Opens at 10:00

Sir Olavi Pikku Huopalahti

Rating 3.5 / 5

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Aateloitu.
Sir Olavi. Listalla vähän kaikkea. Kotimainen ruoka eli leikelista, pakolliset pizzat ja kebabit ja makaroniasiat. Kääntöpuolella intialaista ruokaa. Se kiinnostaa eniten, onhan työväkikin sieltä suunnalta. Tilaan tuorejuustoa pinaatissa.

Ystävälliset miehet tiskillä ja keittiössä. Epäystävällisempiä miehiä dokauspuolella. Kauhea aamumekastus, humalajutut ja huorittelut kuuluvat lähiöpizzeriaan, valitettavaa kyllä. Sisustus on kolkko, mitä voi odottaakin.

Seisonutta vettä minun ei anneta juoda. Vedet valutetaan kannuun vartavasten. Arvostan. Alkuun tuodaan salaattilautanen. Vasta leikattua jäävuorta, parit tomaatit ja kurkut. Kastike on kummallinen.

Pääruoka on aseteltu mukavasti kahteen metallikippoon, todella runsas annos. Leipä on pizzapohjamainen ja siten varsin mauton. Riisi aavistuksen paakkuuntunutta. Tuorejuusto on aivan hyvää, pinaattia on maustettu hyvällä kosketuksella. Sipuli on turhan isoina paloina minun makuuni ja hallitsee annosta vähän liiaksi (siitä ei mainittu selosteessa).

Kuitenkin ehdottoman positiivinen kokemus kympin sunnuntailounaaksi, etenkin palvelunsa vuoksi. Mukaan otettuna kokemus voisi olla rauhallisempi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.02.2013
Rating: 3

Pizzat tosi hyviä. Kokki ei aina ole kokkaustuulella, silloin ruokaa ei saa lainkaan ;) . Lähiöbaarin meininkiä, joten noutopizza on paras vaihtoehto. Ravintolapuolellakin pystyy kyllä syömään, sillä kantisjengi pysyy enimmäkseen toisessa huoneessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 03.12.2012
Rating: 0

Pakastevihannes-"intialaista". Voi ei. Ensimmäistä ja toivottavasti viimeistä kertaa kohtaan intialaist y y p p i s t ä ruokaa, joka on valmistettu pakastevihannessekoituksesta. Kuinka mielelläni olisin jatkossakin tukenut lähiravintolaa ja kuinka mukavaa olisi ollut noutaa hyvää inkkaria silloin tällöin, mutta ei. Ei ei ei.

En olisi halunut mollata, mutta en myöskään halua, että kukaan muu joutuu maksamaan ja syömään sellaista pakastehirmua, mitä minulle myytiin. Kaiken huipuksi soosin maku oli epäilyttävän identtinen niiden pakaste thai-boxien kanssa. Ei ollut raitaa, ei papusoosia, ainoastaan perus vihersalaatti lisukkeena. Vahva epäilys, että myös naan (2e) tuli pakkasesta. Suuri pettymys.

Joskus olen syönyt pizzan, joka oli ihan ookoo ja sellaisen saatan joskus uskaltaa tilatakin... "intialaista" ei koskaan enää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 13.06.2011
Rating: 0

Ulkoapäin normaalin lähiöräkälän näköinen likainen mesta. Palvelu oli melko väsynyttä mutta pizza erinomaista ja kookas. Ehdottomasti laadukkain halppispizza helsingissä ja oluttarjoilu pelaa, jos syö paikan päällä. Täytteissä mm. tuore korianteri, joka toimii hyvin chilisessä lihapizzassa. Pizzassa ohut pohja ja reilusti täytteitä. 2 kokemusta Olavista ja molemmat hyvin positiivisia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 24.04.2011
Rating: 4

Hain täältä intialaista mukaan. Paikka on ulkoa päin melko kauhea, mutta sisältä paljastuu ihan kohtuullisen näköinen ravintola, hieman nuhjuinen vaan. Palvelua en kehuisi erityisen ystävälliseksi, ehkä hieman tympääntyneen oloisia olivat kaikki tiskin takana. Ruokaa odotellessani seurailin paikan asiakaskuntaa ja valitettavasti täytyy sanoa että heidän takiaan en kyllä tule tänne syömään, mukaa ottamista voin harkita jatkossakin. Sellaista puliukkotasoa lipittämässä kaljaa, ja umpikännissä tappeleva pariskunta kruunasi kaiken. Keskellä päivää. Harmittaa paikan omistajienkin puolesta, tässä paikassa voisi olla potentiaalia muuten niin surkeassa Pikku Huopalahden ravintolamaailmassa.
Tärkein eli ruoka oli ihan ok. En ole (vielä) mikään suuri asiantuntija intialaisen ruoan suhteen, mutta kana oli minun makuuni oikein hyvää, kastike kohtuullisen makuista ja nan-leipä ainakin tuoretta ja lämmintä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.03.2011
Rating: 4

Aivan mieletön intialaisen keittiön helmi räkäisen lähiöpubin kuoressa! Kokki on pakistanista ja täältä saa OIKEASTI tulista ruokaa, etenkin Lamb Vindaloo räjäyttää makunystyrät ja tajunnan. Naan on myös tuoretta ja lämmintä. Helsingin paras intialainen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 16.02.2011
Rating: 5

Vegaaninen annos löytyi pyytäessä listan ulkopuolelta. Ruokailuympäristö on täysi räkälä, mutta palvelu ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.03.2010
Rating: 0

Ruoka oli hyvää mutta tunnelma räkälä-tasoa. Henkilökunta ystävällistä ja palvelu pelasi ihan ok.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.03.2010
Rating: 0

Ulkoapäin paikka näyttää lähiökuppilalta, mutta ravintolan puoli on kohtuullisen siistissä kunnossa. Olen ottanut mukaan ruokaa täältä muutaman kerran iltapäivällä. Jos pizzaa haluaa syödä, löytyy lähistöltä parempia paikkoja. Tämän paikan pizzat ovat kuivia ja kehnoilla raaka-aineilla valmistettuja. Intialainen ruoka on laadukasta ja hyvää.

Suurin miinus tulee paikan henkilökunnan tarjoamasta palvelusta. Odotin sunnuntai-iltapäivänä intialaista ruokaa yli 40 minuuttia, vaikka ravintolassa oli syömässä yksi henkilö minun lisäkseni. Odottelua ei juuri pahoiteltu, eikä selitetty millään tavalla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 29.03.2009
Rating: 1

Paikka vaikuttaa aika ankealta keskikaljaräkälältä, erityisesti iltaisin. Tupakkapuoli on täynnä kanta-asiakkaita, jotka eivät ole tulleet ruuan vuoksi. Ravintolan puoli on siistimpi, ja yleensä rauhallinen. Lounasaikaan meno on asiallista, joskin paikka on joka tapauksessa varsin nuhjuinen. Palvelu on asiallista ja ystävällistä.
Listalla on pizzaa, pihviä ja intialaista/bengalilaista. Pizzat ovat ihan ok, erityisesti ne, joissa on tuoretta korianteria, mutta yllättävintä paikassa on intialaisen ruuan korkea laatu. Intialainen on maukasta, mausteista ja huolella tehtyä. Ruuassa on aina paljon kokonaisia mausteita eivätkä kastikkeet maistu purkkitavaralta kuten monessa muussa paikassa. Ruoka ei ole aivan tasalaatuista ja annosten tulkinta vaihtelee jonkin verran. Intialaisen ruuan laadussa paikka kilpailee suoraan minkä tahansa Helsingin intialaisen kanssa ja kaupunginosassaan paikka on ylivoimainen.

Suosittelisin paikkaa lämpimästi, erityisesti lounasaikaan ja take awaynä. Iltaisin ilmapiiri on usein paikan ilmeen mukainen, mutta ruoka edelleen erinomaista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 11.02.2009
Rating: 2

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Korppaanmäentie 11, 00300 Helsinki - Route
09-480 040
http://www.sir-olavi.com/

Options