Unknown

Cantina Fiesta

Rating 2.9 / 5

Reviews (20)

Hämmentävä kokemus. Ravintola johdettu kahteen osaan ja tarjoilija ei tiedottanut tästä uusille asiakkaille. Raflassa ei erityisemmin asiakkaita ja silti burgereita jouduimme odottamaan 40 minuuttia. Burgerin juusto tunkkaista ja kastikkeessa outo sivumaku.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 06.05.2017
Rating: 1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Burritot alempaa keskitasoa, mutta lounaskokemuksen keskipisteenä tällä kertaa naapuripöydän draama. Tarjoilija tylytti palveluun tyytymätöntä asiakasta niin pahasti että tämä purskahti itkuun. Sokerina pohjalla vielä haukutaan asiakas tämän lähdettyä salin puolella muiden asiakkaiden kuullen. Toisin sanoen perinteistä suomalaista asiakaspalvelua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 28.07.2016
Rating: 0

Tilasimme a la carte listalta kookoskastikkeella höystettyä kanaa sekä leivitettyä possunfilettä. Ruoka oli suoraan sanottuna aivan hirveätä.

Kookoskastike oli leikannut ja koostumus muistutti munakokkelia. Annoksen kasvikset olivat todella öljyisiä sekä suolaisia. Maalaisperunat olivat pakastefritattuja.

Leivitetty possunfile oli paistettu liian kylmällä pannulla ja muistutti öljyssä uitettua kengänpohjaa. Annoksen ranskalaiset olivat
myös pakastetavaraa.

Kahta annosta odotettiin noin 30-35 minuuttia, eli aivan liian kauan. Ei voi suositella, rahat menevät hukkaan. Huoltoasemaltakin saa parempaa ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 06.02.2016
Rating: -1

Juuri tultiin syömästä. Miehen pihvi oli kuulemma hyvää, mutta on hampurilaiseni huonointa ikinä syömääni. Hampurilainen tuli kylmänä pöytään, päällä ollut mozzarella oli löysää ja kylmää. Päällimmäinen sämpylänpuolikas oli hyvää, mutta pohjassa ollut täysin kuivaksi paistettu, ja palanut keskeltä. Jauhelihapihvi oli mautonta. Ranskalaiset myös kylmiä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.09.2015
Rating: 0

Ihan hyvä. Siisti viihtyisä ympäristö ja tortillat ainakin maistuu. Vähän bulkkimeiningiltä tuntuu, mutta väliäkös sillä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 18.09.2015
Rating: 0

Mahtava paikka terassilla oli varjojenkin alla tänään kuuma joten syötiin sisällä ihanassa viilennetyssä ravintolasalissa, hienoa , että
Tällainen "latino-maailma" on kauppakeskuksen
Kainalossa, kiitos saitte meistä vakioasiakkaat,

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.07.2015
Rating: -1

Edellinen talvilista oli "ok" mutta uuden listan rosevasikan flameburgerit (etenkin parmesan king) ja viikonloppuisin tarjoiltavat hitaasti kypsennetyt lihat tekivät tämän kaverin makunystyrät onnelliseksi. kokemuksen syvällä rintaäänellä melkein uskaltaisin väittää että kaupungin parhaat burgerit, ainakin nuo flameburgerit. Palvelussa ei moittimista, suunsa avaamalla asiat saa kuntoon eikä odotusajat ole omalla kohdalla olleet liian pitkiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 23.06.2015
Rating: 0

Nyt lähtee, aivan käsittämättömän hyvät Burgerit tällä uudella listalla, valinnan varaa oli sämpylöissä jne, tämä uusi lista vetää vertoja vanhalle talvi-menulla 100-0 :D
kiitos, tullaan toistekkin kun Hämeenlinnassa poiketaan..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 1590€ Added: 07.06.2015
Rating: -5

Palvelu oli ihan toimivaa, mutta ruoka ei ollut nähnytkään tex mexiä. En voisi hyvällä tahdollakaan suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 25.05.2015
Rating: 0

Hidas palvelu ja puutteellinen. Tarjoilija unohti ensimmäisellä kerralla tuoda koko pöytä surueen tilaukset pöytään, toisella kerralla vaimoni kävi ystäviensä kanssa syömässä, ja niin taaskin tarjoilija unohti tuoda jouman kuin myös aijemmin, ruokien lisäksi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 21.05.2015
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kaivokatu, 13100 Hämeenlinna - Route
http://www.cantinafiesta.fi/

Options