Unknown

Kulmapotku

Rating 1 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Todella ala-arvoista ruokaa. Pizzassa ei ollut tarpeeksi täytteitä. Tomaattikastike puuttui kokonaan. Pizza oli kuiva ja ei oikeastaan minkään makuinen. Hinta oli korkea laatuun nähden. Coca-Cola tarjottiin lämpöisenä 1, 5ltr muovipullosta lasiin kaadettuna. Paikka näyttäisi pysyvän pystyssä keskikaljan myynnillä. Pizzeriaksi tätä paikkaa ei voi kutsua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 17.12.2014
Rating: 0

pitsat ja kebabit hyviä. ..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 15.07.2012
Rating: 0

Pizza oli pieni ja aivan kylmä, kun haettiin. En toista kertaa kyseiseen räkälään puliukkojen sekaan mene., Suosittelen esim. naapurin Savalania...ei ympäripäissään olevia mukamuka asiakkaita. Harmi, että Roihikan ostarinkin moinen luokaton räkälä pilaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 08.01.2012
Rating: 0

Palvelu riippuu työntekijästä. Hyvin epämääräistä porukkaa ruokailijoista täys alkoholisteihin. Pilaavat ruokahalun aika nopeasti. En suosittele paikan päällä syömistä. Seinän takana huomattavasti parempi ja edullisempi paikka ja lisäksi kotiin kuljetus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 07.01.2012
Rating: -1

hyvä palvelu, roihuvuoren paras pitsa

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 15.12.2010
Rating: -2

Olen usemman kerran tilannut ruokaa (soittanut ja hakenut itse, koska ainakaan toistaiseksi ei kotiinkuljetusta ole) ja aina on ruoka ollut maukasta, nopeasti valmista, edullista ja palvelu ystävällistä.
Vaikka paikka on edelleen valitettavasti kaljakuppilatyylinen asiakaskunnaltaan, olen käynyt jopa lasten kanssa siellä syömässä ja palvelu on ollut tällöinkin hyvin ystävällistä.
Alueelta puuttuu kunnon ruokaravintola ja toivoisikin tästä pikkuhiljaa kehittyvän viihtyisä sellainen. Ruokalistalta toivoisi hieman enemmän omaperäisyyttä, vaikka omassa lajissaan hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.07.2009
Rating: 0

Location

Roihuvuorentie 28, 00820 Helsinki - Route
09-7274440