Opens at 10:30

Inter Pizza Kebab

Rating 1.1 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Täällä tarjoillaan vanhaa ruokaa. Pitsojen päälle heitellään ikivanhoja jämiä jääkaapin perukoilta! Oikeasti ala-arvoista ja terveystarkastaja varmasti sulkisi paikan jos tietäisi...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.12.2014
Rating: 0

Vietimme iltaa kavereiden kanssa tiistaina 9. 9.2014, ja nälkäisinä tilasimme ruokaa Hämeenlinnan Interistä. Tilaamamme neljä pizzaa ja kebab toimitettiin meille noin tunnin päästä tilauksesta, pizzoista kolme ja kebabin olimme jo maksaneet ja viimeisen pizzan maksoimme käteisellä kotiovellamme. Pizzakuski, ilmoituksensa mukaan Interin omistaja, alkoi kuitenkin kysellä meiltä viidennen pizzan maksusta. Ilmoitimme hänelle asiallisesti, että meillä ei ole kuin neljä pizzaa, emme aio maksaa pizzasta, jota meillä ei ole. Tästä suivaantuneena pizzakuski alkoi korottaa ääntään ja vaatia meiltä maksua. Kannoimme jo olohuoneeseen viedyt pizzat takaisin ovelle ja näytimme, että tässä on kaikki, pizzoja on vain neljä. Interin asiakaspalvelija, ilmeisen osaava sellainen, alkoi potkia tavaroita ja huutaa, että nyt maksatte tai soitan poliisin. Yksi kavereistamme yritti rauhoitella miestä, minkä seurauksena häntä tönäistiin melkoisen rajusti. Pyysimme pizzantoimittajaa poistumaan, mutta hän ei suostunut, vaan soitti poliisille. Puhelimessa hän ilmoitti poliisille, että asiakas ei suostu maksamaan tilaamiaan pizzoja, ja että aiomme lyödä häntä. Puhelun päätyttyä, huvittuneina tilanteesta, kysyimme, että kai ruoat ovat nyt sitten ilmaiset, koska meitä syytetään omalla kotiovellamme varkaudesta, joka selvästikin oli pizzakuskin oma moka. Mies ottikin jalat alleen, juoksi rappukäytävästä ulos ja lähti. Poliiseja ei näkynyt, eikä pizzakaan ollut vaivan arvoista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.09.2014
Rating: 0

Tilasin aukiolo aikaan pizzan yöllä, sitä ei koskaan tullut. Seuraavana päivänä tilasin samanlaisen, pizza oli pehmeä ja vetistynyt pohjalta, tuntu kun ois seissy jossain monta tuntia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.10.2013
Rating: 0

Pizzassa oli väärät täytteet taas. Oman arvion mukaan n. 90% tilauksista sisältää ainakin yhden väärän täytteen.
Itse lopetan taas täältä tilaamisen kunnes tulee tarpeeksi kova nälkä eikä kotona ole mitään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 03.04.2013
Rating: 0

Väärät täytteet tuli, pitsa ei pärjänny maku vertailussa muille ja täytteet näkymättömiä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 03.03.2013
Rating: 0

Tilasin rullakebabin. Palvelu oli todella ystävällistä. Kebab valmistui nopeasti (ehkä turhankin).
Kotona (muutaman minuutin ajomatkan päässä) huomasin että kebab oli jääkaappikylmä (ilmeisesti jääkaapissa säilytetty). Ja sisällä ei ollut mausteita, vain kylmää kebab-lihaa ja salaattia. Pizzapohjakin oli kylmä ja sitkeä.
Jäi liikkeestä ja ruuasta paha maku suuhun, enkä aio uskaltaa toista kertaa samaisesta ruokaa tilata.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 15.11.2010
Rating: 0

Location