Unknown

Hietarannan kahvila

Rating 2 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tämä paikka on aivan uskomattoman masentava. En ymmärrä miten kaupunki on suostunut vuokraamaan tilan tälle yrittäjälle. Tämä voisi olla hieno ja menestyvä rantakahvila (kuin Carusel) mutta nyt näyttää lähinnä seurakunnan kokoushuoneelta. Omistajalla ei vaikuta olevan minkäänlaista kiinnostusta ruokakulttuuriin. Toivottavasti ymmärtävät paikan mahdollisuudet pian.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 10.08.2014
Rating: 0

Nimeltään tämä taitaa olla Cafe Annamare tms. .? Kanasalaatti oli keskinkertainen ja kahvi hyvää. Isosta terassista plussaa, mutta muuten aika mitäänsanomaton paikka..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 11.05.2013
Rating: 0

Kaupungin parhaimmalla paikalla oleva kalsea kahvila. Auki talvisin vain sunnuntaisin, koska lausntaisin pidetään muistotilaisuuksia. Paikka muistuttaakin sisustukseltaan enemmän seurakuntataloa kuin kahvilaa; pitkät pyöreät, joissa valkoiset kertakäyttöliinat. Käytiin hiihtoloman sunnuntaina. Ulkona oli loistava ilma ja jää oli mustanaan ihmisiä. Kahvila oli kuitenkin lähes tyhjä. Seurakunta-look ei tainnut oikein kerätä kahvilaan asiakkaita

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.02.2013
Rating: 0

Tämä saattaa olla epäonnistunein kaupungin uusimmista kahvilaprojekteista.
Olen ihmeissäni että paikka on vielä pystyssä:
luotaantyöntävä rakennus (enemmän veden puhdistamo kuin kahvila), kalsea ja halpa sisustus, epäonnistunut nimi....listaa voi jatkaa. Mitä hyvää? No, sijainti on lyömätön!
Kaikki vaan uusiksi!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.10.2012
Rating: 1

Yritymme tänään - 28. 4. - kahville. Vain yksityistilaisuus, ei sisääpääsyä. Aikooko joku tehdä jotakin tälle kahvilalle? Paljon potentiaaia, mutta vähän villoja. Paikka on loistava. Pankaa toimeksi!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.04.2012
Rating: -2

Saalaatin hintalaatusuhde on kohdallaan. Terassi on mukavan iso ja sisältäkin on miellyttävät näkymät rannalle. Odotan jo syksyn myrskyjen seuraamista isojen ikkunoiden takaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 08.08.2011
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Hiekkarannantie, 00100 Helsinki - Route

Options