Closed now

Picnic Topeliuksenkatu 8

café
Rating 3.3 / 5

Reviews (14)

picnic on aina hyvä vaihtoehto nopealle ja hyvälle ruoalle

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 23.04.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Salaatit hyviä, erikoiskahvit pahoja ja epäonnistuvat usein. Ravintolan laitteista lähtee häiritsevän kova ääni.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 11.03.2014
Rating: 0

Perus Cafe Picnic. Ruoka on ihan ok, mutta ei ole mitään erikoista tai mieleenjäävää. Erikoiskahvit nykyään paremmat, paitsi, että automaattikone tekee ne, joten ne palavat aika usein. Viimeksi otin uuniperunan kahdella täyttellä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 06.05.2013
Rating: 0

Palvelu ihan ystävällistä, mutta erityistoiveet unohtuvat kahden metrin matkalla kassalta avokeittiöön. Useamman kerran minulle on kassalla luvattu allergioiden takia viilattu annos, mutta lautaselle saan kuitenkin sen tavallisen. Positiivista on se, että terassille on tullut tupakointikielto: ennen terassilla saattoi joutua ketjupolttajien ristituleen, kyseinen paikka on jotenkin tuulen suojassa, joten vieruskaveri kyllä savustuu. Nyt kevätkautta odottaa innolla!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.11.2012
Rating: 0

Helsingin paras cafe picinic.

Henkilökunta ei aina asiakaspalvelutuulella, mutta ruoan laatu vastaa parhainten ketjun ylihinnoittelua. Sijaitsee viihtyisällä paikalla Töölön kirjaston kupeessa, mihin aurinko paistaa pitkään.

Mikäli siis Tin Tin Tangon aamupala on ruuhkautunut ja ruokaa on saatava välittömästi, suosittelen b-vaihtoehdoksi. Usein tosin hyvällä säällä picnicin terassikin ruuhkautuu...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.11.2012
Rating: 0

Lounaalla työporukan kanssa. Uuniperunat kylmäsavulohi- ja katkaraputäytteillä olivat oikein maukkaat. Paikka on remontin jäljiltä siisti ja palvelu oli ystävällistä ja ripeää. Mukavan kepeä lounas, jaksaa taas jatkaa töitä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.05.2012
Rating: 0

"Palvelu" oli kerrassaan törkeää. Yhtäkkiä vain ilmoitettiin että paikka on suljettu ja tarjottimet revittiin nenän edestä kun iäkäs äitini vielä söi leipää. Olisi kohteliasta huomauttaa, että "suljemme kohta" mielellään jo myyntitilanteessa tai sitten esim. 10-15 min ennen sulkemisaikaa. Pilasi fiiliksen täysin, vaikka sinänsä tekeleet olivat suht tuoreita ja OK. Ei tarvitse tulla tänne enää ikinä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 30.04.2012
Rating: -1

Cappuccino oli hirveää, kitkerää kuraa. Olisin jättänyt juomatta, ellen olisi ollut niin kofeiinintarpeessa. Myyjä ei ollut ihan hereillä, sillä tilasin pariloiduin toastin, mutta sain pariloidun patongin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.03.2012
Rating: 1

Ruoka on perus-picnic-tasoa. Kahvi on laihaa, mutta erikoiskahvit maittavia. Pikkuinen terassi voisi olla suurempi, mutta tähän paistaa aurinko mukavasti pitkään. Henkilökunta on ystävällistä, mutta armottoman hidasta. Sisätilat ovat välillä hieman sotkuisen oloisia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.04.2011
Rating: 0

Käyn usein. Aika lailla lounaspaikka, mutta vähän myöhemmin sai istua rauhassa kaverin kanssa. Siisti, ja ystävällistä palvelua. Ulkona huomioitu tupakoitsijat. Mukaan saatavia tuotteita oli omassa kaapissaan ja tuotteita oli hyvin tarjolla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 22.12.2009
Rating: 1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Topeliuksenkatu 8, 00250 Helsinki - Route
0207 590 300
http://www.picnic.fi/kahvilat/?pid=1&lid=18

Options