Unknown

Ravintola Loisto

Rating 2.3 / 5

Reviews (32)

Ruoan tulo kesti tunnin vaikka ruuhkaa ei ollut normaalia enempää eikä olisi tullut silloinkaan ilman hoputtamista, Muissa pöydissä ihmiset valittivat vääriä annoksia ja tarjoilun kestoa.

Annos oli pieni eikä sisältänyt mitään normilisukkeita. Hinta oli paikkaan nähden korkea. Maku oli kohtuu hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 15.05.2018
Rating: 0

Katkarapusalaatti lounaaksi, ihan ok. Lounaskahvin maisolla tarjoilija valmisti siten, että kaatoi ensin puolilasia maitoa ja kahvi päälle. Kahvi aiheutti vatsanpuruja. Muuten viehättävä paikka, siisti ja hyvät näköalat.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.01.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

service was full of humor and style
the food was really exilant and full of taste.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 14.02.2016
Rating: 0

Uusi omistaja ärhäkkä ja epäystävällinen. Annoksissa ei myöskään kehumista.
Kehotan välttämään tätä paikkaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.11.2015
Rating: -1

Hyvää Intialaista, runsaati riisiä ja naan leipää. Hinta edullinen, vaikka oli viikonloppu. Kannattaa poiketa

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.11.2015
Rating: 0

Ruoan hinta-laatusuhde ei kohtaa tässä ravintolassa, ruoka oli aivan mautonta ja tarjoilija toi ihan likaisen lautasen, josta minun olisi pitänyt syödä. Söin suosiolla salaattilautaselta ruokani. Tarjoilija tuli kysymään, haluaisimmeko kannun vettä, johon vastasimme myöntävästi, mutta vesikannua ei kuulunut koko ruokailumme ajan (huom. ravintolassa ei ollut ruokailumme ajan ruuhkaa). Sitten menimme hakemaan vielä kahvit ja teet, mutta myyjä oli erittäin tyly ja ei osannut edes niitä tehdä ja sähelsi vain, tilanne oli ihan uskomaton, en ole moiseen törmännyt missään ruokapaikassa. Hän vain toisteli, että kuinka kiire siinä tiskillä oli, meille ei siis asiakkaina ollut hänellä yhtään aikaa. Tiskillä ei ollut jonoa kertaakaan, ymmärrän toki, että töitä riittää ilman jonojakin ravintoloissa, mutta tuo meni ihan yli. Täytyy sanoa, että tässä paikassa asiakaspalvelu on ihan nollassa, ei uskoisi, että noin hyvällä sijainnilla merenrannassa palvellaan tuolla tavalla. En voi todellakaan suositella paikkaa kenellekään. Vastaavaan ja jopa halvempaankin hintaan saa jostain kämäsestä fonda del sol-tyyppisestä ketjuravintolasta paremmat ruoat kuin tästä ylihinnoitellusta huonosta ravintolasta. Tämäntasoisen ruuan ja palvelun pitäisi maksaa noin 10€, niin kuin jossain pikaruoka/kebab-ravintoloissa. Ulospäin paikka näyttää ihan kivalta, mutta se hämäsi tällä kertaa. Toista kertaa en sinne astu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 29.07.2015
Rating: 0

Uusi omistaja kohtelias ja luo miellyttävän ilmapiirin paikkaan. Onhan paikka myös esteettisesti kauniissa ympäristössä, joten ruoan odotuskin on antoisaa.
Yleisilme on siisti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.01.2015
Rating: 0

Olemme usein käyneet tässä ravintolassa syömässä sekä lounas- että a´la carte -listalta tilattuja ruokia. Ennen omistajan vaihdosta söimme useinmiten vain pizzaa, sillä muut ruoat olivat aika hirveitä...
Omistajan vaihdoksen jälkeen ruoan laatu on parantunut noin 100% ja hinta/laatusuhde on loistava! Ravintolassa tehdään kaikki ruoat alusta alkaen itse (olemme kysyneet asiasta) ja sen kyllä huomaa maussa!
Omistaja kertoi meille, että ravintolassa hampurilaspihvi tehdään itse ja maustetaan omilla, vähän täpäkämmillä mausteilla ja pizzan tomaattikastike on myös oman keittiön pitkään haudutettu kastike eikä tukun valmiskastike mitä useimmat ravintolat käyttävät. Kaikki kasvikset ovat tuoreita -ei pakastehirvityksiä. Pippuripihvi sisäfileestä vain 25 eur, muussi todella hyvää ja maksa-annos loistava! Myös Intialaiset ruoat hyviä. Salaattiannokset saisivat tosin olla vähän isommat, jäi nälkä...
Toivomme todellakin tälle yrittäjälle pitkää yrittäjäuraa Vuosaaressa.
Tämä arvostelu on annettu ravintolan oman genren mukaisesti, emme siis vertaile ruokaa tai kokemusta esim. michelin -paikkoihin. Suosittelemme paikkaa kaikille hyvästä ja mutkattomasta ruoasta pitäville.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 20.11.2014
Rating: 0

Omistajanvaihdoksen huomaa: hyvää ruokaa ja loistavaa gluteenitonta juustokakkua.
Ystävällistä palvelua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.11.2014
Rating: 0

Yllättävän hyvää! Intialainen maukasta. Peruspizzaa. Erittäin ystävällinen palvelu. Hinnat kohtuulliset.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 25.09.2014
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Aurinkoranta 10, 00990 Helsinki - Route