Closed now

Frans & Amelie

Rating 5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Special diets

Reviews (1)

Kokemus oli aiva loistava. Olimme ystäväni kanssa ensimmäistä kerta kyseisessä ravintolassa. Valitsimme ravintolan erityisesti viihtyvyytensä vuoksi. Lisäksi oli tärkeää saada laktoositon ruoka sekä vaihtoehto kalalle jolle toinen meistä on allerginen. Nämä molemmat toteutuivat tämä ravintolan Syö 10:llä viikkojen menussa.

Meidät huomioitiin heti ovella ja vietiin pöytään. Hovimestari oli hyväntuulinen ja vastasi kysymyksiimme auttaen meitä päättämään jäämmekö. Minulla oli hieman kiire toiseen paikkaan, mutta saamamme vastaanotto mursi jään niin että olimme heti valmiit jäämään.

Ravintola oli tunnelmallinen, siisti ja hienosti sisustettu. Pöydissä ei ollut liikaa tunkua ja etäisyys toisiin oli sopivan matkan päässä. Koko ravintolan valaistus oli sopivan maltillinen. Valot eivät olleet liian kirkkaat, mutta huoneessa ei ollut myösköän liian pimeää, pöydissä ilahdutti palavat kynttilät.

Meille kerrottiin että saattaisi mennä puolisen tuntia ruoassa. Mutta ruoka tuli paljon nopeammin. Jokainen suupala oli kuin samettia, taidolla ja huolella valmistettu.

Ravintola on huippulaadukas.


Ruokaa oli riittävästi, ateriaan kuului alkupalaksi kaksi viipaletta leipää. Joimme kaksi kannullista vettä se maksoi euron per henkilö.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 28.01.2018
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Options