Kitchen is open

Auringon Pizza Kebab

Rating 1.3 / 5

Reviews (37)

Paikassa normaali pizzat ja kebabit 5€, tilasin mukaan kanarullan jalapeno lisäillä. .9€ rulla painoi n100g, sisällä vähä salaattia,1kurkkuviipale, pari palaa tomaattia ja muutama jalapeno. Kana tässä rullassa oli kanan sisäfilettä jota rullasta löytyi 3 miltei kuivaa, kovaa ja mustaa epämääräistä könttiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 13.05.2019 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Maukasta pizzaa ja on tullut käytyä useasti. Hinta kohdallaan laatuun nähden. Palvelu ja tunnelma keskivertoa niinkuin yleensä pikaruokaravintoloissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 08.07.2016
Rating: 0

Heh, kassalla kerrottiin 4,90 e -tarjous tosiaan koskee ainoastaan pizzoja ja kebabia. Falafel olisi ollut normaalihintainen (8e), jäi sitten kokeilematta tämä elämys.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 13.02.2016
Rating: 0

Tilasin tästä paikasta kebabin viikko sitten. Erittäin hyvää palvelua, paikka on muuttunut viime käynnistäni. Kebu oli ihan semmonen peruskebu, jonka otin ilman salaattia. Ei mennyt 5€ hukkaan! Harmitti vähän, että en pyytänyt jugurttikastiketta, kun yleensähä kebuloissa ne pistää sitä. Ranskalaisiinkin olisin voinut pyytää ketsuppia päälle, kun otin mukaan. Paljon on silti ilme muuttunut, ja asiakaspalvelu on todella ystävällistä. Kebu tuli nopeesti n. 5-7min. Annan 4/5

     
     
     
Experience: Lunch Price: 5€ Added: 03.02.2016
Rating: 0

En suosittele kyllä kenellekkään. En ole ikinä saanut yhtä huonoa pizzaa pizzeriasta. Oisi kannattanut ostaa kaupasta ihan pakastepizza. Palvelu oli tylyä, ei tehty myöskään mitä pyydettiin, kuten että slaissais ja että valkosipulia laittasivat. Pizzat olivat ihan palaneet, reunat siis täysin mustat. Kun nostit pizzan se ei ees lerpahtanut vaan pysyi suorana korppuna, koko pizza.Täytteetkään ei mitkään kummoset. Pizzakin oli erittäin pieni. Hinta joo sinällään halpa mutta en kyllä edes viittä euroa tuosta maksaisi. Vaikka kaveri tarjoasiai niin jättäisin väliin. En mene toistamiseen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 11.10.2015
Rating: 0

Loistava pizzapaikka :)
Osoite tosin nykyään Ratapihantie ? (Lidlin vieressä)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 27.05.2015
Rating: 0

Halpoja pizzoja. Ei sen kummempaa, ei mikään herkuttelupaikka mutta nälkä lähtee ja halvalla. Ravintolana ei erikoisen mukava paikka istua syödä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.01.2015
Rating: 0

Great pizza for a great price

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 28.05.2013
Rating: 0

Erittäin maukas, keskikokoinen pizza. Juusto oli hyvää, ja mausteita käytetty kiitettävästi. Hintaan nähden loistodiili! Paikka on aika karu, sisustukseen on kuitenkin käytetty viitseliäisyyttä ja paikka on yleisilmeeltään peruspikaruokalan oloinen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 5€ Added: 18.05.2013
Rating: 0

Hyvä hinta/laatu. Hauskinta on, että ko. pizzapaikka sijaitsee Verohallinnon yritysverotusyksikön alakerrassa. Saattaa olla diili verotarkastajien kanssa?!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 5€ Added: 14.04.2013
Rating: 0

Community

Fans (7)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Ratapihantie 3, 00520 Helsinki - Route
09-2787007

Options