Opens at 10:30

Ravintola Fat Lizard

Rating 4 / 5

Customer experience

Vegetarian
Vegan
Special diets

Reviews (4)

Äärimmäisen asiantunteva palvelu! Ruoka oli todella hyvää ja seurueestamme pidettiin hyvä huoli.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 19.05.2019
Rating: 0

Kavereita odotellessa oli kivasti aikaa silmäillä ravintolamiljöötä. Fat Lizard koostuu useammasta eri tilasta. Lähimpänä ulko-ovea on baaripuoli, sen jälkeen ruokapuoli ja aivan perällä tila, johon me ilman varausta tulleet päädyimme. Ilmeeltään perätila ei harmillisesti pystynyt vastaamaan muiden tilojen huutoon. Yleisilme on modernin tyylikäs, harkittu.

Fat Lizard tarjoaa friteerattuja cajun-maustettua sirkkoja pähkinöiden kera (5 €), joita tietysti oli maistettava. Kuten tietäjät tietää, sirkat eivät itsessään maistu miltään. Silti mausteiden ja pähkinöiden ryydittämänä annos oli maistuva – toki enemmän baarisnäkkiä kuin illallisravintolan alkuruoka.

Pääruokavalinta oli hankala – sen verran herkullisen kuuloiseksi oli Fat Lizardin ruokalista laadittu. Valitsin listalta kuitenkin possuruokien kuningasta: Iberico-possua (31 €). Pata Negra -possua komppasivat pimientos de padrón -paprikat, romesco-kastike, pico de gallo -salsa sekä erillisessä tarjoiluastiassa olleet klassiset patatas bravas -perunat. Kuten jo annoksen esittelystä voi päätellä, kyseessä oli todella herkullinen kokonaisuus. Possu oli laadukasta, eikä sen määrässä ollut säästelty. Sen makumaailmaa täydensi oivallisesti runsas romesco-kastike. Kokonaisuutta raikasti salsa. Patatas bravas -perunat ovat suuri intohimoni. Fat Lizardin versio ei noussut aivan kokemusten top 5 -listalle, mutta eivät ne kauas siitä myöskään jääneet. Muhkean hurmaava annos! Kylkeen suositeltu kalifornialainen 3 Finger Jack Zinfandel (10,80 € 12 cl) toimi moitteetta.

Päätin illalliseni Flaming Alaska -nimiseen uunijäätelöjälkiruokaan (12 €). Se koostui vaniljajäätelöstä, marengista, Oreo-crumblesta, vadelmista sekä vadelma- ja kinuskikastikkeista. Kompleksinen annos oli hyvä, mutta jotenkin makuja oli omaan hmm… makuuni ehkä hieman liikaa.

Fat Lizard on jo ensimmäisen toimintavuotensa aikana päässyt asemaan, josta moni ravintola haaveilee, mutta harva siinä onnistuu: se on noussut kaupungin kärkiravintoloiden joukkoon.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 48€ Added: 17.03.2019
Rating: 0

Salami pizza oli pettymys. Mukavan oloinen paikka ja Ilmeisen suosittu aikankin lauantai-iltana. Ovella kysyttiin onko pöytävarausta. En päässyt ruokapuolelle mutta baarin puolella oli tilaa.

Pizza tuli nopeasti. Erinomainen pohja mutta yllättävän mauttoman olivat pizzasta muuten saaneet. Tomaattikastike oli olematon. Hinta kuitenkin huikea 18e. Myös olut oli myös hinnoiteltu pilviin, 0.4L Sandelsin kolmosta maksoi 7.5e.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 22.09.2018
Rating: 0

Ruokana Margherita -pizza, laatu erinomainen, mutta hinta (14,50 €) kallis.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 31.07.2018
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Tietotie 1, 02150 Espoo - Route
020 127 7710
http://ravintolafatlizard.fi

Options