Closed

Regina

Rating 3.7 / 5

Reviews (20)

Kovasti odotettu vierailu mutta hieman alakanttiin meni. Viiden ruokalajin menuusta puuttui osittain se tärkein eli maku. Viinit olivat loitavia. Palvelu polveilevaa eli taso vaihteli

     
     
     
Experience: À la carte Price: 56€ Added: 18.06.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Laadukasta ruokaa, intiimi tunnelma.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.06.2016
Rating: 0

Välillä on varaa käydä tämän tasoisissa paikoissa ja silloin odottaa paljon. Ruoka oli hyvää (muun seurueen mielestä semisti suolatonta), mutta ei ihmeellistä. Pikkiriikkinen pettymys. Mutta vain pikkiriikkinen. Paikka on tunnelmallinen, erinomainen jollekkin romanttiselle viritykselle.

Tarjoilija paikkasi hyvin, kun jouduimme odottamaan ruokia suhteettoman kauan keittiön puolella sattuneen kömmähdyksen takia. Pisteet vilpittömästä anteeksipyynnöstä. Jos olisin varakas, kävisin uudelleen. Ehkä käyn siitä huolimatta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 23.03.2016
Rating: 0

Meillä oli oikein onnistunut ilta. Pieni ja intiimi ravintola. Ruoka oli kuitenkin hyvin yksinkertaista loppujen lopuksi suhteessa siihen mitä vaikkapa itse pystyisi tehdä kotona. Hinta ei ollut viidestä ruokalajista paha ollenkaan, mutta ehkäpä odotimme hieman enemmän yllätyksiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 08.03.2016
Rating: 0

Reginassa positiivista on ystävällinen henkilökunta. Palvelu on kuitenkin aivan liian hidasta ja ruoka hintaan verrattuna mitäänsanomatonta. Ei jatkoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 24.02.2016
Rating: 0

Lyhyesti: Erinomainen ruoka, hyvä palvelu, huumorintajuinen henkilökunta sekä mainitsemisen arvoiset viinit. Sopii suuremmankin joukon juhlapaikaksi.
----

Meidän 13 hengen seurueemme kokoontui kruunaamaan suuren juhlan päätteeksi päivän tapahtumaa yhteisellä aterialla.

Illallista oli valmisteltu monimuotoisten keskustelujen kautta sähköposteilla ja puhelinsoitoilla. Varmistettu että ravintolan kokoon nähden runsas joukkomme pystytään ravitsemaan suurten odotusten mukaisilla herkuilla ja juomilla.

Itse vastasin seureen puolesta viestinnästä, Reginassa asiaa hoiteli Toni.

Päädyimme tilaamaan kokonaispaketin, kullekin yksilöllisesti valitut alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka kahveineen ja juomineen. Nautimme listalta kolmea alkuruokaa, kahta pääruokaa sekä kaikki samaa yhtä jälkiruokaa.

Ruuat oli kaikki huolella valmistettu, "viimeisen päälle". Oli käytetty myös ns. edullisia ruoka-aineita, jotka taitavissa käsissä voidaan muuttaa persoonallisiksi ja maukkaiksi ruuiksi: valkopapukeitto, ankankoipihöystö ja hauki-merirapumureke. Papukaijamerkki kaikista!

Jälkiruuaiksi jokainen oli valinnut passionhedelmämoussen tykötarpeineen. Kiitosta tuli!

Tarjotut viinit on oma tarinansa. Toni osoittautui jo geeniperimänsä puolesta viinituntijaksi. Hänen suosituksestaan päädyttiin: alkuruuille Henri Bourgeoisin Sancerre, pääruuista ankankoipihöystolle saman tuottajan Pinot Noir Uudesta-Seelannista ja haukimerirapumurekkeelle portugulaista 2012 Autocarro 27 - Herdade do Portocarro Tinto. Kaikki osoittautuivat nuoresta iästään huolimatta loistaviksi, keimaileviksi viineiksi. Erityisesti Pinot Noir oli kosiskelevan herkullista.Viinit olivat aika rasvaisesti hinnoiteltuja. Onneksi hyvä viini on aina hintansa väärtti.

Palvelu pienestä henkilökuntamäärästä huolimatta sujui mainiosti. Kaikki ruuat tarjottiin juuri tehtyinä ja pöytiin ehdittiin tarjoilla tahdistetusti. Chapeau!

Erityisen maininnan ansaitsee Toni joka hallitsi tilanteen hyvin ja osasi käyttäytyä hieman riehakkaan, mutta arvokkaan vierasjoukon kanssa hillityn tyylikkäästi.

Ilta päättyi suhteellisen kovaääniseen keskusteluun myös kaikuisan akustiikan johdosta. Seurueemme sisustussuunnittelija antoi ravintolalle arvokkaita akustiikkaneuvoja tulevaisuutta varten.

Hieno ravintola. Hyvä keittiö. Asiallinen henkilökunta.

Tullaan uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 08.02.2016 View previous reviews (2)
Rating: 1

Ruoka erinomaista, erityisen paljon mielen jäi tonnikala , papukeitto ja ankka!
Aika äänekäs ilmapiiri itseäni ei hirveästi haitannut voisi olla kumminkin tausta musiikki

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 23.01.2016
Rating: 0

Ruoka osalta oikein hyvää, mutta kokonaisuus ontui.
Paikka pieni ja ahdas, akustiikka huono joten keskustelu ei ollut miellyttävä kokemus. Murukahvi jälkiruokana ei oikein sopinut menun henkeen.Ei jäänyt mitenkään "tänne pian uudelleen" paikkana mieleen,

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 19.01.2016
Rating: 0

Safka hyvää; osin erinomaista ja viinit komppasi mainiosti. Mutta, mutta - alkudrinkin ja kolmen ruokalajin saaminen & syöminen vei 3.5 tuntia neljältä hengeltä!!! Kyllä näillä hinnoilla keittiön pitää toimia vaikka tupa on täysi perjantai-iltana.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.01.2016
Rating: 0

Hyvät ruuat, hauki-merirapumureke erinomainen. Viinit täydensivät annoksia mainiosti. Palvelu oli hyvää ja ystävällistä, sekä tunnelma ravintolassa lämmin ja viihtyisä. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 42€ Added: 29.11.2015
Rating: 0


Location

Neitsytpolku 10, 00140 Helsinki - Route
010 5014696
http://ravintolaregina.fi/