Closed

Café Picnic Yliopistonkatu 5

Rating 2.5 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olen luopunut tämän picnikin käytöstä liian monen pettymyksen jälkeen. Miten voi olla että jo lounasajan alkaessa täytetyt patongit maistuvat siltä kun olisivat seisseet vitriinissä useita tunteja, milloin ne menettävät rapeutensa kun sisällä pleva kastike imeytyy leipään tehden niistä kumimaisia.
Onneksi kulman takana on toinen Picnik, jossa vastaavaan ongelmaan en ole törmännyt.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 25.02.2013
Rating: -1

Salaatit ovat kyllä aivan ylihinnoiteltuja. 8,90 € salaatista, jossa on ihan vähän kalaa/kanaa ja.... Niin, mitäköhän muuta siinä onkaan? Ruskeita saalatinlehtiä?
Ainoa hyvä salaatti Picnicillä on se parmankinkku-mozzarella-basilika-mansikka, vaikka siinäkin ne mansikat ovat aika usein ihan mössöjä.
Patongit tosin ovat, ja ovat aina olleet, hyviä mutta ei sitä leipää viitti koko ajan syödä...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 22.08.2012
Rating: 1

Salaatti kahdella täytteellä on aivan onnettoman pieni! Valitsemiani lisäkkeitä lohta ja katkarapuja ei ollut juuri nimeksikään, ja hinta oli 8,90€! Samalla rahalla olisi kannattanut mennä muualle. Eipähän tarvitse mennä toiste.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 890€ Added: 20.06.2012
Rating: 0

Good!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.11.2011
Rating: -2

Aukioloaikaa on jäljellä tunti ja vitriinissä ei ole enää kanapatonkeja. Se ei haittaa, kun tarjoilija-myyjä ehdottaa tekevänsä sellaisen, jos minulla on hetki aikaa odottaa. Ja onhan minulla. "Hetki" on lyhyt ja saan patongin pussiin ja mukaan. Hyvä palvelu - parempi mieli! Makukin on kuin äitien kätösistä. Ainakin jos vertailu tehdään Picnicien kanapatonkien kesken. Täytteitä laitettiin reilulla kädellä. Sain sitä, mitä odotinkin (jopa hieman yli!) eli tuoretta ja freesiä kamaa hyvällä ja nopealla palvelulla. Tosin odotuksia ei Picnicien kohdalla kannata asettaa liian ylös.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 04.10.2011
Rating: 2

Location

Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki - Route
020 759 0342
http://www.picnic.fi/index.php?id=4