Closed now

Sodexo Hermanni

Rating 1.3 / 5

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

TÄYSIN SYÖMÄKELVOTONTA! Joulun aikaan kaikki muut lounaspaikat oli kiinni joten JOUDUIN tyytymään kyseiseen vaihtoehtoo. Yhtenä päivänä kävelin sisälle ja noutopöydän ruoka näytti kaatopaikan jätteiltä joten olin syömättä koko päivän. Seuraavana päivänä nälissäni oli pakko syödä jotain. Nenästä kiinni pitäen ja kyynel silmässä yritin niellä kyseistä moskaa, jotta ei tulisi oksennusta. En voi käsittää, miten joku kehtaa tuollaista tarjota ihmisille ja miksi terveysviranomaiset eivät puutu. Itse en tarjoisi edes eläimille. Aivan kamala kokemus enkä suosittele edes pahimmalle vihamiehelle

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 31.12.2013
Rating: 0

Kerran eksyin tänne syömään, kuin naapurin vakiopaikka oli suljettuna.

Pahimpaan lounasaikaan paikassa vallitsi kaaos. Itsepalvelutiskille ja ruokailuvälineiden jättöpaikalle jonottavat ihmiset olivat toistensa tiellä ja törmäilivät toisiinsa. Pienessä salissa vallitsi ala-asteen kouluruokalan kaltainen meteli.

Listaa en nähnyt, tiskiltä paljastui ohrasuurimoita ja jonkinlainen vaalea kalafile. Salaatti oli lähinnä jotain väsynyttä raastetta. Kassalla ateriasta ryöstettiin 9 euroa.

Kun sain raivattua tieni pöytään, edessäni oli kenties aneemisin annos ikinä. Kastike oli niin vetistä, että se oli valunut lautasen pohjalle kalan ja suurimoiden päältä. Kala oli kypsennetty hyvin, mutta makua ei annoksessa ollut ollenkaan. Suurimot olivat kuivia ja mauttomia.

Hyvä puoli tällaisessa ruoassa on se, että kilot kyllä lähtee. Nälkä tosin ei.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 22.11.2012
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Työpajankatu 7, 00580 Helsinki - Route
(09) 7268 0087
http://www.sodexo.fi/hermanni/

Options