin runsas, että kaikkea ei jaksa maistaa. Kotimaista lihaa ollut kysyttäessä! Kiva lounaan valmistaja.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 25.09.2016
Rating: 0

Location

Piispansilta 11, 02230 Espoo - Route
0942893686
http://www.latorre.fi