Closed now

Peking House

kiinalaista
Rating 4.4 / 5

Reviews (30)

Erittäin maukasta ruokaa. Suosittelen. Hienoa että Haagastakin löytyy hyvä ruokapaikka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.09.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Taitaa allaoleva kommentti tullut kilpailevalta yritykseltä, sillä kun me ollaan käyty, niin kaikki luksusluokkaa! !....ja eipä ole mikro kilissyt. Kaikki "vimosenpintaan" mauiltaan sekä palvelultaan. Huippu hinta-laatusuhde. Supermukava tämän paikan kaveri: eipä mistään löydy noin sydämellistä ja ammattitaitoista ihmistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 06.08.2016
Rating: 0

Ruoka on aivan luokatonta, mikro kilisee keittiössä ja friteeratut ruuat otetaan pakkasesta. En suosittele kenellekkään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 02.08.2016
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 29.07.2016
Rating: 0

Olen kiertänyt koko maailman ympäri. Missään en ole syönyt yhtä isoja annoksia. Aivan huikea ravintola. Omistajana sympaattinen aasialainen mies jonka asiakaspalvelu on viiden tähden arvoista. Kannattaa ottaa mukaan, sillä näitä annoksia ei jaksa syödä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 14.05.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Hyvää ruokaa, isot annokset ja edullisesti - ruokalistalta suurin osa alle 10 € (lounashinnat taitaa olla vielä halvempia). Ystävällinen palvelu ja ruoka tuli nopeasti. Kaikkea ei jaksettu syödä, mutta kokki/tarjoilija pakkasi loput mukaan otettavaksi. Useimmat taitavat noutaa annoksena ja syödä kotonaan ja senkin ymmärtää, pieni miinus vähän ankeasta sisustuksesta ja ympäristöstä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 17.04.2016
Rating: 0

Enpä olisi ikinä arvannut, että Haagan ostarilta voisi saada näin hyvää ja laadukasta ruokaa! Ostimme kolme erilaista annosta, jotka kaikki olivat vertaansa vailla. Muun muassa todella maistuva kung po -kastike ja erinomainen kiinalainen curry! En edes muista milloin viimeksi olen syönyt näin hyvää kiinalaista ruokaa, joka Suomessa tavallisesti on enemmän tai vähemmän pettymys. Myös palvelu oli ystävällistä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 27.01.2016
Rating: 1

8 eri ruokaa nyt testattu 4kk aikana. Joka kerta todella hyvät mätöt. Reilut annokset, riittää myös meille mätisäkeille. Smetanakerho approves.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.12.2015
Rating: 1

Maukasta ruokaa, loistava hinta-laatusuhde ja todella ystävällinen palvelu!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 13.12.2015
Rating: 0

Ystävällinen palvelu. Ruoka luokatonta. Kevätrullat kuivia käristettyjä käppyröitä joissa täytettä ei löydy edes nimeksi. Kana-annoksessa oli kaiken lisäksi seassa joku ötökkä. Tästä valitettua hyvityksenä oli ettei siitä annoksesta tarvinnut maksaa, mutta kaikesta muusta kylläkin. Sisustus nuhruinen. Penkit kuin roskalavalta. Ei enää uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.12.2015
Rating: -2

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (5)


Location

Näyttelijäntie 14, 00400 Helsinki - Route
09-7530211

Options