Kitchen is open

Hotelli Emilian Aulabar/cafe/terassi ja kellariravintola

Rating 2.3 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

muistan kun lauantaina vuosi sitten klo 14 aikoihin baari aulassa naispuolinen myyjä myi tosi juopunneelle mihelle oluita. mies sammui tuoliin eikä sitä huomattu ollenkaan kunnes miehen nainen haki sen pois. mitä ihmettä??!! eikö baarityöntekijä tiedä ettei noin humalaiselle enää myydä!? tais olla vain rahan perässä ja muista arvoista viis.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.11.2014
Rating: 0

Kävin tänä aamuna Hämeenlinnassa jasöin Emiliassa aamupalan. En ruokasalissa vaan receptionin aulassa. No joo, nälkä lähti mutta se minua ihmetytti,että joulutorttu oli puolitettu. Onko se hämäläinen tapa? Kustannussäästöä? Toisen puolikkaan sai seuralaiseni.
Lea ollikainen

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 21.12.2013
Rating: 0

Parkkeeraus on täysin epäselvä. Varausta tehdessäni minulle luvattiin parkkeeraus klo 14 asti parkkihallissa yöparkissa. Minulle ei kerrottu mihin ruutuun saan parkkeerata, joten ajoin auton yöparkki puolelle. Parkki halli on todella ahdas ja matala. Täynnä pylväitä ja kaikenlaista roinaa seinillä jne. Pylväissä ei ole minkäänlaisia suojuksia, joten autoon tulee herkästi kolhuja jos ei ole tarkkana. Vastaanottoon päästyäni minun käskettiin siirtämään autoani toiseen ruutuun päiväpuolelle, koska kuulema yöparkista se täytyisi siirtää jo klo 8. Ärsytti, kun olin nimenoman varta vasten tästä asiasta kysynyt varausta tehdessä. Takaisin alas ja siirtämään autoa sellaiseen ruutuun missä se saisi olla edes klo 12 asti. Hotelli huone ei vastannut mielestäni ollenkaan niitä kuvia mitä pyörii hotellin nettisivuilla. Kuvien perustella huoneesta saa lämpöisen vaikutelman ja että huone olisi kodikas. Huoneessa oli koko seinän pituinen ikkuna ja sen edessä metrin syvyinen "ikkunalautatasanne". Se pienensi huonetta reilusti. Tuntui huijaukselta huomata niin räikeä ero kuvien ja todellisuuden välillä. Ikkunalauta oli lisäksi pölyinen reilusti. Siitä oli pyyhitty pölyt vain johonkin puoleen väliin. Sängyllä istuen näki selvästi rajan mistä oli pyyhitty ja mistä ei. Pyyhin pölyt sitten itse ja säälin myös huoneessa ollutta jukkapalmua ja kastelin sen. Sen multakin oli ihan pölyinen ja altakasteltava ruukku täysin kuiva. Huoneessa oli ilmaistointi päällä, eikä sitä voinut itse säätää mitenkään. Ikkunasta veti sen lisäksi niin että verhot heilui. Onneksi ei ollut talvi. Aamiainen oli oikeastaan ainoa hyvä asia koko paikassa. En tule uudestaan enkä myöskään suosittele kellekkään.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 65€ Added: 19.06.2013
Rating: -5

Mukava pikku aamiainen, mikä täytti kaikki tarpeet. Ei kuitenkaan perinteinen ravintolan mättöaamupala, vaan pöytiin tarjoiltu pienehkö aamiainen. Valitsin ranskalaisen vaihtoehdon.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 7€ Added: 24.02.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Raatihuoneenkatu 23, 13100 Hämeenlinna - Route
03 6122 106
http://www.hotelliemilia.fi/

Options