Opens at 10:30

M. Metro Pizza

Rating 3.2 / 5

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasin rullakebabin aurajuustolla. Kotiin päästyäni huomasin että folio oli kääritty rullan sisään. Liha oli mitä oli, mutta eniten jäi harmittamaan se, että aurajuusto puuttui kokonaan! Suosittelen staria jos asut lähellä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.08.2015
Rating: 0

Olen usean vuoden ajan käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti syömässä, eikä moitittavaa ole ollut kuin kerran, kun mielestäni kebabliha ei ollut ihan ok. Huomasin tämän vasta kotona. Paikka on siisti, jatkuvasti uudistuva sisustus. Henkilökunnasta nuoremmat miehet hieman jäykkiä, vanhempi (omistaja?) kohtelias ja ystävällinen. Ihan hyvä ruokapaikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 25.08.2014
Rating: 0

Palvelu melko tylyä ja eleetöntä. Suomen kielen taito on hyvin heikko ja jopa selkeästi keskivertoa huonompi. Useimmiten ruoka on ollut erittäin maukasta, mutta uusi kokki vaikuttaa hieman huolimattomalta. Tilasin Calzone -kebabin/ pizzan mukaan ja kotona huomasin siitä puuttuvan kebab-lihan kokonaan. Tilalla oli runsaasti salami-makkaraa. Paha mielihän tuosta jäi. Sen sijaan, jos olisi reilusti kerrottu esim. kebabin olevan loppu, olisin voinut ottaa jonkin toisen annoksen ja lähteä tyytyväisenä kotiin herkuttelemaan. Annosten säilyminen muuttumattomana kerrasta toiseen on asia, johon toivoisin pizzeriayrittäjien kiinnittävän enemmän huomiota. Tämä takaisi pitkäaikaisia ja tyytyväisiä asiakkaita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 18.08.2014
Rating: 0

Pizza on hyvää, rasvaista, ehkä vähän liiankin. Asiakaspalvelu erittäin hyvää. Hinta OK.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 13.07.2014
Rating: 0

Rullakebabit ei huippuja mutta muut kebab ateriat hyvän kokoisia ja maukkaita! Pizzoja en ole ehtinyt vielä maistamaan. Kohmeloon tulee haettua täältä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 26.05.2014
Rating: 0

Ravintolan lattialla juoksenteli pikkuinen hiiri. Lopulta omistaja ajoi sen harjalla ulos.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 18.11.2013
Rating: 0

Stereotyyppistä pizzaa ja kebabia (päivitys arvosteluun - nimi muuttui, muu ei). Minun on ollut vaikea kirjoittaa arvostelua tästä paikasta, vaikka käyn siellä melko usein koska se on lähellä. Syy kirjoittamisen vaikeuteen on se, että pizzassa ja kebabissa ei ole kerta kaikkiaan koskaan ollut mitään erityistä tai mieleenpainuvaa sen paremmin positiivisessa kuin negatiivisessakaan mielessä. Se on tasaisen keskivertoa. Jossain vaiheessa pizzapohjat vaihtuivat mielestäni vähän ohuemmiksi - ehkä kokki vaihtui - mikä oli positiivinen muutos. Palvelu on aika jäyhää, mutta liiketila on siisti ja täällä voi varsin hyvin käydä paikan päälläkin syömässä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 30.03.2012
Rating: 0

Täältä saa pyynnöstä TULISEN kastikkeen. (Ei heikkohermoisille!) Pitakebabissakin on sipulia ja muutenkin hieman enemmän makua pizzoissa, kuin muissa Hämeenlinnan tusinapullapizzamömmöpizzerioissa :-)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.03.2011
Rating: 0

pizza aina pelaa. ..kebab ..saakelin hyvää..täys annos..mur...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 03.03.2011
Rating: -3

Location

Viipurintie 32, 13210 Hämeenlinna - Route
036823875