Closed now

Ravintola Talin kartano

Rating 3.8 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pastaa a la carte-listalta ja päivän paistetta terassilla. Ruoka moitteeton, odotella sai kyllä aika kauan, vaikka syöjiä ei ollut montaakaan. Paikkana kiva vaikkei golffaisikaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 02.07.2015
Rating: 0

Ruoka lounas noutopöydässä todella hyvää ja usein alkukeitto Super maukasta. Salaattipöytä monipuolinen.Upea Kartanomiljöö tekee lounashetkestä irtioton arjesta.Tänne vien aina vieraani lounaalle ja kahville.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 07.05.2014
Rating: 0

Tarjoilijat yrittivät ja olivat asiallisia. Esimiehet olivat koppavia ja ylimielisiä asiakkaille. Ikävä asiakaskokemus.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 14.06.2013
Rating: 0

Miellyttävä lounaspaikka, kesällä mukava terassi avoinna! Lounas oli maistuva ja valikoimaa oli mukavasti salaatista lämpimiin aterioihin. Tilat siistit ja tottakai miellyttävä nainen tiskin takana! =)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 05.06.2013
Rating: 0

Hyvä ja laadukas lounas. Sisältää pääruoan, keiton, ja salaatin. Ainoa miinus tulee ruoanhakupaikan sijoittelusta ja ahtaudesta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 20.08.2012
Rating: 2

Maalaissalaatissa oli upeasti paistettu lohiviipale, jonka nahkankin voi syödä, mutta siitä puuttui suola, jota sitten pyysimme ja luvattiin tuoda pöytään, mutta jouduimme sitä useaan kertaan kysymään ja lopulta saatuamme se oli kostunut niin, että taas juostiin sisälle uutta vaihtamaan. Tässä välissä oli lohi kylmennyt, eikä kuorta voinut enään syödä. Se maistui niljaiselle käärmeelle. Kun odotellessa ehti salaattia sitten tarkemmin tutkimaan, niin huomattiin, ettei siinä ole mitään kastiketta. Poistuimme paikalta naakkojen hyökkäillessä naapuripöytien ruuantähteiden perään. Jatkossa käymme nauttimassa vehreitä näköaloja vain juomien merkeissä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 29.05.2012
Rating: -3

Viihtyisä kesäterassi vehreässä golf-miljöössä. Ensikokemuksena klubileipä helteisessä kesäillassa. Hinta ja laatu kohdallaan. Tosin paahtoleipäviipaleet kantteineen tekivät annoksesta hiukan kotikutoisen oloisen. Terassilla pörräävät varikset häiritsivät vähän. Suositus tulee ennen kaikkea miljöön vuoksi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 12.06.2011
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Talin Puistotie 13, 00380 Helsinki - Route
050 438 7599
http://www.ravintolatali.fi

Options