Kitchen is open

Ravintola Kustaa Vaasa

Rating 3.6 / 5

Restaurant Kustaa Vaasa is located on Vaasankatu. Cosy feeling comes from the wooden interior, warm-hearted and devoted staff and table service on demand. There is also a possibility to follow sports from the screen including the Premiere league and world championship events. Poker tournaments played on Tuesdays and music quizzes played on Wednesdays attracts people around the city. Then there's always the Darraklubi (hangover club) on Sundays, when with the maestro DJ Anneli people can explore their innerselves with the music from the groovy 30's to the jetsets of the 21st century. On Special Thursdays there is a possibility to come and enjoy live music, spoken word, poetry, standup and impro.


Customer experience

Child friendly
Accessible

Reviews (9)

Mukava pieni ravintola. Söin härkäburgerin Syö Helsinki -viikolla. Burgeri oli ihan hyvä, pihvin olisi pitänyt olla raaempi (nyt oli käytännössä kypsä), mutta maukas majoneesi pelasti tilanteen. Miinusta tulee siitä, että ranskalaiset (tai muu lisuke) ei kuulunut hintaan vaan piti ostaa erikseen (+3,5 euroa). Normaaliin (burgeri 14 € + ranskikset 3,5 €) hintaan saa jo burgereita selvästi paremmalla hinta/laatusuhteella muualta.

Paikkana Kustaa Vaasa oli mukava. Kävin paikalla to-iltana kymmenen jälkeen ja paikka oli suhteellisen täynnä, mutta liikaa melua tai muuta hässäkkää ei ollut. Henkilökunta oli erinomaisen ystävällistä ja palvelualtista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 25.10.2017
Rating: 0

Oikein hyvä Syö viikkojen kybän bursa. Pieni miikka ranejen lisähinnasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 19.10.2017
Rating: 1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasin falafel-aterian kotiinkuljetuksella, joten voin arvostella vain ruoan laatua. Falafelit hyviä, linssit mauttomia, munakoiso"kaviaari" (sose) oli ihan jees. Paahdetut juurekset olivat kuitenkin naurettava esitys. Raakoja, halpoja, lähes kokonaisina. Porkkanat järsin, koska ne ovat ihan hyviä, mutta eivät silti kuulu tämän hintaiseen annokseen. Muut kitkerät lantut ja palsternakat piti jättää syömättä. Sipuliliemi oli ilmeisesti n. 0,2 dl vettä pakkauksen pohjalla. Annos oli myös pieni - jäi nälkä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 14.04.2017
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.10.2016
Rating: 0

Tiistaibursa!

Kustun päivitys, jännityksellä odotan mitä tuleman pitää, aikaisemmilta visiiteiltä aikaa ennen remppaa jäänyt mieleen lähinnä miesten wc, joka oli jopa kallio-asteikolla melko epäsiisti.

Sisustaa vaalennettu, ikkunoistakin näkee jo ulos, joskin takapihan parkkipaikka ei nyt kovin paljon katseltavaa tarjoa.

Talon burgeria testiin, seuraliselle lihaspullia. Bursa ihan kiitettävä suoritus. Erityisplussat siitä, ettei sitä ole tungettu liian täyteen asioita. Ehkä pienen moitteen voi antaa rakennelman korkeus-leveys suhteesta, hankala koettaa pitää torni pystyssä.

Myös lihapullat lisukkeineen katoavat lautaselta viimeistä pisaraa myöten, kelpo suoritus siis sekin.

Annoskoot olivat maltilliset, eli sopivat. Hyvä niin, arvostan enemmän laatua kuin määrää..

Palvelusneiti oli tooooosi kiva!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 12.04.2016
Rating: 0

Ankean näköinen sisustus. puupenkit jne. Katosta roikkui kuormalavoja. Taustalla soi erittäin rumaa musiikkia kovalla volyymillä. Tarjoilija ei suostunut pienentämään ääntä. Olimme aluksi ainoat ruokailijat. Noin 20 minuutin odottelun jälkeen annokset tuotiin pöytään. Punajuurikeitto oli todella herkullista. Tilaamamme sapakset (riistapyöryköitä, kanasiipiä, juureslastuja ) olivat nättejä, maistuvia ja kohtuuhintaisia. Suomenlinnan lager oli sen sijan laatuunsa nähden kallista (8,20).

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.02.2016
Rating: 0

Oiva lisä Kallion kortteliravintoloihin. Hyvin mietitty ruokalista, annoksissa tyylikäs esillepano ja maku kohdallaan, myös olutvalikoimaa löytyi mukavasti. Täysremontin jäljiltä viihtyisä paikka. Palvelu oli erittäin hymyilevää ja kohteliasta keskellä uudenvuoden kiirettä, tästä iso kiitos!

Bonuksena keittiö auki la-su klo 23 asti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.01.2016
Rating: 0

Loistava facelift gastro-pubiksi. Avoburgeri on heittämällä yksi Stadin parhaista purilaisista. Palvelussa ja bissevalikoimassakaan ei moittimista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 06.11.2015
Rating: 0

Kaikki muu poskellaan paitsi ystävällinen vastaanotto ja asiakkaan huomioiminen tullessa ja poistuttaessa. Tyypillinen eineskeittiö, eipä tarvitse uudelleen tulla Fransmanniin Vaasassa. Esimerkkinä hinnoittelusta lapsen Vadelmalimu 4,10. Tästä oppineena vältän Sokotel Oy:n einesravintoloita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 20.04.2013
Rating: 3

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Vaasankatu 10, 00500 Helsinki - Route
09-767706
http://www.kustaavaasa.fi

Options