Unknown

RT-Kebab

Rating 1.4 / 5

Reviews (14)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kokemus oli kertakaikkiaan hirvittävä. Tilaamani kebabhampurilainen oli vetinen, kebab oli yllättävän sitkeää ja epätasaista sekä tulisuutta oli myöskin aivan liikaa. Tästä edespäin tietää kysyä mitä kaikkiin mausteisiin kuuluu. Plus ranskalaiset olivat mauttomia ja vetisiä, parempaa olisi itsekkin saanut aikaiseksi. Paikan kierrän tämän jälkeen kaukaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.09.2015
Rating: 0

Aikoinaan huippupaikka. Nyt laatu vaihtelee liikaa. Parhaimmillaan kebab on todella hyvää, pahimmillaan lähes syömäkelvotonta. Kastike on hyvä! Kallis.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.12.2014
Rating: 0

Ihan ok kebab-kioski. Viime aikoina ollut huono palvelu, joten käynnit loppuivat pakosta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.11.2014
Rating: 0

Kävimme vanhasta muistista 27. 7.2014 klo 20.15 paikassa. Aikoinaan täällä oli tosi hyvä ruoka.

Ensimmäisenä pisti silmään grillin edustan törkyisyys. Poikkeuksellinen runsas valikoima pizzalaatikoita, paperiroskaa, tumppeja jne. Paikalla oli kaksi henkilökunnan edustajaa jouten terassilla terassin ainoassa pöydässä istuskellen. Muut pöydät oli jo viety sisään, vaikka paikka meni kiinni vasta kymmeneltä. Henkilökunta ei tehnyt elettäkään luovuttaakseen meille pöytänsä tai kantaakseen meille toisen pöydän ulos. Saatika olisivat luppoaikaansa käyttäneet vaikka törkyisyyden siivoamiseen. Siihen ei suurta ponnistusta olisi vaadittu.

Jonkun aivopierun seurauksena tilasimme silti kanafileen riisillä. Myyjä kysyi, että laitetaanko kaikki mausteet, sai myöntävän vastauksen ja alkoi käsiä pesemättä tekemään annostamme. Kun saimme annoksen, maistoimme riisiä ja kastiketta. Kastike oli täysin maustamatonta tomaattipyrettä ja riisi suolatonta ja vetistä. Mitättömän pienen salaattiannoksen päällä oli teelusikallinen jugurttikastiketta. Kun mainitsin myyjälle, että onkohan tomaattikastikkeessa sattunut joku virhe, sillä se ei maistunut kuin maustamattomalta tomaattipyreeltä, tämä antoi chili- ja suolapurkin väittäen kastikkeen olevan aivan kunnollista. Mitähän ne "kaikki mausteet" olivat?Kun pyysin maitoa, sanottiin että sitä ei nyt ole. Noh, vieressä olisi kyllä ollut Alepa auki. Kanafile oli grilliparilalla pikaisesti kuivatettu pakastekärpäslätkä. Kaiken huipuksi kun pääsimme kotiin, iltayöstä alkoi molemmilla jonkinasteinen ruokamyrkytys. Ainoastaan Cocacola suoraan panimon pakkauksesta oli paikassa hyvää.

En tiedä onko omistaja vaihtunut vai mitä tälle ennnen niin hyvälle grillille on tapahtunut. Jokatapauksessa meitä tässä paikassa ei enää näe, enkä suosittee paikkaa kenellekään muullekaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 28.07.2014
Rating: 0

Kebab kuivaa ja pilaantuneen makuista. Tuore liha pyöri grillissä, mutta annoksiin laitettiin laatikosta todennäköisesti eiliset leikatut siivut. Ranskanperunat jäivät raaoiksi. 2 ostettua annosta meni melkein syömättöminä roskiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 06.03.2014
Rating: 0

Yksi parhaista kebab paikoista jos ottaa annoksen mukaan, todella iso ja painava annos. Suuri miinus Kebabannoksen hinnasta joka on sama syöt siellä tai otat mukaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 13.10.2013
Rating: 0

Eväänä Turkkilainen lihapiirakka kebabilla. Annoksessa on kokoa, kuten muutkin arvioijat ovat tuoneet esiin. Makua ei kuitenkaan ole juuri lainkaan ja se on tietenkin iso miinus.

Lihapiirakka itsessään näyttää lähinnä pinnalta voidellulta sämpylältä / patongilta ja sen sisältä löytyy melko mautonta ja suutuntumaltaan ikävään viittaavaa massaa. Kun muitakaan makuja kebabin tai kastikkeiden osalta löydy, kokonaisuus jää valjuksi. Ilmeisesti kiinankaali on paikan salaatti ja sitä lihiksen väliin olikin lisätty.

Annos on iso ja tarjoillaan paikan tyyliin kuuluen kertakäyttöastioiden (haarukka, muki) kera. Miljöö on "aito" ja epäviihtyisyydessään kiihottaa ruokahalun asemesta lähinnä halua päästä poistumaan pallo mahassa muualle.

Paikka ei kuitenkaan ole niin huono, että sitä voisi pitää nähtävyytenä pelkästään huonoutensa takia. Vierailua ei siten voi suositella kuin niille, joille Leppävaara on valikoitunut tankkauspaikaksi, koska ei RT kuitenkaan häviä alueen yleiselle luokattomalle linjalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 03.06.2013
Rating: 0

Menin hakemaan kebabit täältä, kun kovasti paikkaa suitsutettu. Oli kyllä pettymys, kebab maistui oudolta ja oikeastaan aika äklöltä. Annokset oli runsaita toki ja hinta kohdallaan, mutku ei ollu maku sitten mistään kotosin niin joutuu rokottaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.05.2013
Rating: 0

Legendaarinen ja perinteinen Leppävaaran kebab. Tekevät itse lihansa ja se onkin hieman erilaista kuin pussilihat. Siivut paksuja ja mehukkaita. Kastike myöskin yksi parhaista. Ainoa miinus tulee siitä ku tunkevat jotain salaattikastiketta eikä jugurttia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 18.12.2012
Rating: 1

Ruoka lähes syömäkelvotonta: joko annokset ei maistunut miltään tai sitten turkkilaisen lihapiirakan tapauksessa jäi maun takia syömättä. Kebab oli kuivaa ja mautonta. Ruoka tuli pahvilautasilla ja juomaksi oli kraanavettä muovikertismukista.
Ottaen vielä huomioon, että annokset oli pieniä ja hinta 9e niin jäi viimeiseksi kerraksi tässä ravintolassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 17.12.2012
Rating: -1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Läkkisepänkuja 3, 02650 Espoo - Route
09-5121820
http://rtkebab.com/

Options