Kitchen is open

Robert's Coffee City-Käytävä

café
Rating 2.8 / 5

Reviews (22)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ohikulkiessa poikkesin kahvilla. Kahvin kera maukas ja tuoreenoloinen korvapuusti. Tunnelma kahvilassa hämyisän viihtyisä, jotenkin jouluinen vsikka helmikuussa jo oltiin. Palvelu ystävällistä, päivän lehdet sai luettua samalla.
Hinnallisesti ei ylihinnoitetlu kuten kahvilat usein ovat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 27.02.2016
Rating: 0

Kävin täällä ensimmäistä kertaa ystäväni kanssa viikonloppuna ja oli todella positiivinen kokemus ja tykkäsin paikasta. Tänään kuitenkin uudella visiitillä en saanut minkäänlaista palvelua moneen minuuttiin (ainakaan kymmeneen minuuttiin)… En edes reagointia vaikka kahvilassa ei ollut paljon asiakkaita… Olin todella pettynyt, ja lähdin pois tilaamatta mitään… Kommentoin tätä myös ääneen joten työntekijä oli kyllä tietoinen että hänellä oli asiakas tiskillä… Olen itsekkin työskennellyt lukuisissa eri kahviloissa joten ymmärrystä kyllä löytyy erittäin pitkälle, mutta tämä meni yli… Kontaktia voi toki ottaa asiakkaaseen ja kertoa missä vaiheessa mennään! Tämä on ensimmäinen negatiivinen asiakaspalaute mitä olen vielä ikinä minnekkään jättänyt. Työntekijää voisi ehkä briiffata näistä perus asiakaspalvelu asioista niin jäisi huomattavasti mukavampi fiilis, viikonloppuna sen sijaan palvelu oli moitteetonta ja hyvää mutta tämän kokemuksen jälkeen en tiedä tulenko toiste… :(

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.12.2014
Rating: 0

Ostin kokeeksi chiapattan nälkääni, mikä oli virhe. Täyte näytti olevan runsas (paahtopaisti tms) mutta leipä oli hyperpaksu kuiva huokoinen valkea vehnäleipä, joka jäi syömättä. En ymmärrä keille tämmöinen on tarkoitettu, nuorille vai? Muuta leipää oli niukasti tarjolla kuten yleensä robertseissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 08.09.2014
Rating: 0

Terassi katetulla city-käytävällä on ihan ok paikka pistäytyä cappuccinolla sateisella ilmalla. Muutoin aika basic,

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.09.2012
Rating: 0

Hieman ylihinnoiteltu kuppila palvelun tason heittelyyn nähden. Sisustus kiva ja vitriini houkutteleva ulkonäöltään. Kaikissa tuotteissa ulkonäkö ei ole kohdannut maun kanssa. Kahvipassin jolla saa etuja, sai vasta melko myöhään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.06.2012
Rating: 0

Muutamalla viime kerralla palvelu on ollut suoranaisen tylyä eikä juomissakaan ole ollut kehumista. Taso vaihtelee ilmeisesti työntekijöiden mukaan. Ystäväni tilatessa lämpimän juoman, se tuli pöytään vähintäänkin haaleana. Kun hän ystävällisesti pyysi lämmittämään juomaa hieman, saimme palkkioksi vihaiset katseet ja tiuskaisun toiselta tarjoilijalta "oliko se kylmää jo aluksi?" Ilmeisesti hän oletti, että olimme istuneet pöydässä tunnin ja kun juoma jäähtyi, pyysimme uutta. Hieman tarpeetonta käytöstä, ottaen huomioon hintatason. Mozzarella-ciabatta on todella hyvää ja sisustus ok, hieman kolkko.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 16.09.2010
Rating: 0

Kiva kun Roberts Coffee löysi isommat tila kantaasiakkailleen. Kahvi on hyvää ja tuotevalikoima hieman ketjun normaalitasoa laajempi. Kaiken puolin mukava kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 18.02.2010
Rating: 0

Kahvila on näköjään muuttanut uusiin suurempiin tiloihin ja samalla muuttanut tyylinsä. Edelleen kotoisa kuitenkin. Näköjään valikoimassa myös alkoholit.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 5€ Added: 17.10.2009
Rating: 0
     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 10€ Added: 22.05.2009
Rating: 0

Smoothie oli pettymys. Kaipasi sokeria.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.05.2009
Rating: -1

Community

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Aleksanterinkatu 21, 00100 Helsinki - Route
(09) 6227 1960
http://www.robertscoffee.com/etusivu_suomi.htm

Options