Closed now

ALiShan

Rating 3.1 / 5

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounasbuffet oli positiivinen yllätys. Ähkyhän siitä seurasi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.11.2015
Rating: 0

Keskivertoa alempaa perusmättöä.
Tila on varsin kankea halli ilman sen tarkempaa panostusta.

Ruoka on syötävää, mutta makukokemus on varsin yksitoikkosta.
Huonompiakin mestoja on löytynyt missä maku puuttuu kokonaan, mutta tässä maistuukin lähinnä tietyt aromit yliampuvasti.

Tarjonta kumminkin on pitkälti kohdillaan ja palvelu on ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 28.08.2015
Rating: 0

Hyvä lounasbuffetti. Valikoimaa ei ollut paljon (3 liha, 2 kasvis, riisi, kastike ja tuoreita vihanneksia + leipää), mutta raaka-aineet ovat laadukkailta ja ruoka oli maistuvaa. Tila on kolkko, taustalla soi kiinalainen musiikki ja palvelu on ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 08.07.2014
Rating: 0

Lounasbuffet ihan hyvä, ei mitään ihmeellistä. Kevätkääryleet ja uppopaistettu kana ovat erittäin maistuvia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.07.2014
Rating: 0

Ihmettelen tuota kommenttia että kasvisruokailijoiden pitäisi välttää paikkaa. Täältähän saa kaupungin parhaan tofu kungpo annoksen. Lounas bufffetissa ei ole kasvisruokaa mutta tilaamalla saa. Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.10.2013
Rating: 0

Hieno off sesonki -tunnelma. Laaja lista kiinalaisia perusruokia ja muutamia yllätyksiä mm. aromaattinen häränliha. 4 tofuvaihtoehtoa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.10.2013
Rating: 0

Keskivertoa heikompi kiinalaisravintola, jota tulee käytettyä pääasiassa Metsälän rajoittuneen tarjonnan vuoksi. Miljöönä toimii ankea halli, jonka parvikerroksesta löytyy hieman mukavammat ja kiinalaiseen teemaan sopivammat istuimet. Lounaslista vaikuttaa pyörivän samana viikosta toiseen, joten vaihtelua ei juurikaan ole. Parempien ruokien päivinä on kuitenkin helppo vääntäytyä paikalle tarkistamatta listaa mistään. Kaikista moitteista huolimatta palvelu on erittäin ystävällistä, mikä nostaa paikan pisteitä.

Kasvissyöjien kannattaa välttää tätä paikkaa tai ainakin varautua siihen, että jää nälkäiseksi. Kerran seurueessamme vieraillut kasvissyöjä joutui syömään lähes pelkkää salaattia, sillä ainakin tuolloin lämpimissä ruoissa lihattomat vaihtoehdot rajoittuivat riisiin, nuudeleihin sekä röstiperunoihin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 23.09.2013
Rating: 0

Pelastuslaitos.
Perinteinen lounassekoilu. Koskelan teollisuusalue. ALiShan-nimeä kantava kiinalainen (aasialainen) ravintola. Hupaisa puolitoistakerroksinen tila. Kaunis tarjoilijatyttö, hymyjä tulee. Porukkaa riittää vielä lounaan lopuillakin.

Alkukeitto liisterinen kung po. Ihan okei, ei ihmeitä. Salaatit tylsää Kiina-buffaosastoa. Lämpimissä sen sijaan ollaan ytimessä. Paljon lihaa, vähemmän soosia, vähemmän sipulia. Kolme laaria, joista yksi thaikku. Samosat ja kääryleet. Kahvit seisseet.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 04.04.2013
Rating: 0

Haimme noutoruokaa, jolloin hinta listahinnoista sai hieman pois. Hinta/laatu-suhde on kohdallaan ja ruoka oli hyvää. Paikka sinällään ei ollut mitenkään hirveän viihtyisä, mutta taitaa enemmän olla lounas buffet, eikä näin noutoruokaa hakiessa haittaa. Suosittelen kyllä !!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 16.12.2012
Rating: 0

Ihan maukas buffee-lounas. Erityisesti pidän paikan mureasta kanasta. Sisustus ja ympäristö ovat hieman karuja, mutta menee työlounaspaikkana noilla kulmilla pyöriessä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 18.06.2011
Rating: -1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Läkkisepäntie 14, 00620 Helsinki - Route
09-7244178

Options