Closed

Kotipizza Hämeenlinna - Keskusta

Rating 2.3 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Enpä enään ihmettele yhtään miksi kebab-pizzerriat vetää niin paljon asiakkaita kotipitsoilta. Raaka, taikinainen pohja oli ainoa mitä lätyssä maistoin. Täytteet olisi voinut puhaltaa pois, sen verran vähän niitä oli. Ei kiitos enään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.07.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0

Tilasin vegepizzan. Sain onnettoman kokoisen pullalätyn jossa lammikko kitkerää tomaattilitkua, juustoa ei näkynyt kuin mausteena. Ja ne kasvikset...niljakkaita purkkiherkkusieniä 4 kpl, kolme raakaa paprikasiivua ja etikkaisia oliiveja. Päällimmäinen tunne pois lähtiessä oli v...tutus! Tämä kokemus laittoi kaikki kotipizzat boikottiin!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 16.08.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Lounaassa hinta kohdallaan. Tämän paikan ehdoton plussa on henkilökunta. Todella ystävällinen, nopea ja asiallinen palvelu. Salaatti- tai raastepöytää jää vaan kaipaamaan.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 02.12.2013
Rating: 0

Picked up some za' but was delayed as they said they screwed up the order a bit and didn't want to sell sub-par pizza. Gave us a free 2L coke to say sorry for making us wait 5 extra minutes. Pizza was a gooder. I won't get my za' anywhere else unless someone on here gives me cause to try elsewhere.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 20.10.2013
Rating: 0

Suosin kotipizzaa lounasaikaan, silloin saa juoman kaupan päälle, hanajuomaa saa myös santsata. Otan aina perfettan, siihen ananasta, herkkusieniä, kirsikkatomaattia, valkosipulia ja myös jalapenorenkaita. Oreganoa saa laittaa ja mieletön tuoksu täyttää ravintolan annosta odotellessa. Henkilökunta kohtelias ja ruokapaikka aina siisti sekä puhdas, vessa myös. Nälkä lähtee hyvin ja pitkäksi aikaa, pois lähtiessä on aina tyytyväinen olo.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 14.05.2012
Rating: 1

Location

Lukiokatu 20, 13100 Hämeenlinna - Route
http://kotipizza-hameenlinna.pizza-online.fi