Closed now

Southpark Restaurant

southern california
Rating 2.9 / 5

We draw our inspiration from Southern California or as it is known, SoCal. SoCal is a true melting pot of different cultures with influences from, to name a few, Mexican, Chinese, Japanese, Vietnamese, Indonesian, European and Modern American cuisines.<br><br>
We offer different combos suitable for a quick lunch or a relaxed business meeting. For a SoCal dinner experience, you can select one of our two set menus and/or order individual dishes from our à la carte menu.<br><br>
Our dishes are designed to be shared but can be enjoyed alone as well!


Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (13)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Muistoja täynnä olevan Koffin puiston kyljessä sijaitsee Southpark, Fannyn tilalle parisen vuotta sitten auennut ravintola. Samainen ravintola sai luvan avata vuoden 2017 brunssikauden aurinkoisen sunnuntain alkuiltapäivänä.

Brunssilla on tarjolla muutamaa erilaista salaattia, munakasta, pekonia, leipää, croissuja, leikkelettä, juustoja, vihanneksia, jogurttia, rahkaa, mysliä ja jälkkäreitä. Toki myös mehua ja kahvia. Eli kutakuinkin aika turvallisilla vesillä liikutaan. Brunssitarjonta ei siis kumarra erityisesti minkään keittiön suuntaan. Lisäosia saa ostaa perusbrunssin (19,90 €) päälle.

Parhaimman vaikutuksen ruoista tekivät erilaiset salaatit: erityisesti sellainen, jossa oli kikherneitä. Ne ovat aina hyviä. Caesar-salaattikin maistui, mutta suurin osa tahmaisesta salaatista jäi kiinni ottimiin, mikä harmitti. Munakokkelin ja pekonit jätin muille. Croissantin täytin leikkeleellä, juustolla ja vihanneksilla. Parasta oli kuitenkin ns. väliruoka ennen makeaa: täyteläisestä luonnonjogurtista ja marjarahkasta miksaamani sekoitus, yhdistettynä mysliin, kuivattuihin hedelmiin ja marjoihin sekä siemeniin. Muhkea kokonaisuus oli verraton! Jälkiruoista voiton vei pannukakku kermalla ja mansikkahillolla. Klassiset nallekarkit olivat jo hieman päivettyneet luonnollista olotilaansa kovemmiksi.

Southparkin tulisi palkata välittömästi palvelumuotoilija. Nyt ravintolassa edestakas liikkuvien asiakkaiden ja ruokapisteiden välinen kitka on verrattain korkealla tasolla. Törmäysriskit ovat siis huomattavia. Brunssikattausten alkaessa jonoa syntyy maksupisteelle. Harmi, että juomat otetaan samalta tiskiltä, juuri siitä kohtaa, jossa jono menee. Lisäksi jono blokkaa osan ruokapisteestä. No, tällä tavalla on varmasti maksimoitu asiakaspaikkojen määrä, jolla tietysti on omat liiketoiminnalliset argumenttinsa takanaan.

Southparkin sisätilat ovat valoisat, kiitos suurten ikkunoiden. Myös näkymät keväiseen Koffin puistoon tuovat hymynkareen huulille. Suuri viinihylly tuo kivasti särmää sisustukseen. Meluisaakin on. Ja ahdasta. Southparkin brunssi ei herättänyt suurempia tunnetiloja. Se ei varsinaisesti pettänyt, mutta ei toisaalta tarjonnut mitään ihmeellistäkään.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 20€ Added: 09.04.2017
Rating: 0

Kävin ensimmäisen kerran Southparkissa brunssilla ja sen tarjonta oli todella monipuolinen. Pelkissä salaateissa ja croissanteissa olisi ollut syötävää, mutta henkilökunta suositteli chorizo-hotdogeja, jotka olivatkin parasta, mitä olen pitkään aikaan maistanut. Salaattipöydässä oli runsaasti valinnanvaraa, vaikka jo hunajapaahdetut juurekset ja mehevä tonnikalasalaatti veivätkin lautaselta ison osan. Southpark on idyllinen ja leppoisa paikka viettää aamiaishetkeä, ja se sijaitsee sopivan matkan päässä keskustan hälinästä; 6T-ratikalla pääsee melkein suoraan ravintolan eteen.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 20€ Added: 15.01.2017
Rating: 0

Brunssi oli runsas ja monipuolinen, sillä tarjolla oli lukuisia liha- ja kasvissalaatteja, luonnonjogurttia marjahilloineen, mysleineen ja pähkinöineen, tuoreita croissantteja ja rapeaa leipää päällisineen, sekä mainiota kahvia! Saatavilla oli lisähinnalla myös tulisella chorizo-makkaralla tai vegaanisella täytteellä täytettyjä hot dogeja sekä vegaanista tuorepuuroa. Yllätyin iloisesti ravintolan vegaanisesta tarjonnasta ja olin tyytyväinen ruokien selkeästi merkittyihin allergiatietoihin! Melkein kaikki olikin laktoositionta, myös pienet herkulliset jälkiruokakakkupalat. Tykkään Southparkin rennosta ja kodikkaasta tunnelmasta ja lämpimästä asiakaspalvelusta. Olipa mukavaa viettää hidasta sunnuntaibrunssia Sinebrychoffin maisemien, ystävien ja herkullisen ruuan äärellä!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 20€ Added: 15.01.2017 View previous reviews (3)
Rating: 0

Ihana paikka, ystävällinen palvelu ja erittäin maukkaat ja luovasti toteutetut annokset. Söin annoksen loistavaa kasvisruokaa, jossa erilaisia makuja oli sovitettu yhteen uudella ja jännittävällä tavalla. Myös seuralaiseni oli erittäin tyytyväinen lohiannokseensa. Jälkiruokien fine diningille tyypillinen pienuus hieman harmitti (tosin niidenkin maku hurmasi), mutta olen kokonaisuuteen erittäin tyytyväinen! Saimme myös perusteellisen asiantuntevat viinisuositukset ja maistelimme kaikessa rauhassa paria lajiketta ennen lopullista valintaa - palvelu oli ystävällistä ja rentoa eikä syntynyt ollenkaan pönöttävää vaikutelmaa, jollainen usein tulee fine dining -paikoista. Lämpimät suosittelut!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 11.05.2016
Rating: 0

A bit of a disappointment in the Helsinki brunch scene. They seem ran out of everything all the time and there were not very many varieties to choose from to start with. Guests had to ask themselves for the plates t be refilled and wait for the limited varieties to be served (eg. butter for breakfast buns, strawberry jam, salad...). Pancakes were dry and bread-like and served without maple syrup (and they had run out of strawberry jam & took a while to get some more.) They also run out of some of the dessert varieties in the middle of the brunch. They ran out of OJ at the beginning of brunch so had to settle for apple juice. The number of guests had been maximized resulting guests colliding into each other with full plates, coffee cups etc. Not optimal for vegetarians - they only had warm food options for meat eater and no veggie options. All in all, not worth the price.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 20€ Added: 03.01.2016
Rating: 0

Olin brunssilla ja kokemuksemme oli todella heikko. Ruuat lilluivat omissa nesteissään ja teemana oli nähtävästi kaikkien ruoka-aineiden sekoitus keskenään. Puhdasta ja freshiä ruokaa jäin todella kaipaamaan. Vähempikin yritys sörsseleiden kanssa voisi toimia. Teet olivat hyvälaatuisia mutta teevesi termarissa oli äilähtynyt jo viileäksi. Paikka on itsessään jo todella kaikuinen joten todella kovalla soiva jumputus/musiikki ei missään nimessä auta luomaan tunnelmaa vaan pikemminkin se pakotti lähtemään pois ja rauhottumaan muualla. Henkilökunnan palvelu oli ihan ok, mutta ei siinäkin olisi ollut petrattavaa joten sekään ei pelastanut tilannetta. Nyt kävi niin että parin lounaskokemuksen ja tämän brunssin perusteella en enään palaa tähän paikkaan. Vinkki: rauhoittakaa todellä hälyinen tilanne ravintolassa ja keskittykää perusjuttuihin.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 20€ Added: 19.12.2015
Rating: 0

Olimme varanneet pöydän 4 hengen seurueellemme perjantai-illaksi. Paikan päälle saapuessa varausta ei löytynyt. Ei huolta, tilaa oli reilusti ja pöytä löytyi vaivatta.
Alkuun kuplivaa. Hieman jäi epäselväksi, mikä juoma oli kyseessä kun viinit tuotiin valmiiksi laseissa pöytään.
Valitsimme menun pöytäseurueen kesken. Kokonaisuutena menu oli pienoinen pettymys. Alkuun rapuja, joita oli kypsennetty aivan liikaa ja rakenne kärsi. Mausteinen kastike peitti alleen vähänkin pääraaka-aineen maun. Tartar taas kärsi mausteinen puutteesta ja sen kanssa tarjottu keltuainen ei toiminut.
Pääruokana tarjoiltu possu ja selleripyre oli perusvarmaa settiä.
Jälkkärinä vadelmaa ja vaniljaa jatkoi linjaa.
Meille jäi hiukan epäselväksi mitä ruokatuote pyrkii tarjoamaan. Californiaa tms mainostettua ei mausta löydä sitten millään ja muutoinkin linja tuntui että listalle oli poimittu perusvarmoja yhdistelmiä vähän sieltä sun täältä kierrättäen klassista meininkiä.
Mitään uutta ja ihmeellistä paikka ei tarjonnut ja tällä toteutuksella hinta-laatusuhde painuu hiukan miinukselle.
Palvelu oli välitöntä ja paikoin hiukan hidastempoista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 49€ Added: 15.11.2015
Rating: 0

Ruoka tosi peruskamaa ja hinta siihen verrattuna kalliin tuntuinen. Joku itämaistyyppien salaatti suorastaan kitkerää, mutta pannukakut loistavia. Sisustus on viihtyisä ja paikassa oli mukava istua ystävien kanssa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 07.11.2015
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 01.11.2015
Rating: 0

Erittäin huonolaatuinen brunssi. Tarjoilun ja palvelun laatu suorastaan heikko. Rahoille ei saa vastinetta. Huonoin brunssi ikinä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 11.10.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (4)


Location

Bulevardi 40, 00120 Helsinki - Route
+358 50 414 3332
http://southparkrestaurant.fi

Options