Unknown

Hesburger Tennispalatsi

Rating 1.9 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.05.2014
Rating: 0

Hamppareita paistettu juuri ja juuri niin kauan että niitä kehtaa myydä. Ranskalaiset eivät myöskään tarpeeksi kypsyneitä ja kuivia. Safkaa ei ole ikinää valmiina vaan joutuu venaa :(

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 12.01.2014
Rating: 0

Todellakin kolkko Hese, jos jotain positiivistä haluaa sanoa niin yleensä tilaa löytyy ja jopa jokin rauhallinen nurkkaus jossa voi rauhassa lueskella vaikka lehteä. Ruoasta ei ole pahaa sanottavaa, tuttua ja turvallista Hesburgeria.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.09.2011
Rating: 0

Hesburgerin kanasalaatti: kanaa, persikkaa, kananmunaa, kirsikkatomaatteja ja pohjalla jäävuorisalaattia. Ei kaikista isoin annos, mutta hintaansa nähden koko kuten sisältö ja makukin on kelvollinen. Kastikkeen saat valita ja sämpylä tai krutongit tulee mukaan. Kaikkineen kokonaisuus on teollinen, mutta eipä Hesen kaltaiselta paikalta muuta voi eikä kannata odottaa. Ruuan saat nopsaan ja tilaa Tennarin yläkerrassa riittää (ainakin arkena puoliltapäivin). Miljöö on ankea, mutta sehän kuuluu fast-food –meininkiin. Ei tänne viihtymään ole tultukaan – kai… Plussaa annan salaattirasiasta, joka on biohajoava (huolimatta siitä, että näyttää muoviselta).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 10.05.2011
Rating: 1

Olen syönyt täällä monen monta kertaa ja paikka onkin hyvä perus-Hese. Palvelu on ihan hyvää, viimeksi jopa todella hyvää (kysyttiin tahdonko veteni pullossa/mukissa, tahdonko siihen jääpaloja, entäs kannen..) ja toimivaa. Pieni miinus roskaisesta ympäristöstä ja kolkosta tilasta. Ruoka on niin tyypillistä Hesburgeria että siitä on vaikea antaa muuta arvostelua kuin "omassa lajissaan ok", mutta ainakin salaatit ovat vaikuttaneet tuoreilta joka kerta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 08.04.2010
Rating: 1

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Fredrikinkatu 65, 00100 Helsinki - Route
075 325 9251
http://www.hesburger.fi/ravintolat?mode=show&toimipaikka=176

Options