Opens at 18:00

Sofia Gastro

Mystical fine-dining
Rating 3.8 / 5

A new fine dining restaurant Sofia Gastro has been opened in the beginning of December on the 2nd floor of the Kiseleff House. The historic building from 18th century is filled with mystery from the past and has an amazing view of the shining white Cathedral. The meticulously designed menus by the Head Chef Pauli Novitsky are not revealed to the customers in advance. Exceptionally beautiful historic surroundings will give a home to the most ambitious restaurant of the city. The dishes speak for themselves.


Reviews (1)

Kuuden ruokalajin yllätysmenu oli hyvätasoinen mutta ihan fine diningin huipulle ravintola ei yllä. Hyvä kokemus kuitenkin. Yllätysmenun ylivoimaisesti paras annos oli vaahtomainen perunakeitto, jonka kanssa tarjoiltiin kolmenlaista itsetehtyä leipää.

Ravintolassa on tarjolla siis vain yllätysmenuita - joko kolme tai kuusi ruokalajia. Etukäteen et siis tiedä mitä keittiöstä tarjoillaan. Allergiat ja muut rajoitteet toki kysytään ennen tilausta. Plussaa siitä, että viinipaketin saa myös puolikkaana ja viinit sopivat hyvin ruokiin. Monet alkuruuat kuten viinitkin olivat kuitenkin maultaan melko hentoja - olin toivonut hieman voimakkaampia makuja joihinkin alkupään ruokiin sekä viineihin.

Ravintola itse on tyylikäs ja näkymä Tuomiokirkolle on upea. Tarjoilu oli hyvää ja ystävällistä mutta esim. viiniesittelyt hieman ulkoa opetellun tuntuisia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 68€ Added: 08.06.2019
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Unioninkatu 27 C, 00170 Helsinki - Route
+358 44 978 2893
https://www.tableonline.fi/ravintola/sofia-gastro

Options