Unknown

Namaskaar Express, Kamppi

fast indian
Rating 2 / 5

Reviews (41)

Hyvä lounas, vakiopaikkani. Muutama klassikkovaihtoehto (kana, lammas, kasvis) ~11€.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 26.02.2019
Rating: 0

Pahin ruokaa koskaan! Riisi oli tunkkainen. Olen itse Intialainen ja tiedän hyvin oikein maku . Vain ravintolaan nimi on Intialainen mutta työntekijät eivät ole. Naan leipä ei sisälly. Tämä ei ole aito Intialainen Ravintola.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 22.10.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tätä paikkaa ei ole laadulla pilattu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 04.09.2016
Rating: 0

Huonoin koskaan syömäni "intialainen" "ruoka"! Tilasin Woltin kotiinkuljettamana ko. ravintolasta ja ruoka oli syömäkelvotonta. Tilaan usein kotiin intialaista tai nepalilaista, enkä koskaan ole tavannut näin surkeaa suoritusta!

Chicken Kormassa kanat lilluivat öljyssä ja maku oli tunkkainen ja eltaantunut. Aloo Mutter Paneer oli parhaimmat päivänsä nähnyt, sillä näky ja maku olivat sitä luokkaa, että joku olisi oksentanut tarjoiluastiaan. Jogurttikastike oli vetistä, kuin vedellä laimennettua piimää. Naan leipä (josta maksoin erikseen) oli paksua ja kumista. Mango lassi oli juotavaa. Sain mahan kipeäksi muutamasta lusikallisesta ruokaa. Puistattaa edelleen. Ei ole tehnyt mieli mitään intialaista vähään aikaan...Tämmöistä paikkaa ei saisi edes olla olemassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 18.03.2016
Rating: 0

Ruoka oli pahaa ja palvelu? Sellaista sanaa ei voi edes käyttää. paha ruoka, paha mieli. Outoa kun rautatieaseman namaskarissa on ollut ihan hyvää ruokaa. Raita oli vetistä ja jokin muukin maistui vähän tiskivedeltä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 22.01.2016
Rating: 0

Tilasin Foodoran kautta kotiin Chicken Madrasin. Valitsin paikan, koska oli vähän halvempi kuin muut (tosin naan leipä ei kuulunut hintaan kotiin tilattaessa), mutta ajattelin että intialainen huonoimmilaankin on ihan keskivertoa ja syötävää.

Saamani annos oli pohjanoteeraus. "Kastike" oli kasa öljyä! Jotain kastikkeen tapaista oli öljyn seassa, mutta en ole koskaan saanut mitään vastaavaa. "Raita" oli mautonta valkoista vettä. Onneksi kananpalat oli ihan ok ja suurimpaan nälkään sain ne syötyä riisin kanssa.

En todellakaan suosittele!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.01.2016
Rating: 3

Aiemmat arvostelut huolestutti kun mentii tuolla Groupon dealilla. Mutta positiivinen kuva jäi mitä nyt ruokapaikka on siis "käytävällä", josta tunnelmasta 0 points. Mutta ruoka oli ihan ok. Hinnat on näissä Intialaisissa aina ylihinnoiteltu, paitsi vanhemman Hra Chandin ravintoloissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 13.12.2015
Rating: 0

turha mesta, en suosittele. Epäystävällinen kassa ja surkeat ruoat

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 22.11.2015
Rating: -1

Samat kommentit kuin Yamyanilla! Suurta huijausta Grouponin kautta! 4 hengelle Keittiön erikoismenu; 2 naan leipää, kasvisaterian yksi vaihtoehto pakastevihanneksia, pinaatin joukossa 2 juustopalaa! Ala-arvoinen annos! Ei koskaan enää. Välttäkää Groupon tarjousta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.11.2015
Rating: 0

Erehdyin ostamaan groupon diilin ravintolaan, joka osoittautuikin kauppakeskuksen bussiterminaalikerroksessa olevaksi pikaruokalaksi, joka oli kaiken lisäksi aivan vessojen vieressä.

Diiliin kuului kahdelle
- Kanatikka
- Lihathali
- Riisi, naanleipä, raita
- Mangolassi
- Gulab jamun

Maksoin diilistä 30€, normaalin hinnan ollessa diilin mukaan 60,10€

Silmäilin kassan yläpuolella olevaa valotaulumenua ja vaikka kuinka ynnäilin yhteen, en saanut setistä 60€:a. En lähellekään.

Alku ei ollut lupaava. Kassa puuskahti voucherin nähtyään ja komensi meidät lopulta pöytään odottamaan ruokaa. Emme mitä ilmeisemin olleet toivottuja asiakkaita.

No mitä sitten saimme?
- Kanatikka: leipälautasella 2-3 marinoitua kananpalaa ja vieressä pieni kasa jäävuorisalaattia ja punaiseksi värjättyä sipulia, hinta listalla 4,9€. Listan kuvassa kasa kanaa. Oman lautasen hinta ilmeisesti noin 4€.
- Lihathali: kolme mietoa lihakastiketta (maku ok), vähänlaisesti riisiä ja keskellä hieman mauton raita, jossa reilusti kuminan siemeniä. Hinta 14€. Listan kuvasta poiketen, meillä EI ollut salaattia, mutta olimme ilmeisesti saaneet sen jo alkuruoan kanssa.
- Riisi, naanleipä, raita: Riisi kuului pääruokaan, samoin raita. Naanleipää saimme vain yhden. Se oli puolitettu ja sisältä raaka. Naanleivän ja mangolassin sai aterian kanssa 4€:lla. Mangolassi ja puolitettu naanleipä olivat sitten ilmeisesti 3€.
- Mangolassi: tämä oli hyvä. Hinta huomioitu edellisessä.
- Gulab jamun: yksi pallo, jota ei ollut listalla lainkaan. Hinta noin 2€

Kokonaisuuden hinta yhteensä 23€ ja kahdelta 46€, mikä on kaukana diilissä mainitusta 60€:sta.

Tämä palaute koskee sekä grouponia, koska diili oli esitelty harhaanjohtavalla tavalla, mutta myös ravintoloitsijaa, sillä palvelu ja diiliin kuuluva ruoka ei ollut sitä mitä sen olisi kuulunut olla.

Tässä vielä tiivistettynä kouluarvosanoin 4-10
miljöö 4,5
palvelu 5
ruoan maku 6
ruoan hinta-laatusuhde 6

En mene toiste.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 19.10.2015
Rating: 0

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kampin ostoskeskus, katutaso, 00100 Helsinki - Route
http://namaskaar.fobos.fi/default.asp?item=category&CID=10002

Options