Kitchen is open

Pizzeria & Spagetteria MorriSon's

Rating 3.8 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (10)

Burgerpizza oli yllättävän hyvä. Siis tosi hyvä. Hakkaa kotipizzan mennen tullen. Tämä tosiaankin on burgerinmakuinen pizza. Kaveri veti fantasia pizzan. 4 täytettä. Kaikki ainekset fressiä. Täytteitä oli vaan aivan älyttömästi. Pohja oli ohut. Hyvä! Puolet jäi syömättä. Sen verran oli iso. Täältä taisi saada myös pizzan ihan kaikilla täytteellä. Täytyypä joskus kokeilla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 19.07.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ruoka ei ollut mitään erikoista. Pizzaburgeristä lähti kyllä nälkä, mutta pohjan juusto oli suorastaan tylsän makuista, pihvi oli mauton ja valkosipulia ei valkosipuliannoksessa ollut juurikaan. Seuralaisen vuohenjuustosalaatti oli surullinen esitys, missä ei paljoa muuta ollut kuin kaksi viipaletta juustoa ja komea läjä perussalaattia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 22.11.2015
Rating: 0

Hyvää äijäruokaa isoilla annoksilla. Söin pizzaburgerin joka riittää melkein koko päivän ruuaksi, kun päälle saa lisukkeetkin. Kiva tarjoilija oli ja tunnelma aika mukavan rento ja sohvaloosissa oli kiva istua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 08.11.2015
Rating: 0

Etanoita ja pizzaburger. Alkuruoaksi etanoita kun listalta löytyy. Marinadi niissä hyvä, itse etanat jäävät jälkeen mm. Porvoon tunnetusta etanaravintolasta.
Pääruoaksi elämäni ensimmäinen pizzaburger.Usein ruoat listan kuvissa antavat vaikutelman suuremmasta annoskoosta kuin todellisuudessa, mutta tässä on toisinpäin. Pizzaburgerissa on kokoa ja näköä, burgeri rapean maukas, pihvi mehevä ja salaatti raikasta. Kylkiäisenä tulivat vielä valkosipuliperunat, hyviä nekin, mutta kaikkea ei jaksanut syödä millään. Kokonaisuutena pääateria sarjassaan erinomainen. Etanoista johtuen ei aivan parasta arvosanaa voi antaa.kokonaislaadusta.

Palvelu ystävällistä, ihan viihtyisä miiljöö.

Hinta viinilasin kera ei kovinkaan paha. Jahka alkaa tehdä mieli toistamiseen pizzaburgeria tänne voisi tulla, miksei myös testaamaan muita ruokia:)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 01.11.2015
Rating: 0
     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 15.10.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ostettiin vaimon kanssa pizzat CityShopper-tarjouksena + punaviinilasilliset (12cl 5 €). Itse valituilla täytteillä tehdyt pizzat olivat kyllä kerrassaan erinomaisia ja huomattavan isoja, eikä viinissäkään ollut valittamista. Miljöö ja palvelu toimivat myös hienosti. Jos kaipaa herkullista "mättöpizzaa", niin tämä lienee paras vaihtoehto rautatieaseman ympäristössä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 23.03.2015
Rating: 0

Todella herkulliset, isot pitsat ohuella pohjalla. Ruokaviini oli hyvää ja edullista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 13.02.2015
Rating: 0

Pizza 10 eur tarjous. Tosi hyvä Pizza Santa Fe, nam. Ensimmäistä iltaa töissä ollut tarjoilija (+muut) sai pisteet :-) Kiitos!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 06.12.2014
Rating: 0

Pasta ja kastike itsessään oli maukasta mutta kana oli palanutta ja kuivaa. Myös parmesania olisin kaivannut lisää. Kokonaisuutena kuitenkin ihan ok ja terassilla kiva istua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 07.09.2014
Rating: 0

Ihan ok pasta. Mutta mitään kulinaarista ilotulitusta ei kyllä löytynyt

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 04.09.2014
Rating: 0

Community

People interested in this restaurant


Location

Aleksanterinkatu 15, 00100 Helsinki - Route
09635940
http://www.rafla.fi/pizzeria-morrisons/fi/etusivu