Unknown

Ristorante Dei Piselli

Rating 2.3 / 5

Reviews (31)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kotiinkuljetus on aina toiminut suhteelliset nopeasti, ja listan kaksi intialaista ruoka-annosta ovat huomattavasti edullisempia kuin kilpailijoiden vastaavat. Valitettavasti hieman heikompia laadultaankin. Dei Piselli on poistanut pizza-oinlinen bonus-järjestelmänsä ja uskon sen mukana osan asiakkaista lähtevän. Halpa hinta yhdistettynä heikohkoon ruokaan toimii aina paremmin kuin heikko ruoka ja normaali veloitus. Pizza oli lähes syömäkelvoton viime kerralla, aiemmista tilauksista en moista muista. Taikina oli hyvin rasvainen, liha näytti kissanruoalta. Leikkeleannokset (niitäkään ei monesta paikasta saa kotiinkukljetuksella) ovat syötäviä. Kaikenkaikkiaan taso on vaihtelevaa, mutta hintojen noustua tilausjärjestelmän bonuksien poistolla taidan jättää väliin ja kokeilla jotain muuta seuraavaksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.03.2014
Rating: 0

Käytimme Kimppadiilin lahjakortin, emmekä varmasti mene uudestaan. Koko paikka epäilyttävän tuntuinen, pizzat tulivat kolmessa minuutissa, mikä herättää epäilyksiä... Lisäksi toinen pitsa oli kokonaan väärä ja keittiö näytti vilahdukselta epäsiistiltä ja kaikin puolin oudolta. En suosittele

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 30.12.2013
Rating: 0

Kimppadiili. Alkusalaatti oli erinomaisen maistuva ja riittoisa. Pääruoaksi ollut pizza oli muuten hyvä, mjutta pohja oli halvan jauhoisen/rakeisen makuinen. Jälkiruoaksi ollut juustokakku maittava. Tarjoilija aivan ihana. Menisin toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 24.11.2013
Rating: 0

Kimppadiilin tarjouksella käytiin. .Alkupalana oli hieman salaattia ja pakastimesta valmiiksi friteerattuja sekamelska lämmitettynä. Pihvit pippurikastikkeella,kastike jotain pussikastiketta,röstiperunat samaa pakaste kamaa..siis oikeesti,pitäisivät tuon ruoka paikan puhtaasti pitseriana ja lähipubina: Ei enää koskaan tuonne!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 16.11.2013
Rating: 0

Ravintola ei täytä mitään hygieniamääräyksiä. Valvontaviranomaiset ovat toistuvasti asiaan puuttuneet ja aikaa "ravintolalle" on annettu. Henkilökunta erittäin ylimielistä ja epäystävällistä. Ennen oli asiat paljon paremmin. Liekö omistaja vaihtunut ja pitänyt saman nimen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.09.2013
Rating: 0

Hei Kaikki! Tosiaankin, olin todella pettynyt ruokaan, erityisesti kanansiipiin, joka oli tällä kertaa pääroolissa ateriassamme! Rehellisesti ja vilpittömästi mitään liioittelematta (En ole hieno helma, kultalusikka suussa syntynyt, vaan perus pulliainen joka perus muonat ostaa)

NE OLIVAT PAHIMPIA IKINÄ! (vaikkakin syötäviä..) Epäilytti se että oliko jäädytetty uudelleen tai vastaavaa..

älkää käykö paikassa missään nimessä!

UUSI TARJOUS TÄLLÄ HETKELLÄ FACEDIILISSÄ, mikä muistutti minua palaamaan tänne kertomaan totuuden,

Adios ja terkut kaikille!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 1€ Added: 18.09.2013
Rating: 0

Peruspizzaa. Puhelintilauksesta n. 40 min toimitukseen. Kaksi pizzaa, joista toinen tuli oikein. Soitin uudelleen varmistaakseni, ettei oma pizzani ole vaihtunut vahingossa mutta he myönsivät tehneensä väärän pizzan. Luvattiin alennusta seuraavasta tilauksesta. Palvelu ok. Pizzassa täytteet maistuivat, pohjakin hyvä. Silti jäi jotain kaipaamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 22.08.2013
Rating: 0

Hinta-laatu kohdallaan! Ei odotuksia mennessämme mutta yllätyimme positiivisesti, palvelualtista porukkaa.
Nälkä lähti ja hyvä mieli jäi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.04.2013
Rating: 0

We ordered home and pizzas were amazing and tomato-mozzarella salad was very good. One best pizzas so far in Finland.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 26.04.2013
Rating: 0

3/5

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 07.04.2013
Rating: -2

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Hernesaarenkatu 17, 00150 Helsinki - Route
09-176826
http://deipiselli.pizza-online.fi/

Options