Unknown

Latokasken Pizzapalvelu

Rating 2 / 5

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasin rullakebabin ja kävin noutamassa. Annos oli kyllä todella iso ja hinta kohdillaan mutta rulla oli lähes raaka. Maku hyvä ja runsaasti lihaa mutta miinus siitä että se on pakastettua ja jostain tukusta ostettu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 21.02.2015
Rating: 0

Todella hyvänmakuiset ja kuumat normipizzat on saatu joka kerta kotiintilaamalla. Muita ruokia ei olla kokeiltu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 22.09.2014
Rating: 0

Lehtipihvin hinta lukee 11 €, mutta myyjä veloitti siitä 12 € eikä antanut minkäänlaista kuittia. Tuotekuvauksessa mainittiin 200 g naudanpihvistä, mutta lopullinen pihvi painoi 85 g. Ranskalaiset olivat useaan kertaan pakastettuja ja salaatti erittäin elähtänyttä. Aina yhtä huono palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 24.02.2014
Rating: 0

Pannupizzan pohja raakaa. Juustoa vitusti liikaa. Käyttävät paskinta kinkkua, jonka maku muistuttaa lauantaimakkaraa. Ravintolassa ei voi oleskella 5 minuuttia kauempaa ilman häkämyrkytyksen saamista. Paikan olemassaolo osoittaa ihmisten kollektiivisen typeryyden.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 06.12.2013
Rating: 0

Pannupizzan tilasin joka hintaa nosti. Pizzanpohja oli niin raaka, että taikinasta pystyi tehdä pallon tai tehdä vaikka uuden pizzzan. Palasen söin ja nyt sattuu vatsaan ja harmittaa. Soitin paikan päälle ja sain päälleni haukut sekä naurut.

Olen aikaisemmin myös tilannut pizzoja palvelusta ja silloin ei pizzan kuljettajalla ollut rahaa mukana joten hän sanoi antavansa 2€ jotka jäi saamatta takaisin ensi tilauksessa kun pyytää ja näinhän ei siis käynyt.

Ala-arvoista toimintaa. En suosittele.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 31.07.2013
Rating: 0

minun mielestäni pizzat ja kebabit täällä ovat tosi hyviä ja syömiskelpoisia. Olen itse kuullut ystävältäni että latokasken pizzapalvelulta saa aivan loistaa ruokaa ! ite kyllä suosittelen aina tilaa kun tekee mieli pizzaa tai kebabia latokasken pizzapalvelusta. Ruoka on tosi hyvää :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.04.2013
Rating: 0

Mauttomat pizzat ja pannupizzan pohja täysin raaka. . Itse en voi suositella pizzojen osalta..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.04.2013
Rating: 1

Olin jo tullut siihen päätökseen, ettei hyvää kebabia saa Espoosta ollenkaan. Kunnes tilasin täältä, kebab oli vielä kuumaa, maukasta, ja erittäin mehukasta. Ranskalaiset olivat myös hyvin paistettuja ja hyvän makuisia. En ole salaatti-ihmisiä, joten jätin salaatin syömättä vaikka näytti olevan paljon monipuolisempi kuin yleensä kebabbiloissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 25.01.2013
Rating: 0

Jäänyt pariin kertaan kokonaan tuomatta mitä on tilattu, tai tuotu väärää tavaraa. Reklamointiin annettiin vaan lupaus korvata vahinko, mitä ei koskaan tehty eikä seuraavan tilauksen yhteydessä asiata myöskään pyydettäessä korjattu.

En suosittele tilaamaan tästä paikasta mitään ja maksamaan tilausta etukäteen.
Maksa vain käteisellä tai kortilla tuotteet saadessasi. Pizzat ehdottomasti syömiskelpoisia :) Ikävä antaa miinuksia tämmöisten tapausten vuoksi. Oma on vikansa kun eivät reagoi reklamointiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 02.01.2013
Rating: 1

Mehukas ja runsas riisikebab! Oikein hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 25.11.2012
Rating: 0

Community

Images


Location

Kaskenpää 3, 02340 Espoo - Route
http://latokaskenpizza.pizza-online.fi