Opens at 10:30

Jyvänen Myllypuro

Rating 1.7 / 5

Our beer selection here in Jyvänen is extensive and renowned, but it is the food that we are particularly proud of. On our menu, straightforward, Finnish home-cooking, generous portions and the tasty selection of fresh bread go hand in hand. Our food is made and served with a warm heart. Our speciality, the tasty night bread is baked at the weekends late into the night for a snack or to take home with you.


Reviews (18)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Palvelua ei tule pöytiin kun syömässä. . Istuttiin mieheni kanssa puoli tuntia pöydässä eikä kukaan edes tullut kysymään mitä haluamme syödä. Lähdettiin viereiseen Hesburgeriin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.09.2015
Rating: 0

Halusimme pientä purtavaa. Tilasimme vain alkupalalistalta ruistikut + halloum ja kanan siipilat. Siipipalat oli aivan onnettoman pieniä ja niitä oli vain muutamia vaikka hintaa 8,9€! Ruistikut ja halloum ihan ok, mutta aivan ylihinnoiteltuja. Annan toki pääruolla vielä joskus mahdollisuuden. Illanvietto paikkana kuitenkin loistava paikka! Mukava miljöö, sekä henkilökunta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.03.2015
Rating: 0

Palvelu TODELLA töykeää ja epäystävällistä etenkin meitä palvelleelta vanhemmalta miestarjoilijalta. En tiedä oliko uusi, mutta hukassa oli ja ei ainakaan pelisilmää löytynyt, huumorintajulla olisi tilanteen voinut hoitaa. Tai sitten oli vain "vanha ja kalkkeutunut". Pariloitu maksa oli ihan ok, mutta en tule maistamaan toiste.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 22.09.2014
Rating: 4

Tuli kokeiltua uudestaan, tällä kertaa lounasta. Lounaalla hinta-laatusuhde kohtaa jo hyvin. Ehkä menen uudestaankin, mutta ainoastaan lounasaikaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 06.08.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Vuosi sitten kesällä käväisin yhdellä bissellä. Ei ollut tarvetta viipyä pitempään. Tarjoilija todella vihamielinen, miksiköhän? Sisätilat pimeät vastenmieliset. Terassilla voisi auringonpaisteella istua jos olisi ystävällistä henkilökuntaa!!! Ei tulis mieleenikään mennä uudestaan. Enkä suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.05.2014
Rating: -1

Tarjoilija töykeä. Ei mitään salaattia. Muikut liian kovia koppuroita. Rasvaista. Toista kertaa ei tule mentyä. Enkä suosittele. Nuo S-ryhmän ravintolat kaikki tyynni ovat ylihinnoitelleet ruokansa ja juomansa. Pahan olon vain tuottaavat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 27.04.2014
Rating: -1

Ruoka on hyvää, mutta mielestäni ylihinnoiteltua. Tarjoilija heittelee typeriä vitsejään joka väliin, ja käyttäytyy erittäin töykeästi maksaessamme laskua. En tänne enää toiste mene, tarjoilijan vuoksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 07.01.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Quite typical finnish suburban restaurant.
The escargots were good. Overall a bit overpriced.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.05.2013
Rating: 0

Kahden hengen testiryhmällä perjantai-iltana yhdeksältä arvioitu paikka. Tarkoituksena syödä pientä iltapalaa ja testata oluttarjonta.

Kirjoittajalle chicken wings "hot" ja kumppanille paistettua maksaa. Annokset saapuivat kohtuullisessa ajassa - paikka oli melkein tyhjä eli keittiössä ei ollut kiireitä - ja näyttivät asiallisilta. Maksa-annos oli reilun kokoinen. Siivet olivat syötäviä, mutten todennäköisesti tilaa toiste. Kastike oli suoraan pullosta kulhon pohjalle valutettua chililitkua, joka oli aikamoinen pettymys. Maksassa ei ollut vikaa, mutta mikään mieleenpainuva kokemus sekään ei ollut. Täysin perussettiä, jota voit odottaakin saavasi ketju- ja lähiökuppilasta.

Kuten "vesi" mainitsi, salaattipöytää ei varsinaisesti ollut, mutta leivät ja levitteet olivat ruokailun ehdotonta ykköstä. Käydessämme tarjolla oli kolmea tuoretta paikan päällä paistettua leipää, joita sai ostaa mukaankin - tosin hintaa oli neljä euroa kappale. Olutvalikoima ei ollut huonoin mahdollinen, suht suppeaan listaan on valittu eri oluttyyppien edustajia ja se on plussaa. Vakavamman tai erikoisuuksia etsivän harrastajan kannattaa suunnata Puotilaan, nämä on kuitenkin nähty niin moneen kertaan.

Päivitys 4/2013 sunnuntai-iltana syödyn wieninleikkeen jälkeen. Paljon perunamuusia ja isoksi nuijittu leike - tosin liian ohueksi oman makuun. Ei turhia rehuja lautasella mistä plussa. Asiallinen annos, mutta tulenko syömään tämän toiste. Jaa, en kyllä tällä hinnalla. Jyväsestä muuten saa taatusti Suomen pienimmän capuccinon!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 15.04.2013
Rating: 0

Etanat olivat suuri pettymys. Nopeasti tehty ja kumisia ilman makua. Wieninleike oli yllättävän hyvää. Paikan ilmapiiri oli mielyttävä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 03.02.2013
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Kiviparintie 2, 00920 Helsinki - Route
010 76 64620
http://www.ravintolajyvanen.fi/