Opens at 11:00

Pizza Express Tapiola

Rating - / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Intialainen ruoka erittäin hyvää, valkosipuli naan-leipä parasta mitä olen syönyt. Ravintola itsessään ei ole kovin viihtyisä mutta erinomaisen ruuan vuoksi antaa tämän anteeksi. Annoskoko on iso ja hinta hyvin kohtuullinen verrattuna muihin intialaista ruokaa tarjoaviin paikkoihin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.11.2013
Rating: 0

todella huono palvelu. tilasin pizzan, mutta toimitettu pizza ei ollut mitä tilasin. menin käymään pizzeriassa uudestaan kertomassa sattuneesta virheestä. eivät myöntäneet ja väitti kovaa vastaan että tilasin mitä toimitettiin. kaikki tämä 5euron pizzasta. todella paska paikka

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.11.2013
Rating: 0

Tilasin kalzonen, joka tuli puoliraakana perille. Soitin pizzeriaan ja vaadin uutta. Aluksi puhuin kaiketi työntekijän kanssa, joka kertoi että kalzonen oli tehnyt harjoittelija ja he tuovat uuden pian. 5 min tämän jälkeen pizzerian omistaja soittaa todella epäasialliseen sävyyn väittäen, että kalzone oli kaikin puolin ok ja lyö luurin korvaan. En suosittele, enkä tilaa täältä enää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.07.2013
Rating: 0

Tilasin katkarapu, ananas, aura pizzan ja sain kaupanpäälle kinkkua. Kun soitin ja valitin asiasta (en syö lihaa) sanoivat mm. että pizzassani ei ole kinkkua, en tunnista kinkkua ja lopuksi löivät luurin kiinni. Ei enää täältä tilauksia!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.11.2011
Rating: 0

Joo ei tartte tästä läävästä tilata pizzaa enää. Suomentaito 0 ja tunnin odottelin pizzan tilausta ja kaks kertaa neuvoin sitä tänne ylihelppoon paikkaan, kohta tuli puhelu että peruu tilauksen kun ei osaa perille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 19.01.2011
Rating: 0

Toimitus kesti 1,5h luvatusta n. 60min huolimatta. Kuski soitti ja tivasi huonolla suomella seuraavan tai sitä seuraavan toimituksen osoitetta kun olimme jo syömässä pitsaa. Ei tartte toiste tilata tästä paikasta

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.10.2010
Rating: 0

Location

Oravannahkatori 3, 02120 Espoo - Route
http://www.pizzaexpress.fi/