Unknown

Aromi

Rating 3.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tänään tilasin kolme kanakebabia limulla, mainoksen mukaan hinta ois pitäny olla 25. 90€, muttta kuski ilmoitti että "Se on vaan mainos - kanakebab on kalliimpi ja pyysi 29,50€".
Oltiin nälkäisiä, enkä jaksanut riidellä sen kaa.
Joten kysykää etukäteen hinnasta..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 14.05.2015
Rating: 0

Nopea toimitus, ystävällinen henkilökunta

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 15.02.2015
Rating: 0

Ohikulkumatkalla tuli poikettua pizzoilla. Pohja oli kivan ohut ja täytettä sopivasti, maku ei mieleenpainuva. Perusmättöä vatsantäytteeksi siis. Käynnistä tekikin sitten erityisen mukavan ilahduttavan siisti ympäristö ja sydämellinen asiakaspalvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.09.2013
Rating: 0

Aromiton.
Sympaattinen sijainti, lähiökerrostalon kivijalassa, kulmakioskin yhteydessä. Jonkinasteista yhteistoimintaa. Palvelu pelaa, asiakkaita jututetaan. Itselle päivän alennuspizza, kaverille päivän spesiaali. Hinnat 6,50 - 9 euroa.

Pizza ohutpohjainen, rapea. Kohtuullisen pienikokoisen oloinen. Noh, halpishan se olikin. Suolaa puuttuu, juustossakin on vähän säästelty. Melko mauton suoritus. Toki syödyksi tulee. Kaveri on tyytyväisempi, mutta hän oli myös kuolemassa nälkään.

Tuntuisi, että taas kerran alueellisen pizzerian kiitettävät arvosanat ovat paikallisfanaatikkojen vääristymän aiheuttamia. Naapuruston fanitus riittää, ohikulkijoita ja muita asiakkaita paikalle ei juuri eksykään. Toisaalta, itse en paikassa ole syönyt kuin yhden pizzan. Enkä syö.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 14.05.2012
Rating: 0

Pizzeria Aromi on kyllä kaikin puolin yksi parhaista pizzerioista joissa on tullut asioitua. Pizzat ovat reilunkokoisia, täytettä ja varsinkin juustoa on reilusti, hyvä ohut pohja. Palvelu on aina ystävällistä ja mukavaa, Suomen kieli sujuu hyvin. Kotiinkuljetus yleensä nopea, kiireisimmällä ajallakin on tilaus ollut perillä n. 30 minuutissa. Ehdottomasti paras alueen pizzerioista.
Toivottavaa olisi laajemmat aukioloajat ainakin viikonloppuiltaisin. ;)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 08.10.2011
Rating: -4

On tullut elämän aikana syötyä monta kebabia mutta kyllä tämän paikan leipäkebab valkosipuli-kastikkeen kera on yksi parhaista jollei jopa paras kebab ikinä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.03.2011
Rating: -4

Hyvää ja tasalaatuista pizzaa kerrasta toiseen, suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 19.12.2010
Rating: 1

Hyvä palvelu, mukava omistaja, hyvät pizzat (=koko ja maku todellakin kohdallaan). Salaatit raikkaat. Kastiketta kyllä melko runsaasti. Plussa nettitilauksen mahdollisuudesta! Suosittelen, täällä olen syönyt yhdet parhaimmista pizzoista, kebabeista ja salaateista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.10.2010
Rating: 0

Pizzan saa nopeasti, jopa kotiin, ja palvelu on asiallista ja osaavaa. Lisäksi nettitilaus toimii hienosti. Kannattaa maistaa Milano, normaalilla juustoannoksella.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.05.2010
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Tuhkimontie 2 A, 00820 Helsinki - Route