Unknown

Kotipizza Malmin Nova

Rating 3.3 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Itään päin kun tilaa kotiin, niin paras vaihtoehto.
Roihuvuori kulosaari ym.en tilaa,

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.05.2015
Rating: 0

Surkea palvelu. Pizza erittäin pieni paikka kivan näköinen, mutta ruoka epäoonistunut ja ylikallis.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.11.2014
Rating: 0

Olin käymässä Malmin Novassa kaupassa ja päätin, että syön ostosten ohessa kauppakeskuksen Kotipizzassa. Yllätys oli se, että paikassa oli 25 minuutin jono ja asiakaspöydät olivat täynnä likaisia astioita, sekä ruoan tähteitä. Myyjä kertoi olevansa yksin töissä ja hän ei ehdi siivoamaan pizzojen valmistamisen ohesssa. Kokonaan yksityisellä sektorilla ymmärrän tämän, mutta mielestäni ketju-/franchise-paikassa tällainen ei tule kyseeseen. Franchise-stadardit vaativat, että myös ravintolan puitteet ovat jatkuvasti tietyllä tasolla. Tietyt laatuun liittyvät normit tulee täyttää aina ja joka päivä. Jos ei muu auta, niin sitten on palkattava lisää henkilöstöä perjantain ruuhkatunneille. Päätin kuitenkin tehdä tilauksen. Pizza saapui 25 minuutin kuluttua ja se maistui samalta, kuin muissakin Kotipizzoissa, eli ruoan sisällöstä ei sinällään ole huomautettavaa. Lisäksi pizza kuului päivän tarjouskampanjaan, joka on sinänsä hinta-laatusuhteeltaan ihan ok.

Ruokapoliisin suositus Kotipizzalle on se, että ketju kiinnittää korostettua huomiota franchise-yrittäjien kokonaisosaamiseen myös ravintolan puitteiden ylläpidossa. Kotipizzan tulee näyttää aina Kotipizzalta. Vaikka olisikin ruuhka, niin Kotipizza ei saa näyttää siivottomalta sikolätiltä. Jos huomautus ja opastus eivät tehoa, niin Ruokapoliisi suosittelee uudelleenharkitsemaan kyseisen franchise-yrittäjän sopimuksen tarkoituksenmukaisuutta niin ketjun, kuin yrittäjän itsensäkin kannalta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 16.03.2012
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 04.10.2010
Rating: 0

Henkilökunta on töykeää, valitettavasti

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 14.06.2010
Rating: -3

Hieman keskiverto Kotipizza-pizzaa heikompaa settiä ja 1:35h kestäneestä kotiinkuljetuksesta sai maksaa 5,50€. Ei jatkoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 18.10.2009
Rating: 2

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Ala-malmintori 4, 00700 Helsinki - Route
0207716339
http://www.kotipizza.fi/

Options