Closed

Pikkuhuvila (Hämeenlinnan teatteri)

Rating 2.5 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olimme varanneet teatterin väliaikatarjoilun. Tilasimme juustokakkua ja teetä. Tarjolle saimme kuitenkin kannun kahvia. Pyydettäessä kahvi vaihdettiin teeksi, mutta henkilökunnan asennoituminen oli epäkohteliasta. Teevesi tarjoiltiin likaisesta kannusta ja teevesi oli likaisen näköistä. Emme saaneet myöskään haudutettua teetä, vaan teepussit viskaistiin pöydälle. Henkilökunta ei pahoitellut tapahtumaa missään kohtaa, vaan lähinnä elein ja ilmein syyllisti meitä asiakkaita. Lounaasta meillä ei ole kokemusta, mutta tämän perusteella emme sitä edes lähde kokeilemaan.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 9€ Added: 03.03.2013
Rating: 0

Lounas on ihan ok. Plussan puolelle vetää keittolounasversio hinta-laatusuhteellaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.12.2011
Rating: -1

Kylmää, kallista, heikkoa

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.02.2011
Rating: -1

Tila on kaunis ja avara. Kaikki on siisitä ja palvelu hyvää. Mutta lounasruoka ei ollut juurikaan kummoista: lässähtäneitä, ylikypsiä tummaksi muuttuneita papuja, perunagratiinia (joka todella tuhtia lounaalle) ja kumista (eines) lihafärssiä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 05.11.2010
Rating: 0

Peruslounasta kolkossa salissa. Kaksi viikkoa ravintolan avaamisesta rakennustyöt olivat edelleen meneillään Pikkuhuvilassa, joten sisustus saattoi olla keskeneräinen. Korkea tila voisi sinänsä olla ihan hieno, mutta katsotaan nyt mihin paikka kehittyy.

Lounas tarjottiin noutopöydästä, ja söin silakkapihvejä muusilla. Ruoka oli lämpötilaltaan haaleaa ja maultaan sekä laadultaan varsin tavanomaista. Salaattipöydän antimet olivat kyllä mieleeni, mm. marinoidut vihannekset ja idut. Kokemuksena Pikkuhuvila oli OK, mutta valitettavasti lounaan taso niin ruoan kuin miljöönkin osalta laski sen siirryttyä pois alueen toisesta ravintolasta, Isosta Huvilasta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 29.08.2010
Rating: 0

Location