Opens at 07:00

Cafe Brahe

Rating 2.6 / 5

Reviews (9)

Vanhempi nainen tiuskii asiakkaille, henkilökunnalle ja epäselväksi jää koska tilataan ja koska maksetaan. Olisiko helpompi ottaa tilaus ja maksu samaan aikaan jo tilauksen yhteydessä jolloin asiakkaan ei tarvitse jäädä tuhlaamaan omaa aikaa kun vihainen nainen ei ehdi rahastaa? Sääliksi käy henkilökuntaa joka kaikkensa yrittää ja äyskintää saa palkaksi

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 13€ Added: 20.05.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

70-luvun tunnelmaa ja palvelua. Valitettavasti aivan yhtä huimia arvosanoja on vaikea antaa kuin aikaisemmat kirjoittajat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 07.07.2017
Rating: 0

Todella hyviä leipomuksia ja kaikki paikan päällä leivottuja. Ystävällinen omistaja. Viehättävä paikka.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 22.02.2017
Rating: -1

Maukas wieninleike pienessä kahvila-ravintolassa. Leike mainiota, perunat hieman palaneita, leipä hyvää ja harvinaista kyllä lisukesalaattikin itsellä upposi kun siinä oli tuoretta kurkkua, tomaattia ja paprikaa. Annos monipuolinen ja kohtuullisen iso: ähkyä ei tullut mutta varsin täysi fiilis silti.

Välitön tunnelma viime vuosituhannen tuntumaa henkivässä pienessä kahvilassa, missä juttu tuntuu luistavan yrittäjän ja asiakkaiden välillä. Makeita tuotteita ei vielä tullut kokeiltua, mutta valikoima vaikutti aika hyvälle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 11.02.2016
Rating: 0

Mukavan leppoisa ja välitön tunnelma, mahtavan hyvää kotiruokaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 30.07.2015
Rating: 0

Erinomaisen ystävällinen palvelu. Aidot kotitekoiset maukkaat leivonnaiset. Makeat ja suolaiset. Kaikki tuotteet todella tuoreita.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 05.03.2015
Rating: 0

Korvapuusteistaan legendaarinen mesta ja ehdoton kantapaikkani. :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.03.2015
Rating: 0

Kerta kaikkiaan tutustumisen arvoinen paikka. Olen käynyt täällä kolme kertaa aamuisin ottamassa kahvin ja lämpimän tai kylmän leivän, ja aina olen lähtenyt hieman onnellisempana ulos.

Ei pidä hämmentyä esillä olevasta minimaalisesta leipätarjonnasta - pääsääntöisesti kaikki leivät täytetään asiakkaan toiveiden mukaan tilattaessa. Lämpimät leivät ovat todella tuhteja, lähes rekkamiesmäisiä, mutta täytetyt sämpylät ovat juuri sopivia ja luonnollisesti tuoreemman makuisia kuin sellofaanista.

Paikka on todella pieni, joten juttua tulee omistajan ja muiden asiakkaiden kanssa. Tämä ei ehkä oli oikea paikka silloin kun haluaa sulkea ulkomaailman pois ja olla rauhassa.

Miinuspuolena voisi sanoa, että kahvi ei ole järin hyvää. Muista juomista ei ole kokemusta. Kokonaisuutena tämä on todella aikamatka jonnekin 70-luvun paikkeille, ja mikä parasta tämä ei ole urbaanien nuorten perustama retrohenkinen paikka vaan ihan oikeasti vanhanaikainen lounaskahvila. Suosittelen!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 6€ Added: 20.08.2014
Rating: 1

Aika seisahtui.
Lähes 15 vuotta Läntisellä Brakulla makoillut Lounas-kahvila Brahe on ollut pitkään tsekattavien listalla. Hauskaa myös, että se ei ole saanut näkyvyyttä tässäkään palvelussa, vaikka mesta on ihan tunnettu omintakeisuudestaan.

Kaurismäkeläisyys voisi kuvastaa toimintaa parhaiten, mutta se alkaa olla laatusanana jo hiukan halpamainen jopa. Seinät ovat vuosien varrella täyttyneet kaikenmaailman kattiloista. Vahakangasliinat muistuttavat vanhan liiton huoltoasemabaarista. Samoin omistajarouva, joka on juttutuulella. Monet jutut käydään ruokailun aikana lävitse. Meininki on kaikkea sitä, jota tämä aika kaipaa. Kelloon ei katsella.

Asiakastulvaa ei ole, ajat ovat muuttuneet ja kilpailu kovaa. Harmi sinänsä. Nauttimani riistakäristys on todella onnistunut. Maku on niin kotiruokamainen kuin vain olla voi. Perunamuusi on toki itse tehty, sämpylät samanaamuisia. Leipä on mielettömän hyvää. Kuulemma kaikki tehdään paikanpäällä.

Vajaan yhdeksän euron annos on juuri oikean hintainen. Suurimies olisi enemmänkin syönyt, itselle annoskoko oli sopiva. Keittolounaat irtoavat kutosella. Myös lounassalaattia on tarjolla, vaikka se näihin paikkoihin ei erityisesti kuulukaan. Muiden annosten mukana sitä ei tarjota.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 13.02.2014
Rating: 2

Community

Images

Fans (4)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Läntinen Brahenkatu 6, 00510 Helsinki - Route
09 762 865

Options