Serving lunch

Quick Wok

chinese
Rating 1.5 / 5

Reviews (28)

Ihan hyvä ruoka. Palvelu on katastrofaalista parhaimmillaankin. Tilat ovat pienet ja askeettiset.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.07.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasin kaverin kanssa ruuat mukaan. Tilattii eri ruuat, mutta saatiin samat - joka ei ollut sitten kummankaan tilaamaa. Muistakaa siis tarkistaa ruokanne ennenkuin lähdette, mikäli otatte mukaan. Ruoka maksoi tarkalleen 6,8e. Maultaan ruoka oli täysin samaa kuin missä tahansa - eli krapupainen ei pety.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 07.06.2015
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.02.2015
Rating: 0

En enää astu jalallani tänne! Sekä minun, että seuralaiseni annokset (kasvis curry ja cashew kana) olivat ala-arvoisia ulkonäöstä makuun. Chiliä oli sentään riittämiin, mutta ruoka tuli epäilyttävän nopeasti, riisiä sai vähän ja halusivat lisäriisistä maksun! Palvelu ei pelannut suomeksi eikä englanniksi ja ruoka oli yksinkertaisesti pahaa ja suolaa varmaan enemmän kuin muita aineksia yhteensä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 08.09.2014
Rating: -2

Todella halpa paikka, palvelu on joka kerta mukavaa ja ruoka hyvää. Paikka on pieni mutta sinne mahtuu aina syömään. Ei mikään unelmatreffipaikka mutta sopivan rento sunnuntaimurkinointiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 02.06.2014
Rating: 0

Kävin hakemassa kuha-annoksen mukaan iltalaiskuudessani. Kuhaa, kiinalaisia sieniä ja bambua. Perushyvää ja sopivan hintaista! Palvelu oli ystävällistä, vaikka kielitaito ei olut parhaalla tasolla. Jäi hyvä fiilis ja maha täyttyi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 21.04.2014
Rating: 0

Juhannuksena tänne päätyi ostamaan ruokaa kun omat kantapaikat kiinalaisista oli kiinni. Kung po tofua täällä näyttää jotkut kehuneen, mutta mielestäni tofu oli hiukan sitkeää ja kastike liian suolaista. Curry tofu taas oli tosi "suomalaisen" makuista ja tofu siinäkin sitkeää, kuin olisi paistettu jotenkin kuivaksi se pinta. Voisin mennä uudestaan jos nuo muut paikat olisi taas kiinni, mutta ennemmin käyn vakiopaikoissani.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 23.06.2013
Rating: 0

Kohtuullinen kokemus, vaikka ruoka olikin aika mautonta. Edellisen hirveän kokemuksen jälkeen täällä vaadittiin yli neljä vuotta ja kantapaikan (Happy Garden) kiinniolo että suostuin uudestan paikkaan sisään astumaan.

Heti ulkoa huomattu kolme pientä ruokaa (friteerattu kana, currykana ja naudanliha + kevätrulla) mielessä ostamaan. Naudanlihaosuus hyvää, kevätrulla ja friteerattu kana ihan ok ja currykana syömäkelpoista... hieman säätämistä vaati pakkaus kun riisi oli muovikotelossa ja lihaosasto lämpöpakkauksessa foliolla osin peitettynä, kevätrulla ja friteerattu kana päällä.

Paikka itsessään yhä nuhjuinen, mutta ruoan sai nopeasti mukaan ja kokonaisuutena ihan kohtuullinen setti. Tuskin tulee paljoa käytyä kun Happy Garden suoraan parempi, mutta paremman puutteessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 18.02.2013 View previous reviews (2)
Rating: 1

Kung po tofu ja tofu pähkinöillä ihan loistavia! Niinkuin jo täällä aiheesta mainittiin, parasta tofua mitä olen Helsingissä saanut!

Epätasalaatuista ruokien suhteen, esim. paistettu riisi oli aika omituista..

Mutta tofun takia kannattaa käydä!

Pieni paikka ja aina poliiseja asiakkaina :D Ystävällinen palvelu, vaikka kommunikaatiossa kielimuurin tynkää, mutta mitä sitten. Hinta tosi edullinen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 29.01.2013
Rating: 0

Tofua kung po 6,5 euroa ja on muuten kaupungin parasta tofua, eikä lisukkeissakaan ole valittamista: tuoreena paistetut vihannekset olivat erinomaisia. Palvelu oli todella nopeaa ja ystävällitä. Annoskoko vähintäänkin riittävä ja kotiin viemällä saa syödä juuri mistä astioista haluaa. :)

Eihän tällaista hinta-laatusuhdetta olekaan. ;)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 29.12.2012
Rating: 0

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Aleksis Kiven katu 12, 00500 Helsinki - Route

Options