Opens at 11:00

Namaskaar Express Fenniakortteli

fast indian
Rating 1.9 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (31)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounasbuffet, jonka ensimmäisiä asiakkaita olin. Laareissa kahta erilaista riisiä, muutamaa kastiketta ja salaattia. Hanavesi huoneenlämpöistä, yök. Riisissä todella runsaasti suolaa eikä se ole basmatia nähnytkään. Kastikkeet ovat selvästi purkista (katselin keittiön toimintaa ruokaillessani) myös makunsa puolesta, mutta niissä olevat kananpalat ovat yllättävän mureita. Pinaattipohjainen soossi on oudon makuinen eikä juustonpaloja meinaa löytyä. Salaattipöytä peruskamaa, mutta kaikki on tuoretta. Osa laareista jää tyhjäksi vaikka niissä laput valmiina onkin, mm. Naan-leipää ei näy eikä kuulu sen tunnin aikana, jonka täällä vietän.

Kyllä täällä syö nälkänsä pois, mutta mitään elämystä on turha odottaa. Palvelu on asiallista, mutta siinäpä se. Vierustoverin tiedusteluun mysteerikasvisruoasta vastataan sen olevan "kasvista". Selvä juttu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.04.2016
Rating: 0

Sunnuntaipäivän bufffetti tuli vedettyä, ja lähes tulkoon samantien alkoi kaduttamaan ettei otettu mitä tahansa muuta vieressä olvista aasiabuffeteista.
Ruoat olivat huonmosti merkitty, kastikkeet kaikki avian mauttomia, naanleipä kylmää ja liha suorastaan outoa. En saanut edes puolikasta lautasellista ruokaa alas, kun alkoi ruoka etomaan pahemman kerran. Salaattipyötäkin koostui salaatista, tomaatista, porkkanasta ja ananaksesta, eli sieltäkään ei valitettavasti vatsaansa saanut täyteen. En mene toista kertaa, enkä suosittele muillekaan edes sitä ensimmäistä kertaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 18.01.2016
Rating: 0

Lammas on loistavaa ja Tikka Masala ok.
Kasvisruoka on kelvollista mutta ei ehkä aina parhaimmillaan.Aavistuksen liian voimakkaasti maustettu kasvisruoka.Ei tarvitse jonottaa.Intialaista ruokaa - keskivertoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 21.12.2015
Rating: 0

Food was terrible, couldnt eat it, almost puked, workers screamed while talking, table was dirty and my glass was broken. .. they didnt even speak to when i was paying, didnt give receipt, asked it for 3 times and they didnt understand, and the place smelled.. never going back again never...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 12.06.2015
Rating: 0

Olen ostanut jo pari vuotta kerran viikossa 2-3 päivän ruoat täältä, kasviannokset chick-herneitä, pinaattia (palak paneer), herne-porkkana soossia. Näissä on hyvät mausteet, eikä niin kuin monessa muussa että on ihan pliisut, ja jos pyytää vahvempaa lisätään pelkkää chiliä! Samosa on tosi hyvä, hyvät vahvat mausteet.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.11.2014
Rating: 0

Palak panir pelkkää vetistä pinaattimössöä, ilman palaakaan juustoa. Naan kuivaa, mutta henkilökunta teki itselleen tuoreita kun söivät. (Eivät koskeneet buffettiin)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 03.10.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ruoka ihan hyvää, ainoa pettymys lammas, joka oli mautonta. Palvelu ihan hyvää.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 22.12.2013
Rating: 1

Hair in the salad - the restaurant keeper asked me to take a new plate. While we were eating the restaurant keeper among two other Indian men were speaking very loudly at the next table. No name and wrong name in the buffet table. Glasses were dirty. Dishes were very salty. No receipt given when payment in cash (black buisness?!). When I asked for the receipt (I had paid for two) I got only one. When my boyfriend went there to ask for the other one, they argued and said he should have asked when paying and rudely told him "You got the receipt, now you go!"

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 24.08.2013
Rating: 1

Namaskaarin mauton intialaistyylinen ruoka sopii oivasti lounaspuhvetiksi. Muutoin en juuri namaskaarista pidä, ruoka on aivan liian maustamatonta jopa suomalaiseen makuun maustetuksi intialaiseksi, mutta halpana noutopöytänä se sopii hyvin fenniakorttelin food courtin osaksi. Kasvisruuat ovat useimmiten maistuvampia noutopöydässä, mutta esim. palak paneer -soossissa yleensä ei ole kuin pari ohutta juustohippua pohjalla, ja muutkin ruokalajit ovat vähän vesitetyn oloisia. Kasvispakorat ovat varsin oivia ja linssit kelvollisia joskin melko mauttomia nekin.

Palvelu on fenniakorttelin ruokaloille tyypillistä nopeaa ja ilmeetöntä. Itse ruokailuympäristö nyt on tunnetusti kehno, meluisa ja epämukava, mutta ajaa asiansa.

Kaiken kaikkiaan paikka sopii hyvin vaihtoehdoksi jos pitää syödä kiireistä lounasta porukalla, kun fenniakorttelista löytyy valikoimaa sopivasti jokaiselle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 06.04.2013
Rating: 1

Miljööstä ei ole paljon kerrottavaa. Ankea halli Fenniakorttelissa.

Kaveri kassan takana osasi naputella kassakonetta ja antoi vaihtorahat oikein. Ei sen enempää palvelusta.

Ihan kivasti vaihtoehtoja buffetissa. Papumössöjä olen syönyt sekä punaista, että vihreätä. Molemmat hyviä. Tykkään enemmän punaisesta. Tulisempaa. Muiden vegehärdellien päälle en suuremmin välitä. Paitsi Samosat. Silloin harvoin kun niitä sattuu olemaan.

Kanajuttujen laatu vähän vaihtelee. Joskus vähän kuivaa ja kumista lihaa. Maut on ihan OK.

Lampas on parhaimmillaan herkullista, pahimmillaan vanhaa kengänpohjaa.

Vähän sama leivän kanssa. Kannattaa hyökätä, kun näkee tuoretta tulevan pöytään. Naan ei oikein viihdy buffetissa. Papadamit on hyviä. Kumina maistuu ja ovat ohuita ja rapeita.

Kaikenkaikkiiaan ihan hintansa väärti lounasloukko. Hienoinen epätasalaatuisuus vaivaa, mutta aina täältä jotain syötävää löytää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 04.01.2013
Rating: 1

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Vuorikatu 14, 00100 Helsinki - Route
09 2781344
http://www.namaskaar.fi

Options