Closed

Sokerileipuri Suominen

Rating 4.8 / 5

Reviews (8)

Hieman parannettavaa leipomotuotteissa. Piipahdin kyseisessä kahvilassa ja ostin macaronsin sekä palan browniekakkua. Macarons oli sisältä hieman raaka ja browniekakun pohja vähän kuivahko. Muuten leivonnaisten maku oli hyvä, mutta vähän olisi vielä parannettavaa tuon paistamisen suhteen. Olen itse kokenut kondiittori, joten tiedän mistä puhun.

Plussaa kahvilan kauniista sisustuksesta sekä siisteydestä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.09.2016
Rating: 0

Juustokakku ja moussekakut. .. nam. Sijainnista miinusta, kaupassakäynnistä tulee melkein poikkeuksetta kakullakäynti ;) Aivan liian taivaallista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 27.11.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Suominen leipoo Hämeenlinnan parhaat kakut. Kahvila on hyvällä maulla sisustettu ja plussaa myös tunnelmaan sopivasta musiikista. Suolaisia vaihtoehtoja on niukasti, mutta jälkiruokakahvitteluun nappivalinta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 23.07.2015
Rating: 0

Halusin käydä kokeilemassa kyseistä kahvilaa suurien kehujen perusteella lapseni kanssa. Oli kyllä aikamoinen pettymys. Lapselle ei löytynyt mitään sopivaa ja kahvi maistui laimealle.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 10.09.2013
Rating: 0

Ihan taivaalliset kakut!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.12.2011
Rating: 0

Meille hyvä yhdistelmä: Verkatehtaalta harrastusmenoista ensin kahville ja sitten kauppaan.

Sisustus on tosiaan viihtyisä. Palvelu oli edellisessä toimipaikassa vielä parempaa. Itse en oikein löytänyt houkuttelevaa suolaista palaa, pasteija sopisi valikoimaan tai esim. feta-patonki.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.03.2011
Rating: 0

Kiva kahvila keskustan ulkopuolella. Kävin nauttimassa aamupalaa: kahvia, suolaista piirakkaa ja leivoksen. Leivos oli setin parasta antia, mikä ei varmaan ole ihme kun paikan nimessäkin esiintyy sokerileipuri. Parsakaali-kinkkupiirakka näytti kauniilta mutta maistui vähemmän hienostuneelta, kinkkua oli omaan makuuni jopa liikaa. Latte ei ollut kummoinen, mutta onpahan kuitenkin valikoimassa muutakin kuin suodatinkahvia.

Sisustus on skandinaavisen vaalea ja kierrätyskalusteista koottu, itse tykkäsin siitä kovasti. Palvelu pelasi hyvin, siitä ei jäänyt mitään erityistä mieleen. Kahvilan sijainti ei ole kovinkaan viihtyisä supermarketin kyljessä, kauniita näkymiä ikkunoista ei ole tarjolla. Paikka palvelee myös leipomomyymälänä, sillä leipomo sijaitsee samassa rakennuskompleksissa. Monet asiakkaat kävivätkin tekemässä kakkutilauksiaan tai ostamassa leipää kotiin. Plussaa joka tapauksessa siitä, että kaupungin itäpuolelle on saatu tarjonnaltaan monipuolinen kahvila kohtuullisen pitkillä aukioloajoilla.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 10€ Added: 21.02.2011
Rating: 0

Ihanat kakut !

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.02.2011
Rating: -1

Location

Aulangontie 1, 13210 Hämeenlinna - Route