Closed now

Pitäjänmäen Pizzapalvelu

Rating 1.5 / 5

Reviews (27)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

pizzojen taso huonontunut kesän jälkeen huomattavasti.
Ennen tuli tilattua ruokaa pari kertaa kuukaudessa, mutta nykyään tilaamme viereisestä paikasta, jossa huomattavasti paremmat pizzat.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 05.02.2015
Rating: 1

Mina kavi syömasa talla, en tykänyt olenkan!
Palvelu oli eritäin hidasta ja röyhkeä! Pizza oli todela pieni ja huomasi heti että raka-aine ei ollut tuore! Ruoka ei varmasti ollut tervelista! En suositele antaman tippia henkilökunale! Syökä naapurisa mielummin!

T: Suomalinen mies Mati

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.11.2014
Rating: -8

Kävin ensinmäisen kerran tässä paikassa ja tilattiin mukaan rullakebab & iskender kebab. Todettiin, että on todella surkea paikka. Rullakebab oli todella heikko esitys ja siinä ei ollut lihaa lähes lainkaan ja se oli todella pieni annos....siinä oli lähestulkoon pelkkää salaattia, eikä se maistunut kovin hyvältä. Iskender kebab myöskin oli kanssa todella pieni annos ja salaattia puolet annoksesta. Salaatti koostu pelkistä salaatinlehdistä, pois lukien yhtä tomaatin palasta. EN SUOSITTELISI KENELLEKKÄÄN!!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 21.06.2014
Rating: 1

Taso laskenut huomattavasti. Pizzoissa nykyään paljon vähemmän täytettä eivätkä oikein maistu miltään. Lisäksi työntekijät melko töykeitä ja kilometrin päähän näkee ettei voisi vähempää kiinnostaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 03.06.2014
Rating: 1

ERITTÄIN TÖRKEÄÄ PALVELUA.

Tilasin muutaman pizzan ja ilmoittivat että 60min toimitusaika, no siinä menikin 90min, pizza lähetti ei millään tavalla pahoitellut asiaa ja kun korvauksesta kysyin niin ei mitään tippunut.
En suosittele paikkaa ainakaan kotikuljetuksille ja asiakaspalvelulle pitkä miinus

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.05.2014
Rating: 0

no huhhuh! Olipa maukas kebabliha. Pizzakin ok, olis voinut vähän enemmän pepperonimakkara laittaa Mexicana pizzaan, muuten bueno! Hinta melkeen puol-ilmainen. Muutenkin ärsyttää ylihinnotellut pizzeriat, jotka laittaa pizzan hinnaksi 9-10e. Täällä edullista. Jos tämä taso säilyy, niin tilaan uudelleen! Kiitos! T.Tyytyväinen asiakas

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 08.02.2014
Rating: 0

Laatu noussut taas kohisten, huh huh miten hyvät safkat saa femmalla!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 08.01.2014
Rating: -1

Ordered 2 pizzas and one drink, never had such a fast delivery. The delivery guy was at my door in less than 15mins from the order (online) with the food. Would recommend! Best pizzera in the area!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 28.12.2013
Rating: 2

Erittäin hyvät pizzat, tulinen kastike jota paikanpäällä tarjolla poikkeuksellisen hyvää. Työntekijät erittäin ystävällisiä ja paikassa soi aina hyvä musiikki.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 09.12.2013
Rating: -1

Rullakebab tehty osittain muiden asiakkaiden jämistä, seassa iskender-annoksen jugurttikastiketta sekä pitan murusia. Kaveri tiskillä koitti antaa vähemmän rahaa takaisin. Rahat laitetaan auki olevaan kassakoneeseen. Todella ikävää, paikka kun oli ennen hyvä koska kaikki maksoi viisi euroa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.08.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Pitäjänmäentie 15, 00370 Helsinki - Route
09-2221011
http://www.pitajanmaenpizza.fi/

Options