Opens at 10:00

Marikahvila

Rating 2.8 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Paikan miljöö on onnistunut ja ilmapiiri melko rauhaisa vaikka sijaitseekin keskellä hälyisää ostaria ja on vieläpä kahteen suuntaan läpikulkupaikka. Itse pidän myös linnunviserryksestä. Sisustus on kutsuva. Tuotteet ovat peruslaatua,eivätkä kovin kunnianhimoisia. Valikoima ei muodosta sellaista näyteikkunaa suomalaisuuteen kuin toivoisi. Teevalikoima on melko hyvä, mutta esim. vihreän teen haudutus neuvottiin niin väärin, että sillä neuvolla hyvästä teestä tulee kitkerää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.06.2012
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.12.2011
Rating: 0

Oivallinen levähdyspaikka kesken ostosten. Huomaavainen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.11.2011
Rating: 2

Kesäkuussa 2011 avattu Marikahvila oli valtava pettymys. Marikahvilassa on Marimekkoa lähinnä nimi ja sisustuksen tekstiilit, varsinaisen kahvilan liiketoiminta kuuluu Royalravintoloihin kuuluvalle Cafe Strindbergille, josta onkin yhteys Marikahvilaan.
Pettymykseksi paikan tekee useampi asia.
Ensinnäkin paikan valikoima ei ole ollenkaan sitä mitä odotin, lehdistötiedotteissa hehkutetaan suomalaisuutta tarjoomassa tyyliin "pullaa ja korvapuusteja". Kumpaakaan ei ollut tarjolla, makealta osastolta näkyi kuivan ja kitkerän oloista marjapiirakkaa ja teollista rahkapullaa. Hei kamoon, rahkapulla ei edusta suomalaisuutta!

Toiseksi tuotteet ovat aika kämäisiä, täysin teollista massatuotantoa, eikä edes hyvän makuisia.

Kolmanneksi palvelu on kohteliaasti sanottuna hakusessa. Nuori henkilökunta ei tiedä valikoimasta juuri mitään, vaan keskittyy juttelemaan paikalla tulleiden kavereittensa kanssa. Mukavaa että kuulumiset tuli vaihdettua.

Neljanneksi paikan äänimaisemaa ei ole suunniteltu kyllä lainkaan. Taustalla kuuluu (oletattavasti Kämpin kauppakeskuksen) standardi-muzakki sekä kahvilaan oletettavasti päälleliimattu "suomalaisuus" eli linnunlaulu taustanauhalta. Tämä kun yhdistyy normaaliin kauppakeskuksen hälyyn, niin tunnelmasta ei ole tietoakaan.
Akustiikka pitäisi miettiä täysin uudelleen.

Ja lopuksi sitten vielä suurin epäkohta, eli järjettömät hinnat. Eivät siis korkeat hinnat, vaan järjettömät hinnat.
Kahvikuppi 3,20 euroa (ei santsia). Piirakan pala yli 5 euroa, kämänen pulla yli 3 euroa.
Ja kaiken kruununa: lasi maitoa = 3 euroa!

Ajatellaanpa että Marimakon toimitusjohtajan Mika Ihanmuotilan nelilapsinen perhe menisi kyseiseen kahvilaan ja ottaisi vanhemmille kaffet ja lapsille maidot ja koko perheelle mustikkapiirakat. Laskun kokonaissumma nousisi 50 euroon! Veikkaanpa että rahoistaan tarkka ex-pankinjohtaja ei menisi enää samaan kahvilaan. Suosittelen ettei paikkaan menisi kukaan muukaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.07.2011
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Pohjoisesplanadi 33, 00100 Helsinki - Route
http://www.royalravintolat.com/strindberg/