Unknown

Namaskaar Express, Kamppi

fast indian
Rating 1.9 / 5

Reviews (42)

Söin ravintolassa butter chicken -annoksen naan-leivällä. Annoksen kana oli aivan kamalaa: erivärisiä ohuita kanansiivuja, samankaltaisia kuin koulun kanaviillokissa aikanaan. Kunnon intialaisissa/nepalilaisisa ravintoloissa kanapalat ovat paksuja ja vaaleita. Riisi ei myöskään maistunut millekään, siinä ei ollut sitä tyypillistä tuoksua ja makua. Lisäksi butter chicken -kastike oli epähomogeenista ja "pisaroitunutta". Todella surkeaa ruokaa, en voi suositella kenellekään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 24.06.2019
Rating: 0

Hyvä lounas, vakiopaikkani. Muutama klassikkovaihtoehto (kana, lammas, kasvis) ~11€.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 26.02.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pahin ruokaa koskaan! Riisi oli tunkkainen. Olen itse Intialainen ja tiedän hyvin oikein maku . Vain ravintolaan nimi on Intialainen mutta työntekijät eivät ole. Naan leipä ei sisälly. Tämä ei ole aito Intialainen Ravintola.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 22.10.2017
Rating: 0

Tätä paikkaa ei ole laadulla pilattu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 04.09.2016
Rating: 0

Huonoin koskaan syömäni "intialainen" "ruoka"! Tilasin Woltin kotiinkuljettamana ko. ravintolasta ja ruoka oli syömäkelvotonta. Tilaan usein kotiin intialaista tai nepalilaista, enkä koskaan ole tavannut näin surkeaa suoritusta!

Chicken Kormassa kanat lilluivat öljyssä ja maku oli tunkkainen ja eltaantunut. Aloo Mutter Paneer oli parhaimmat päivänsä nähnyt, sillä näky ja maku olivat sitä luokkaa, että joku olisi oksentanut tarjoiluastiaan. Jogurttikastike oli vetistä, kuin vedellä laimennettua piimää. Naan leipä (josta maksoin erikseen) oli paksua ja kumista. Mango lassi oli juotavaa. Sain mahan kipeäksi muutamasta lusikallisesta ruokaa. Puistattaa edelleen. Ei ole tehnyt mieli mitään intialaista vähään aikaan...Tämmöistä paikkaa ei saisi edes olla olemassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 18.03.2016
Rating: 0

Ruoka oli pahaa ja palvelu? Sellaista sanaa ei voi edes käyttää. paha ruoka, paha mieli. Outoa kun rautatieaseman namaskarissa on ollut ihan hyvää ruokaa. Raita oli vetistä ja jokin muukin maistui vähän tiskivedeltä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 22.01.2016
Rating: 0

Tilasin Foodoran kautta kotiin Chicken Madrasin. Valitsin paikan, koska oli vähän halvempi kuin muut (tosin naan leipä ei kuulunut hintaan kotiin tilattaessa), mutta ajattelin että intialainen huonoimmilaankin on ihan keskivertoa ja syötävää.

Saamani annos oli pohjanoteeraus. "Kastike" oli kasa öljyä! Jotain kastikkeen tapaista oli öljyn seassa, mutta en ole koskaan saanut mitään vastaavaa. "Raita" oli mautonta valkoista vettä. Onneksi kananpalat oli ihan ok ja suurimpaan nälkään sain ne syötyä riisin kanssa.

En todellakaan suosittele!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.01.2016
Rating: 3

Aiemmat arvostelut huolestutti kun mentii tuolla Groupon dealilla. Mutta positiivinen kuva jäi mitä nyt ruokapaikka on siis "käytävällä", josta tunnelmasta 0 points. Mutta ruoka oli ihan ok. Hinnat on näissä Intialaisissa aina ylihinnoiteltu, paitsi vanhemman Hra Chandin ravintoloissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 13.12.2015
Rating: 0

turha mesta, en suosittele. Epäystävällinen kassa ja surkeat ruoat

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 22.11.2015
Rating: -1

Samat kommentit kuin Yamyanilla! Suurta huijausta Grouponin kautta! 4 hengelle Keittiön erikoismenu; 2 naan leipää, kasvisaterian yksi vaihtoehto pakastevihanneksia, pinaatin joukossa 2 juustopalaa! Ala-arvoinen annos! Ei koskaan enää. Välttäkää Groupon tarjousta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.11.2015
Rating: 0

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kampin ostoskeskus, katutaso, 00100 Helsinki - Route
http://namaskaar.fobos.fi/default.asp?item=category&CID=10002

Options