Opens at 10:30

Lounasravintola Mediterrane

Rating 4.4 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.11.2012
Rating: 0

Askeettinen lounasravintola. Hyvä valikoima perisuomalaista kastikkeessa uivaa ruokaa, mukava salaattipöytä ja tilaa löytyi ainakin tänään hyvin eikä tarvinnut jonottaa. Hinta/laatusuhde kohdillaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 22.08.2012
Rating: 0

Medi-Medi.
Perisuomalainen lounaskahvila. Kolkko sisäänkäynti. Viihtyvyysasioihin voisi lounasravintoloissakin panostaa, mestassa on jotain ankeata. Ankeus kuitenkin unohtuu hinnastoa katsoessa. 8,70 euron lounaaseen sisältyy ilmeisesti kaikki mitä talosta löytyy. Lämminlinjasto ja kassa ovat samassa ketjussa, ilmeisesti kerralla suositellaan napattavan se osasto. Eiköhän lisääkin tosin saisi noukkia. Sen verran kookkaat lautaset, että siihen ei ole tarvetta.

Lämpimiä on rutkasti. Jopa enemmän kuin listalla lukee. Kanaa tomaattisoosissa, possua dijonissa, kreikkalaiset lihapullat ja tsatsiki, frittiturskaa (?) ja tillisoosi, sekä kukkakaali-maa-artsukeitto rehujengille. Lisäkkeinä keitetyt perunat ja riisi sekä höyryvihanneksia. Poikkeuksellinen setti. Kylmätiskissä on perussalaattikamojen lisäksi itse duunattuina makaronisalaatti, mariniotuja herkkiksiä, miksattuja juustokuutioita, pesto-kanaa sekä -fetaa, monia erilaisia siemensekoituksia sekä parit soosit. Viimeisellä pöydällä vielä montaa erilaista leipää levitteineen. Maito ja mehu kuuluvat myös hintaan. Kahvin lisäksi saatavana myös kolmenlaista irtoteetä sekä kahta eri jälkiruokatorttua kastikkeineen. Kattaus on järisyttävä. Onkohan laatu samaa luokkaa?

Koska olen ahne ja kokeilunhaluinen, tipauttelen vähän kaikkea lautaselle. Possun soosi on miellyttävän kepeä, lihaa ei peitetä liialliseen mausteisuuteen. Fetapullat ovat jättimäisiä, aavistuksen haaleita. Lammaspulla ei ole kaikkein miellyttävin, tässä makua kaipaisi lisää. Kanan koostumus on sitkeä, hammassärkyä odotellessa. Itse liha täysin mauton. Miten onkin mahdollista, että kastikkeen (vaisuhko) maku ei ole tarttunut kana-asiaan laisinkaan? Hyi. Kalabiitit ovat jauhosettiä, mitättömiä ja seisoneita. Tilli-kermaviili-soosilla mennään. Lisäkeriisi on suolaton ja kuiva, höyrykaalit ja -pavut sitä mitä odottaa sopiikin. Kukkis-artsu-keitto on selkeästi lämpimän pöydän parasta tarjontaa. Sosekeitto on perinteinen, hiukan liisteröity, mutta riittävän kuuma (jota muut asiat eivät missään nimessä ole) ja maukas.

Salaattipöydän antimista ei valittamista ole. Saarisoosi on hyvä, pestoon liottaminen on onnistunutta vaihtelua lounaspaikoissa. Kylmää pesto-kanaa olisin syönyt mieluummin kuin yhtään linjaston varsinaisista pääruuista.

Jälkkäritortuista omena- on ensiluokkainen. Suklaa-brownie kovettunut liiaksikin. Maukas toki kun lusikalla survoo. Kinuskisoosi on hyvää, josko sitten omatekoista? Kahvi on pahaa, miksen juonut teetä?

Välimerellisyys korostuu - totta. Se ei kuitenkaan, yhdellä visiitillä asiaa katsoen, ole riittävän leimallista, jotta paikan profiili olisi erityisen mediterraani.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 01.06.2012
Rating: 0

Loistava lounas buffee. Pääruoka on aina ollut erittäin maukas. Hyvä salaattipöytä ja pieni jälkkäri ja kahvi kuuluu hintaan

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.03.2012
Rating: 0

Siisti ja tasokas lounaspaikka. Tilana oli kaikuva kerrostalon alakerta, mutta paikka oli sisustettu askeettisen siististi, sekä palvelu oli hyvää. Paikassa oli erittäin vähän syöjiä varsinkin siihen nähden, että ruoka on todella laadukasta. Ilmeisesti tätä paikkaa eivät ole ihmiset vielä löytäneet. Toivon, että ruuan taso tulee säilymään jatkossakin samalla tasolla kun paikka on löytänyt oman asiakaskuntansa. Itse aion ainakin jatkossa käydä etäpäivinä tässä paikassa syömässä. Sitten ruokaan. Söin porsaan ribsejä BBQ-kastikkeella sekä kukkoa viinissä. Salaattipöydässä oli tuoreiden perus rehujen lisäksi juustokuutioita ja lohta. Lounas olisi voinut olla 10 senttiä kalliimpi niin olisi mennyt koko 8.80e lounari.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.02.2012
Rating: 1

Miljöö ehkä hieman askeettinen, mutta tarjolla hyvää välimerellistä ruokaa. Salaattipöytä oli ruokaisa ja maittava, ja pääruoka niinikään oli täyttävää ja maukasta. Lisäksi sopiva pieni jälkiruoka kahvin kanssa. Mitä muuta voi lounaalta odottaa? Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 24.01.2012
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Melkonkatu 18, 00210 Helsinki - Route
050-560 0025
http://feast.fi/

Options