Opens at 11:00

Basilika

Rating 3.2 / 5

Reviews (22)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

My daughter and I went for lunch there. €10,90 for buffet including sushi, soup, soft drink and tea or coffee each.

Sushi was really 2 stars out of 5... if you are looking for sushi then I don't recommend it. But to be honest they were not so bad so it was ok with knowing big Thai-Chinese selection in the buffet.

The beef dish was amazing that whatever beef they are using they are choosing it right! Fish dish was nice and crispy but the chicken was so dull and tasteless. Pork and tofu were ok. Vegetarian noodles was really nice and even though we reached 30 minutes before the end of the buffet service the deep fried chicken bites and spring rolls were still crispy and have to say cooked in very clean oil as no smell of oil at all stuck to them!

Rice was nicely cooked sticky enough and enjoyable with the gravies.

Service was nice, clean tables and buffet table but toilets were not as clean as I was hoping for.

I do think I might be visiting them again!

Worst part was no elevator so we had to carry the stroller up and down the stairs which was not what I would hope for so felt it wasn't child friendly!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 19.11.2016
Rating: 0

Lounasbuffetissa liikaa friteerattuja ruokia. Sushi valikoima oli surkea..

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 02.02.2016
Rating: 0

Hintaansa nähden todella hyvä buffetti ja viihtyisä ympäristö.

Aukioloajat eat.fi-sivulla ovat kuitenkin väärät - Basilika ei ole viikonloppuisin auki ainakaan vielä klo 11.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 22.08.2015
Rating: 0

Ei todellakaan tänne uudestaan. Ruoka näyttää värikkäältä, mutta maistuu yhtä kuivalta kuin paperia, keitto on yhtä surkea kuin jostain erääntyneestä mikrokeitosta. Suola on sen verran paljon ruoassa, että kurkku sattui, ja niinpä tietysti joutuin juomaan vielä enemmän vettä kuin ruokaa, ja maha tuli täyteen heti. Asiakaspalvelu toteutui tyltysti, tuntuu siltä, että asiakas ei ole asiakasta vaan joku velkaantunut tuossa ravintolassa.
Ei se haitta, jos joku amatööri avaisi ravintola, mutta kyllä se vituttaa, jos amatööri veloittaisi yhtä paljon kuin ammattilainen. Keskustassa kyllä löytyy paljon enemmän ammattilisempiä ja eettisempiä aasialaisia ravintoloita.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.07.2015
Rating: -4

Basilika on ihan viihtyisä aasialaisravintola, jonka asiakaspalvelu
on kokemukseni mukaan ystävällistä ja toimivaa. Se on myös ainoa tietämäni ravintola pääkaupunkiseudullla, joka tarjoilee käsintehtyjä nuudeleita. Lisäksi paikka tarjoaa muitakin kiinalaisen keittiön herkkuja sekä sushia ja thairuokaa.

Toisella vierailulllani paikkaan tilasinkin nuudeleita possulla sekä tirisevää pippurista härkää. Tai en ole ihan varma oliko se härkää. Annoksessa oli lihalta näyttäviä toisiinsa tarttuneita liisteripaloja, jotka purressa eivät tuntuneet - saati maistuneet - lihalta.

Nuudeliannos onneksi oli onnistuneempi: nuudelit olivat maukkaita ja lihakin lihaa. Olisin kuitenkin toivonut hieman lisää luonnetta. Tällaisenaan annos oli aika mitäänsanomaton; en enää edes muista kunnolla sitä. Potentiaalia kuitenkin on! Helsingin keskustassa onkin tällä hetkellä aasialaisen ruoan ystäville lukuisia parempia vaihtoehtoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 23.06.2015
Rating: -4
     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.05.2015
Rating: 0

Olen tykännyt Basilikasta joka kerta kun siellä olen käynyt ja se on nykyään lähes vakioruokapaikkani. Palvelu on aina loistavaa!
Listalla on muutama todella hyvä annos, joista kaikista paras taitaa olla kung po -kana, joka ei ole täällä sellaista tylsää ja mautonta limaa mitä monessa muussa ravintolassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 22.03.2015
Rating: 0

Mukava paikka ja ruoka maistui hyvältä ^_^ sushi oli hyvää laatua ja soya-kastike sopi hyvin sen kera

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 13.02.2015
Rating: -2

Kävin myös Syö Helsinki -kampanjan innoittaman kokeilemassa. Edellinen arvostelu helmikuun alulta meinasi lannistaa ja jätin melkein käynnin väliin, mutta onneksi kävin! Sushibuffet oli miellyttävä, riisi oli täydellistä, kala maukasta ja sushit pysyivät kasassa mainiosti. Soijakastike maistui paremmalta kuin useimmissa sushibuffeteissa, ja tämä oli ehdottomasti yksi miellyttävimmistä sushikokemuksista.

Muu ruoka olikin sitten aika ala-arvoista - oudossa kastikkeessa makaavia halpoja mikrolihapullia, Finduksen valmiswokilta erehdyttävästi muistuttavaa "paistettua riisiä" joka oli tosin kuskusta ja rämmäleisiä kalanpalasia märässä kastikkeessa.

Vastoin yleisiä kokemuksiani aasialaisissa buffeteissa, Basilikan buffetissa ei ollut esimerkiksi mitään nuudeliannoksia, riisi ei pysynyt koossa ja muut ruokavaihtoehdot olivat sushi lisäksi... aika onnettomia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 11.02.2015
Rating: 0

Kamalinta sushia mitä olen koskaan syönyt sekä huonoa palvelua.

Kävin Syö Helsinki-kampanjan innoittamana kokeilemassa 14 kpl:n sushiannosta, ja lähes puolet jäi syömättä vaikka väkisin yritti saada nälkäänsä pois. Sushi maistui siltä kuin se olisi ensin sulatettu mikrolla pakkasesta ja sen jälkeen seissyt koko päivän pöydällä. Maistoin myös hieman seuralaiseni currykanaa, joka muistutti lähinnä vetistä thaikuutiota.

Ravintola oli tullessamme lähes tyhjä (oli vain kolme muuta pariskuntaa), mutta silti tavallisen ruokalistan tuomista sai odottaa kohtuuttoman kauan. Tilauksen ottamista vielä toisen pitkän pätkän lisää. Laskusta tarjoilija ei maininnut mitään, vaan poistui vain nopeasti astioiden keräämisen jälkeen paikalta eikä enää tullut takaisin. Ymmärrettiin kyllä itse sitten siirtyä tiskille maksamaan.

Oli harmittavan huono kokemus, enkä koe tarvetta kokeilla enää koskaan uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 03.02.2015
Rating: -4

Community

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

kaisaniemenkatu 2, 00100 Helsinki - Route
0445931104
http://www.facebook.com/ravintolabasilika

Options