Kitchen is open

Meiccu

Rating 2.4 / 5

Customer experience

Vegan
Free wifi

Reviews (3)

Palvelu oli kokonaisuudessaan ala-arvoista ja tökeröä.

Perunarieska oli listalla mutta sitä ei ollutkaan saatavilla. Tarjoilija ei suositellut mitään muuta tilalle-> huonoa myyntityötä.

Maalaissalaattiin toivoin sipulin tilalle jotain muuta kasvista, tarjoilija totesi toiveeseeni vain "lisätään annoksessa jo olevien rehujen määrää vaan".
Salaatti oli täysin mauton, hienoisesti tuoksui etikalle mutta mitään salaatinkastiketta (eli esim. öljy-etikka-yrtti tms) siinä ei ollut. Brie oli mautonta ja jääkaappikylmää. Näistä huomautettaessa tarjoilija vain totesi kokin kyllä laittaneen kastikkeeksi etikkaa ja ettei koskaan aiemmin ole annoksesta valitettu.

Tarjoilija ei ollut kiinnostunut pahoittelemaan eikä tarjoamaan kompensaatiota mauttomasta salaatista.

Jälkiruokana oleva lettu-annos oli hintaansa nähden pieni.

Ko. ravintolassa turvallisempaa varmaan suosia listan klassikkoannoksia: leikkeitä, läskisoossia yms.

En menisi uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.08.2019
Rating: 0

Lounasaikaan syöty lohi & muusi + yksi parsa olivat hyvän makuisia. Jälkiruoka, suklaakakku, oli hyvää mutta pienempi kuin tikkuaski. Palvelua ei ollut juuri nimeksikään, lautaset sentään tuotiin pöytään ja vietiin pois, mutta jälkiruokaa piti käydä kyselemässä kassalta. Meitä ei todellakaan häiritty pöydässä! Ihan ok jos pitää itsepalveluravintolasta. Minusta puitteet ja historia velvoittaisivat parempaan palveluun ja asiakkaan huomioon ottamiseen.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 26.04.2019
Rating: 0

Tyylikäs ja nostalginen interiööri. Ruokalista hyvin ympäristöön sopiva. Kokonaisuus kohdallaan. Paras wienerleike mitä on saatu 30 vuoteen. Jallukahvi kruunasi kokemuksen, osan oli tilattava kahvit ihan tuplana. Muikut ja muusi erinomaisia, samoin sienirisotto.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 16.04.2019
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Pihlajatie 34, 00270 Helsinki - Route
010 841 9191
https://meiccu.fi/

Options