Opens at 16:00

House Of Sandwiches Brasserie

Rating 3.6 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (5)

Mahtava kortteliravintola! Piipahdin illallisella ystävän suosituksesta ja pidin kovasti. Ravintolassa oli rento fiilis, lautasella ei liikaa kikkailua, ystävällinen palvelu ja hintataso kohdillaan. Hieman harmittaa ettei tämä ole ihan kotini nurkan takana, kipaisisin täältä varmasti usein aamiaiseni tai lounassalaatin. Aion käydä uudelleen heti kun liikun tällä suuntaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.10.2017
Rating: 0

Lounaan keitto oli hyvää, lounasmakaroni niin ja näin. Aikaisemmalla kerralla kalalautasella oli muutama säilykefisu ja pari perunaa. Hinnat on silti kovia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.10.2017
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 01.04.2017
Rating: 0

Lounas oli pettymys. Aloitetaan ensin positiivisista puolista. Kaiken kaikkiaan on kiva, että Pakilassa on tämän tyyppinen paikka. Sisustus näyttää modernilta ja houkuttelevalta, ja palvelukin oli ihan asiallista. Sitten ne negatiiviset kommentit. Lounaan hinnoittelu on laatuun ja valikoimaan nähden ihan liian kallis! Koko lounas"buffetin" saa maksamalla 11,70€. Kirjoitin buffetin lainausmerkeissä, sillä jos tarjolla on keitto, kulhollinen vihreää salaattia, kulhollinen tomaatti-oliivisalaattia ja karjalanpaistia perunamuusilla, ollaan mielestäni sillä rajalla, onko tuo karjalanpaisti lisukkeilla vai buffet. Samalla rahalla ja jopa halvemmalla saa oikeita lounasbuffetteja jopa Helsingin keskustassa (esim. Manalassa ja Juttutuvassa lounaat ovat kympin luokkaa ja tarjolla on kunnon salaattibuffet ja usein useampi pääruokavaihtoehto plus jälkiruoka). Ruoka itsessään oli ihan ok, tosin karjalanpaisti ja muusi kaipasivat suolaa ja pippuria maistuakseen, keitto, purjo-peruna, oli oikein hyvää.

Summa summarum, jos HofS haluaa menestyä lounaspaikkana, on syytä joko a) tarkistaa hintatasoa tai b) monipuolistaa tarjontaa...mieluiten molemmat. Nykymuodossa ainakin minun askeleeni kulkevat lounasaikaan toisaalle, runsaampien buffettien ääreen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 30.01.2017
Rating: 0

Erittäin maukas a la carte lista useine uutuuksineen, ehdottomasti parhaita kokemuksia tänä vuonna

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.12.2016
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Pakilantie 56, 00600 Helsinki - Route
0103467600
http://ravintola.hofs.fi/