Öffnet um 16:00

Amigo

Note 4 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly

Bewertungen (57)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Hyvä lounas ja pirtsakka henkilökunta. Tänne menen uudestaankin!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 06.03.2018
Note 0

Paikkana kodikas ja tunnelmallinen, mutta ruoka todella suuri pettymys. Tilasin Paimentytön kanaa ja sain annoksen, mikä maistui lähinnä einesruoalta. Kana ei ollut parilaa nähnytkään, vaan oli oudon kostea ja kumimainen. Kanan päällä oli valtava kiekko vuohenjuustoa, ilman että sille oli tehty mitään, gratinoitu kuten ruokalistalla lukee, tai paistettu pannulla. Kaiken tämän päälle oli kaadettu (myös juuston!) isot määrät keinotekoiselta ja oudolta maistuvaa kastiketta. Myös krokettiperunat maistuivat valmistavaralta, mutta olivat silti ehkä parasta tässä annoksessa. Harvoin olen saanut ravintolassa tämän tasoista ruokaa ja pahoilla mielin annan näin huonoa palautetta, mutta tätä ruokaa ei oltu tehty rakkaudella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 27.01.2016
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 11.01.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Jälleen Amigo ylitti itsensä - alkupalana kinkku melonilla antoi sopivat viestin tulevasta - häränsisäfile kun suorastaan suli suuhun - kypsyys juuri toivotunlainen ja kastike loivat sellaiset ilotulitukset makunystyröihin, notta vieläkin herahtaa vesi kielelle.. Viinisuositus meni täysin nappiin eikä jälkiruuaksi nautitussa Nenämisussa ollut mitään valittamista. Poistuimme paikalta tyytyväisinä ja täysinä.
Palvelu oli erinomaista - meitä ei unohdettu vaikka sali alkoi täyttyä iltaa kohden suuremmista seurueista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 09.11.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (4)
Note 0

Lauantai kello 17,00, pikkujoulusesonki, ei varausta, mutta pöytä löytyy siitä huolimatta.
Aivan älyttömän mukavat ja lämminhenkiset tarjoilijat.
Alkupalaksi tapaksia ja pääruokana Ryövärin varras - ei todellakaan mitään moitittavaa. Liha oli täydellisen mediumia, lisukkeet oli runsaat ja maistuvat. Alusta loppuun homma pelasin erinomaisesti niin palvelun kuin ruokien osalta. Ehdottomasti suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 07.11.2015
Note 0

Kävimme noin 9 vuoden jälkeen syömässä ja oli positiivinen kokemus. Vaikka oli keskellä viikkoa niin oli hyvä, että pöytävaraus oli tehty koska kiirettä tuntui olevan. Palvelu oli hyvää vaikka tarjoilija kohtaista vaihtelua oli. Alku tapakset hyvät pääruoan lihan laatu loistava. Minun medium oli paikka paikoin liian raaka mutta hyvin raakakypsytettyliha tekee sen, että annos pysyy syömäkelpoisena. Lapsille löytyi omat listat. kaikin puolin mukava kokemus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 16.10.2015
Note 1

Aivan ala-arvoinen palvelu. Tarjoilija pyysi soittamaan pöytävarauksesta uudelleen (siis uudelleen, oli kuulemma "lounaskiire" eikä ehtinyt kirjoittaa haluttua ajankohtaa ylös). Kun pääsimme syömään, tilasimme alkuun tapaksia koko seurueelle. Niistä saapui 45 minuutin odottelun jällkeen kolme annosta. Lähdimme pääruokia syömään muualle, meni synttärit mönkään. Mitä muuten olen paikassa safkannut, nykyään vältän viimeiseen saakka, on ruoka ylihinnoilteltua ja laadullisesti parhaimmillaan keskivertoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 08.05.2015
Note -1

Lounas chili con carne puurolautaselta ei totisesti tehnyt vaikutusta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 24.04.2015
Note 0

Ihana ystävällinen ja kodikas tunnelma ! !Johon vaikutti miten suuremmissa määrin Jarin ammattimainen ja empaattinen asiakaspalvelu,koko illallisen ajan oli todella passattu fiilis .Parisen vuotta aiemmin oli jäänyt hyvin mieleen tämä sekä ihana ruoka .ilahduimme saadessamme jälleen ihanan positiivisen Jarin tarjoilijaksemme ja ruokakin oli jälleen aivan loistava makuelämys!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 42€ Hinzugefügt: 25.01.2015
Note -1

Went in for a few tapas which were literally swimming in oil. Would not recommend it!

The service was great though. Positive guys!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.11.2014
Note 0


Standort

Tehtaankatu 12, 00140 Helsinki - Route
050 302 8187
http://www.amigo.fi/?lang=fi

Options