Unknown

Pizzeria Spasso

italian, pizzeria
Rating 1.6 / 5

Reviews (12)

Pizzat oli hukutettu juustoon, joka oli sitkeää. Vuohenjuustosalaatti maukas, mutta vain 1 vuohenjuustopala, hinta 17€!!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 04.07.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Perheessä kaksi aikuista ja yksi lapsi. Tilattiin jotkut hyvänoloiset kanasalaatit aikuisille ja lihapullat kermakastikkeella lapselle. Pöytään tuotiin salaatit ja spaghetti bolognese. Salaattissa olevat kanat olivat täysin maustamatta, joskaan eivät täysin kuivia. Annosten vuohenjuusto tuli paistettuna, mutta oli viettänyt paistamisen ja tarjoilun välissä muutaman päivän jääkaapista ennen lautasillemme pääsyä. Lapsen annoshan oli väärä, joo ei valitettu tarjoilijalle joka muuten vaihtui välissä... otetettiin muuten vielä maksulliset talon alkuleivät tuorejuustolevitteellä alkuun, esipaistettua chiapattaa ja creme bonjouria saatiin. Koko setti vedellä, omenamehulla ja pepsi-maxilla 67€. En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 12.08.2016
Rating: 1

Ihan ok. Pizzoissa säästellään täytteiden määrässä enemmän kuin missään mitä olen nähnyt.

Kana-vuohenjuustosalaatti ihan ok.

Vesi maksoi erikseen, vaikka kysyin että maksaako ja luvattiin, että ei kun ottaa muutakin juomaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 02.08.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ruoka oli perustasoa, pizzojen pohjat kovat ja kuivat. Hymyilevää henkilökuntaa, mutta hyvän kommunikoinnin ja pahoittelun taidoissa paljon kehitettävää!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 31.08.2015
Rating: 0

Olimme kuuden hengen seurueella syömässä Spassossa ja pidimme kyllä kovasti. Ravintola oli täynnä, mutta saimme silti pizzamme 35 min. Mielestämme erittäin kohtuullinen aika odottaa.

Ruoat olivat maistuvia ja palvelu erinomaista! Ei varmasti helpoin paikka olla töissä, kun väsyneet ja nälkäiset perheet ovat pääsääntöisesti asiakkaina. Hienosti pysyi hymy tarjoilijoiden huulilla.

Voin kyllä suositella, varsinkin Bianco pizza ja mozzarella salaatti olivat herkullisia. Hinnat olivat lintsihinnoissa.

Tullaan varmasti ensi vuonnakin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 08.08.2015
Rating: 0

Tyly palvelu, mauton kumipitsa, erittäin kallis. Ens kerralla mielummin pois lintsiltä muualle syömään tai omat eväät.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 25.07.2015
Rating: 0

Asiakasta uunotetaan edelleen. Tilasimme pekonipasta-annoksen ja mozzarella salaatin. Salaatissa ollut mozzarella oli rakeista, ihan kuin olisi pakastettu tai jotain. Pasta oli ok, paitsi parmesaanilastujen näköiset jutut paljastuivatkin ihan vaan edam-juustoksi. Mikä antikliimaksi.

Tilasin laskun ja kerroin tarjoilijalle että mozzarella oli syömäkelvotonta enkä syönyt salaattia, hän sanoi kertovansa asiasta keittiöön. Hetken päästä hän tuli takaisin, mutten saanut hyvitystä. Mahtaakohan Linnanmäen raflat laskea sen varaan että kyllä ne kuitenkin takaisin tulee. Ensi kerralla syön hodareita grillistä.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 24.07.2015
Rating: 0

Kävimme Linnanmäen avajaispäivänä 25. 4. Ravintolasalissa oli jäätävän kylmä. Ensin tarjoilijaa, sitten juomia ja sen jälkeen ruokaa sai odotella todella pitkään. Ravintolaan saapumisesta meni n. 1 tunti ennen kuin saatiin ruoka. Pizza (tilasimme kahta eri lajia) maistui omituiselta. Ja oli kallista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.07.2015
Rating: 0

Pari vuotta sitten Lintsillä päätettiin nostaa ravintoloiden laatua ja tarjontaa. Sen jälkeen on ollut Coccolaa, Ilonaa, lihapullabaaria yms. Ainoastaan Midhillin ylihintainen purilaisbaari jatkaa vielä, jonka rinnalle on ilmestynyt pizzeriaksi itseään tituleeraava Spasso.

Aiemmista pettymyksistä johtuen, tarkoitus oli alunperin poistua alueelta Weeruskaan, mutta ao. ravintola on vielä remontissa.

Todistetuksi tuli se, että yrityksestä huolimatta Lintsille ei kyllä kannata erikseen lähteä syömään. Hinnoissa on huomattava Lintsi-lisä ja laatu ei vastaa hintaa miltään osin, ainakaan Spassossa (eikä Midhillissä).
Olimme 7 hengen seurueella liikkeellä ja saimme korkean baarijakkaroilla varustetun pöydän. Vieressä olisi ollut siivoamaton 10 hengen pöytä, mikä olisi sopinut paremmin, koska seurueessa oli yksi 3-vuotias. Tarjoilijan mukaan pöytään oli tulossa seurue, kun kysyimme mahdollisuutta vaihtaa pöytää. No tulihan siihen 4 henkinen perhe, joka olisi mahtunut pienempäänkin pöytään, mikäli pöytiä olisi siivottu.
Tämä olikin erikoista, koska laskin salista 10 tarjoilijaa, mutta silti siivous tuntui olevan sen "jonkun toisen" vastuulla.
Tilaksen jätettyämme juomia sai odottaa 20 min, ruoan tulemisessa kestikin sitten vielä toiset 20 min. Erikoista oli, että pizzat tulivat ensimmäisenä ja pastat 10 minuuttia myöhemmin pöytään. Luulisi pastojen olevan ensimmäisenä valmiina. Tarjoilijoiden ja keittiön pelisilmästä kertoo paljon se, että seurueen pienimmäinen sai ruokansa viimeisenä.
Annoskateus iski, kun naapuripöytään tuotiin pasta-annos. Se oli kyllä reilun kokoinen, mutta ilmeisesti maussa oli jotain vikaa, koska se jäi suurelta osin syömättä.
Meidän seurueessamme pizzat olivat oudosti erikokoisia. Kaksi kana-pizzaa olivat lasten pizzan kokoisia ja kaksi muuta pizzaa taas normaalikokoisia.
Kyllä 18 eurolla pitäisi saada samankokoiset lätyt. Maku oli valitettavasti jäänyt maustehyllyyn. Pohja oli rapea, mutta mauton. Tomaattikastike sitä tuttua vedellä jatkettua, mitä turkkilaispizzerioissa. Juustosta ei ollut havaintoakaan, paitsi kana-pizzoissa oli 3 paksua viipaletta mozzarellaa (sulamattomana).
Spasso antoi itsestään spastisen vaikutelman. Nie wieder!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 16.07.2015
Rating: 0

Epic fail. Kannattaa välttää kaikin keinoin. Ruoka ylihintaista pakastekamaa. Pastat ja pizzat tulevat eri aikaan kuulemma eri keittiöstä. Ehkä tämä olisi syytä mainita tilausvaiheessa ettei muun seurueen tarvitsen syödä ensin ja onnettoman pastan tilaajan muiden jälkeen. Jäi muuten pasta syömättä kun oli niin surkeaa. Tarjoilijan kommentti kaikille ei aina maistu kruunasi kokemuksen

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.07.2015
Rating: 1

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Tivolikuja 1, 00510 Helsinki - Route
0504642916
http://www.linnanmaki.fi/ryhmat/spasso

Options